Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily alebo objavte ďalšiu.

4D mihalnice alebo farbenie a úprava obočia

4,5 / 5 Studio Vitality (2 pobočky) Bratislava - Staré Mesto  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Storno podmienky
PhD.Alena kaclerova

Teraz som vam zaplatila cez Zlavomat sumu 20.99 eu bank.prevodom.Zial zatial mi ziadne potvrdenie ci sms o mojej platbe neprislo.Mam u vas zarezervovany termin na 4D mihalnice na utorok 22.8.na 14.oo hod.na Hurbanovo namestie na meno pani Alenka.Platbu mozem ukazat cez banking v mobile.Dufam ze to cele plati!!Pekny den!

Zlavomat.sk

Dobrý deň, ak nrážate na to že ste nedostali voucher tak ten evidujeme ako odoslaný. Niekedy spadne do spamu alebo reklamy. Skontrolujte si prosím aj tieto priečinky. Po prihlásení na náš portál v sekcii „Moje nákupy“ taktiež nájdete Váš voucher.
Ak už máte rezerváciu vytvorenú/ dohodnutú s poskytovateľom služby, nemusíte mať obavy.
Prajem pekný deň.

PhD.Alena kaclerova

Prepacte za sa pytam,ale ako dlho vydrzia tie mihalnice?:)da sa s nimi plavat…?:)

Studio Vitality

Dobry den, prvych 48 Hodin sa nesmu dostať do styku s vodou. Potom už môžete s nimi plávať ale môže to trosku urýchliť vypadávanie. Doplnenie bude asi potrebné po 2 týždňoch.
S pozdravom,
SV studio

Marcela

Velmi sa ospravedlnujem­.Kupon som nasla.Bol v spame.Dakujem a prajem pekny den.
S pizdravom Rajtakova.

Zlavomat.sk

Dobrý deň,

v poriadku. :)
Sme radi, že ste svoj voucher našli.

Pekný deň.

Marcela

Dobry den.Dna 27.6.som si kupila kupon na zlavu upravy a farbenia obocia v sume 3,49.Dodnes mi mailom ani sms potvrdzujuci kupon neprisiel.Uhrada bola vykonana priamo z karty v ten den.Mam potvrdzujuci doklad ze transakcia bola vykonana a z uctu mi odislo 3,49.Kedy mi bude kupon zaslany aby som si ho mohla uplatnit.
Dakujem za info.S pozdravom Rajtakova.

Zlavomat.sk

Dobrý deň,

voucher evidujeme ako odoslaný na Váš e-mail, skúste si skontrolovať aj priečinok spam, reklama alebo propagácie. Voucher si taktiež môžete po prihlásení kedykoľvek stiahnuť zo svojho užívateľského profilu. Stačí otvoriť https://www.zlavomat.sk/prihlasenie, kde vložíte e-mail a heslo. Po prihlásení uvidíte vpravo hore tlačítko „Moje nákupy“, po kliknutí naň sa Vám zobrazí Váš účet so všetkými zakúpenými vouchermi. V prípade akýchkoľvek nejasností nás môžete kontaktovať emailom na podpora@zlavomat.sk alebo telefonicky na čísle +421 232 117 321.

Prajem Vám pekný deň

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore