Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily alebo objavte ďalšiu.

Prírodný antiparazitný obojok pre psov

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Stanislava Hyrošová

Ďakujem veľmi pekne za odpoveď. Avšak ja som sa pýtala či po odstrihnutí obojku na správnu veľkosť je možné psíkovi obojok dávať aj napriek tomu dole. Teda či to nie je tak, že sa odstrihne a už ho musí mať stále. To, že je vodeodolný a je vhodný do vody viem, avšak nechcem aby ho psík mal na sebe 24 hodín. Bola by som nerada ak by jej niečo doma prekážalo na krku, vyslovene by som jej ho dávala len vonku na prechádzky. Psík je vyslovene v byte a nemá na sebe rada žiadne takéto veci. Do dnešného dňa sme používali pipety avšak obojok sa mi zdá ale lepšie a ideálnejšie riešenie, aj vďaka dlhšiemu účinku. Moja otázka preto znie : Bude sa dať obojok dať dole aj v prípade, že ho skrátim … (aby ho nemala 24 hodín na sebe). Verím, že už sa chápeme. Ďakujem za prípadnú odpoveď.

labet

Dobrý den, pokud chcete obojek pejskovi sundávat, raději bych neodstřihávala ten kousek co zbyde, Bude snadnější manipulace s posouváním na danou velikost.
Hezký den,
Tým Labet.sk

Stanislava

Dobrý deň prajem,
rada by som sa informovala, či je obojok vhodný na celodenné použitie, resp. či sa dá používať iba ak ide psík vonku (aby ho nemusel mať stále doma). Rada by som sa ešte opýtala či je vhodný obojok pre psa v prípade, že mám kocúra v jednej domácnosti. Či nie je možné nejaké otrávenie pre kocúra v prípade kontaktu s obojkom.

Vopred ďakujem za odpoveď.
S pozdravom Stanislava H.

labet

Dobrý den, obojek pejskovi nesundávejte. Je i voděodolný, tudíž s ním může pejsek do vody. Je na přírodní bázi, tudíž ani v přítomnosti kočky, nezpůsobí žádný problém. Hezký den, Tým Labet.sk

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore