Pôvodná ponuka už vypršala, ale nevadí. Mrknite na túto od rovnakého podniku.

Prístrojová lymfodrenáž či kryolipolýza

4,7 / 5 CENTRUM VITAL SPA Bratislava  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Storno podmienky
Benefity
Lucia

Dobrý deň, zaujímalo by ma či je účinok viditeľný už po jednom nasatí a koľko to vie priemerne spraviť na obvode stehna. Pravidelne športujem, nemám nadváhu ale bohužiaľ mam geneticky trošku silnejšie vnútorné stehná, čo by som chcela upraviť možno s pomocou kryolipolýzy. Ďakujem, Lucia

CENTRUM VITAL SPA

Dobry den,

Vo vacsine pripadov je ucinok kryolipolyzy viditelny uz od prvej aplikacie. Na stehne po jednej aplikacii, napr. na vnutorne stehno, je ubytok 2–3 cm v obvode.
Kryolipolyza je vhodna prave v takychto pripadoch, ked telo podla genetickej predispozicie spaluje tukove zasoby prednostne, ale my to potrebujeme na inych partiach na tele.

Dakujeme.
Centrum Vital Spa.

Silvia

Ďakujem za odpoveď. Chcem sa ešte opýtať, koľko nasatí sa dá urobiť v rámci jedného ošetrenia. A či treba zákrok opakovať na tom istom mieste ako napr. kavitáciu.

CENTRUM VITAL SPA

V jeden termin by sa malo vykonat max 5 nasati, ale potom mesiac pauza, kvoli tomu aby lymfaticky system stihal odplavovat odumrete tukove bunky. Casovo je to narocnejsie, pretoze je to 5×40min. Standardne sa robia dve nasatia, aby to aj rovnako sumerne ubudalo. A na druhy den alebo hocikedy o par dni sa mozu robit dalsie nasatia na dalsich miestach na tele.
Je to uplne ina metoda ako kavitacia a vobec si nevyzaduju take caste opakovania. Opakovanie kryolipolyzy na rovnakom mieste sa robi po 6 tyzdnoch. Takze ine miesta sa mozu po sebe ale rovnake miesto sa opakuje az o sest tyzdnov.
Niekedy staci len raz aplikovat kryolipolyzu a niekedy je to potrebne este raz alebo dvakrat opakovat. To je zavisle od toho kolko dana osoba potrebuje odburat z tukovych zasob. Kryolipolyza ne silnejsi metoda a aj viac ludi na nu pozitivne reaguje, takze netreba tolko opakovani.

Silvia

Dobrý deň, prosím Vás, čo si mám predstaviť pod „jedným nasatím“ v procedúre kryolipolýza? Ďakujem.

CENTRUM VITAL SPA

Dobry den,

Je to prilozenie hlavice na tukovu riasu, napr. brusko alebo vnutorne stehno a pod. Hlavica si vcucne tuto tukovu riasu aby mohla premrazovat tukove bunky. Nasaje sa len tuk, nikdy nie organy alebo svaly. Velkost nasatia je cca 15×15cm. Alebo napr. take vnutorne stehno je akurat jedno nasatie. Jeden kupon obsahuje jedno nasatie a to trva 40min. Ak treba este nieco vysvetlit, kludne sa pytajte.
Dakujeme.
Centrum Vital Spa.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore