Pôvodná ponuka už vypršala, ale nevadí. Táto je totiž takmer rovnaká.

Rozprávkový pobyt v kaštieli Gino Park Palace****

Populárne
Ponuka, ktorá má veľmi vysoké hodnotenie od našich zákazníkov a dostatočný počet recenzií.
4,7 / 5
Hotel Gino Park Palace**** Považie (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Deti
Príplatky
Storno podmienky
Benefity
Nilan Cibulka

Dobry den,chcem sa opytat,ci mate otvorene aj v case od 23.12–25.12.
Dakujem Milan

Hotel Gino Park Palace ****

Dobrý deň, v dňoch 23.-25.12.2017 bude náš hotel zatvorený. Ďakujeme za pochopenie a prajeme pekný deň. S pozdravom Tím Hotela Gino Park Palace****.

Dušan Iracký

Dobrý večer prajem.
Chcel by som si u Vás objednať zľavový pobyt pre 2 osoby, 2dni/1noc, v cene 109,–eur ,mal by som otázku, či to je možné v termíne 10.11.-11.11.,alebo v prípade ak nebude voľné v tomto termíne,platnosť voucheru je do 20.12,je možné rezervovať termín aj po novom roku ak by neboli voľné termíny,ktoré by Nám vyhovovali v tomto roku? Vopred ďakujem veľmi pekne za odpoveď. Prejem Vám ešte pekný večer. S pozdravom Dušan.

Hotel Gino Park Palace ****

Dobrý deň pán Iracký,

vo Vami požadovanom termíne máme voľnú poslednú izbu typu De Luxe. Vytvorili sme Vám predbežnú rezerváciu. Ohľadom ďaľšieho postupu pri vytvorení záväznej rezervácie prosím kontaktujte recepciu Hotela Gino Park Palace**** na e-mailovej adrese info@parkpalace.sk alebo na telefónnom čisle +421 42 44 59 600. Prajeme Vám krásny deň.

Iveta Hudcovská

Dobrý deň,chcem sa opýtať či máte voľný termín pobytu na 1 noc od 30.9–1.10.2017.
Ďakujem Iveta

Hotel Gino Park Palace ****

Dobrý deň!

Ďakujeme za záujem o využitie služieb hotela Gino Park Palace****.
V danom termíne sú naše kapacity plne obsadené.
Informácie o obsadenosti Vám radi poskytneme na telefónnom čísle hotelovej recepcie 042 445 9600.

S pozdravom hotelová recepcia.

Lucia Antálková

Dobrý deň, chcela by som sa spýtať na ubytovanie v termíne 17. 11 až 19. 11 2017. Ďakujem za odpoveď.

Hotel Gino Park Palace ****

Dobrý deň. Vo Vami požadovanom termíne žiaľ hotel už nedisponuje voľnými izbami typu De Luxe. V hoteli máme k dispozícií voľné izby typu De Luxe Suite, na ktorých by bol príplatok za ubytovanie v sume 16,00 € /noc/izba. V prípade záujmu o záväznú rezerváciu prosím kontaktujte recepciu Hotela Gino Park Palace**** na e-mailovej adrese info@parkpalace.sk alebo na telefónnom čisle +421 42 44 59 600. Prajeme krásny deň.

Dalibor Nesnadný

Dobrý deň prajem
Chcel by som sa spýtať, či v dátume 14.9. Až 17.9. Máte volnú izbu s manželskou postelou. Vopred ďakujem za odpoveď.

Hotel Gino Park Palace ****

Dobrý deň p. Nesnadný, ďakujeme za Váš záujem o pobyt v hoteli Gino Park Palace****. Ľutujeme, ale vo Vami požadovanom termíne hotel nedisponuje voľnou ubytovacou kapacitou. V prípade záujmu o preverenie iných termínov prosím kontaktujte recepciu Hotela Gino Park Palace**** na e-mailovej adrese info@parkpalace.sk alebo na telefónnom čísle +421 42 44 59 600. Prajeme krásny deň.

lucka

dobry den chcem sa opytat od 18–21.9 mate volny termin? na dva dni a jednu noc a mali by sme rok a pol stare babo ci je moznost ze mate postielku dakujem..

Hotel Gino Park Palace ****

Dobrý deň, všetky potrebné informácie o voľnej kapacite hotela sme Vám už následne poskytli v e-mailovej komunikácii.
Tešíme sa na Vašu návštevu!
S pozdravom Recepcia Gino Park Palace*****.

Kristína

Dobrý deň mam zaujem o pobyt v termíne 6.9 – 8.9 2 osoby. Mate tento termín volny? Ďakujem za odpoveď

Hotel Gino Park Palace ****

Dobrý deň. Vo Vami požadovanom termíne žiaľ hotel už nedisponuje voľnými izbami typu De Luxe. V hoteli máme k dispozícií voľné izby typu De Luxe Suite, na ktorých by bol príplatok za ubytovanie v sume 16,00 € /noc. V prípade záujmu o záväznú rezerváciu prosím kontaktujte recepciu Hotela Gino Park Palace**** na e-mailovej adrese info@parkpalace.sk alebo na telefónnom čisle +421 42 44 59 600. Prajeme krásny deň.

schischa johann

Pobyt s domacim milacikom (bisonik) je mozne?

Hotel Gino Park Palace ****

Dobrý deň, mrzí nás to, ale pobyt so psíkom v hoteli nie je možný.

Maria Rennerova

dobry den,chcem zakupit rezervaciu na 3 dni- 2noci pre vnucku s otvorenym datumom,je to mozne

Hotel Gino Park Palace ****

Dobrý deň, voucher s platnosťou do 20.12.2017 je možné zakúpiť vopred bez určenia konkrétneho dátumu. V prípade záujmu o záväznú rezerváciu je nutné overiť si voľný termín na recepcii hotela, na základe čoho sa rezervácia vytvorí.
V prípade akýchkoľvek otázok nás neváhajte kontaktovať na info@parkpalace.sk alebo na tel.čícle +421 42 44 59 600. Prajeme pekný večer.

Anna Kusá

Dobry den, mam zakupeny voucher na 3 dni (2 noci) pre dvoch. Chceme zobrat zo sebou 13-roc. syna. Kolko budeme za neho doplacat za uvedeny pobyt?

Hotel Gino Park Palace ****

Dobrý večer, pre Vášho syna vieme zabezpečiť prístelku v cene 35€/noc a polpenziu v cene 32€/noc. V prípade, že máte záujem o rezerváciu, kontaktujte nás prosím e-mailovej adrese info@parkpalace.sk alebo na telefónnom čisle +421 42 44 59 600. Prajeme pekný večer.

Jakub Kyrcz

dobry den,
termin na noc 24,25, mate volny ?

dakujem za odpoved.

Hotel Gino Park Palace ****

Dobrý deň,
v termíne 24. – 25. 08. 2017 hotel disponuje voľnou kapacitou na izbe typu DeLuxe. V prípade, že máte záujem o rezerváciu, kontaktujte nás prosím e-mailovej adrese info@parkpalace.sk alebo na telefónnom čisle +421 42 44 59 600.

Katarína

Dobrý deň, máte prosím voľné ubytovanie v termíne 25.8–27.8 (2 noci) ? Za odpoveď vopred ďakujem.

Hotel Gino Park Palace ****

Dobrý večer pani Katarína,
Vo Vami požadovanom termíne žiaľ hotel už nedisponuje voľnými izbami typu De Luxe. V hoteli máme k dispozícií voľné izby typu De Luxe Suite, na ktorých by bol príplatok za ubytovanie v sume 16,00 € /noc. Musíme Vás upozorniť na svadbu ktorá sa bude konať v našom hoteli. Môže sa stať, že Vás bude 2.noc rušiť hudba. V prípade záujmu o záväznú rezerváciu prosím kontaktujte recepciu Hotela Gino Park Palace**** na e-mailovej adrese info@parkpalace.sk alebo na telefónnom čisle +421 42 44 59 600. Prajeme krásny večer.

milan petrovič

je možne objednat pobit na 5 noci a 4 dni

Hotel Gino Park Palace ****

Dobrý večer pán Petrovič. Pravdepodobne ste mali na mysli naopak pobyt na 5dní a teda 4 noci, ktorý je samozrejme možné objednať, a to kombináciou dvoch kupónov. S pozdravom, recepcia Hotela Gino Park Palace****. V prípade záujmu preverenia voľných termínov na pobyt ,prosím kontaktujte recepciu Hotela Gino Park Palace**** na e-mailovej adrese info@parkpalace.sk alebo na telefónnom čisle +421 42 44 59 600. Prajeme krásny večer.

Miroslav Hoffmann

Dobrý deň ,chcel by som sa spýtať máte volnú dvojlôžkovú izbu na termín 1–3.9.
2017 ? ďakujem

Hotel Gino Park Palace ****

Dobrý večer. Vo Vami požadovanom termíne žiaľ hotel už nedisponuje voľnými izbami typu De Luxe. V hoteli máme k dispozícií voľné izby typu De Luxe Suite, na ktorých by bol príplatok za ubytovanie v sume 16,00 € /noc. V prípade záujmu o záväznú rezerváciu prosím kontaktujte recepciu Hotela Gino Park Palace**** na e-mailovej adrese info@parkpalace.sk alebo na telefónnom čisle +421 42 44 59 600. Prajeme krásny večer.

Denisa

Dobrý deň, prosím Vás máte voľný termín 29.8 – 31.8 ? Ďakujem :)

Hotel Gino Park Palace ****

Dobrý večer, vo Vami požadovanom termíne stále disponujeme voľnou ubytovacou kapacitou. V prípade záujmu o záväznú rezerváciu prosím kontaktujte recepciu Hotela Gino Park Palace**** na e-mailovej adrese info@parkpalace.sk alebo na telefónnom čisle +421 42 44 59 600. Prajeme krásny večer.

Michal Beňadik

Vaše zariadenie sa mi veľmi páči a niekedy sa k Vám určite s rodinou vyberieme.
No som z branže, v ktorej sa „nosí“ krásna a spisovná slovenčina, takže v časti o Vašom wellnesse by zrejme malo byť správne: Kneippov kúpeľ, nier Kenippov… :))

Hotel Gino Park Palace ****

Dobrý deň prajeme!
Ďakujeme za Váš kompliment na náš hotel. Sme veľmi radi, že sa Vám páči jeho interiér, ako exteriér.
Ďakujeme veľmi pekne za upozornenie, omyl berieme na vedomie a gramatickú chybu opravíme.
Prajeme krásny víkend!
S pozdravom recepcia hotela Gino Park Palace****.

Zlavomat.sk

Pekný deň Michal,

chybičku sme opravili. Dúfame, že Vás tento preklep neodradí od nakupovania.

Maria Cihlarova

Dobrý deň,
ako mám rozumieť neobmedzeny vstup do wellness centra a rezervácia vopred?
Ďakujem

Hotel Gino Park Palace ****

Dobrý deň.
Ako uvádzame v popise pobytu – neobmedzený vstup počas otváracích hodín – hostia si na recepcii hotela zahlasujú časové termíny v predstihu, aby sme korigovali kapacitu. Samozrejme, že wellness centrum je možné využívať počas celých otváracích hodín a to neobmedzene.
S pozdravom recepcia Hotela Gino Park Palace****.

Angelika Havettová

Dobrý deň,

Aký máte iný voľný termín??
Ďakujem

Hotel Gino Park Palace ****

Dobrý deň, môžeme Vám ponúknuť termín 18.-21.8.2017 alebo 25.-28.8.2017. V prí­pade záujmu o záväznú rezerváciu nás kontaktujete na info@parkpalace.sk. Ďakujeme, Tím Hotela Gino Park Palace****.

Angelika Havettová

Dobrý deň,

chcela by som sa informovať o termíne 10.08.2017 – 13.08.2017. Teda 4 dni a 3 noci.
Ďakujem.

Hotel Gino Park Palace ****

Dobrý deň, vo Vami požadovanom termíne už nedisponujeme voľnou ubytovacou kapacitou. V prípade záujmu Vám môžeme ponúknuť iný termín. S pozdravom, recepcia Hotela Gino Park Palace****.

Ladislav Hýža

Dobrý den, prosím o sdělení na volný termín na 3 dny-2 noci v polovině srpna. Děkuji
Ladislav Hýža

Hotel Gino Park Palace ****

Dobrý večer pán Hýža. Pokiaľ máte záujem o rezerváciu počas víkendu, tak momentálne sú dostupné voľné kapacity v termíne 18. – 20. 08. 2017. Počas pracovných dní termín 09. – 11. 08. 2017 alebo týždeň 13. – 18. 08. 2017. V prípade záujmu o rezerváciu nás prosím kontaktujte na e-mailovej adrese info@parkpalace.sk. Tím Hotela Gino Park Palace****.

Lucia

A možem sa spýtať ktoré vikendové terminy mate volne? 3 dni a dve noci. dakujem

Hotel Gino Park Palace ****

Dobrý deň, najbližší voľný víkend máme v termíne 11.-13.8.2017 a potom 18.-20.8.2017. V prí­pade záujmu o rezerváciu nás prosím kontaktujte na e-mailovej adrese info@parkpalace.sk alebo na tel.č. 042 44 59 600. s poz­dravom, Tím Hotela Gino Park Palace****.

Lucia

Dobrý deň chcem sa spýtať, či mate volny termín na 3 dni –2 noci 25.8–27.8. Dakujem

Hotel Gino Park Palace ****

Dobrý deň, vo Vami požadovanom termíne bohužiaľ nedisponujeme voľnými ubytovacími kapacitami. V prípade záujmu Vám môžeme ponúknuť iný termín. Prajeme pekný deň. S pozdravom, Tím Hotela Gino Park Palace****.

Lednicky

Dobrý deň, chcem sa spýtať, či máte ešte voľnú izbu pre 2 osoby na 3-dňový pobyt/2 noci v termíne 31.7. – 2.8. 2017. Ďakujem za odpoveď.

Hotel Gino Park Palace ****

Dobrý deň, v danom termíne máme dostupné ubytovacie kapacity. V prípade vytvorenia rezervácie, prosím neváhajte kontaktovať náš hotel na e-mail: info@parkpalace.sk. S pozdravom, recepcia hotela Gino Park Palace****

Katarína Franeková

Dobrý deň, chcem sa spýtať, či máte ešte voľnú izbu pre 2 osoby na 3-dňový pobyt/2 noci v termíne 31.7. – 3.8. 2017. Ďakujem za odpoveď.

Hotel Gino Park Palace ****

Dobrý deň, nech sa páči v danom termíne máme dostupné kapacity.
S pozdravom recepcia Gino Park Palace****.

Alica

Dobrý deň,prosím o info o voľných termínoch v mesiaci august pre dve osoby.Dakujem

Hotel Gino Park Palace ****

Dobrý deň, v auguste stále disponujeme voľnými ubytovacími kapacitami okrem termínov 5.-6.8.2017, 12.-13.8.2017 a 26.-27.8.2017, kedy sú izby typu De Luxe plne obsadené. V prípade akýchkoľvek otázok nás neváhajte kontaktovať. Prajeme pekný deň, Tím Hotela Gino Park Palace****.

Dana Hajduková

Dobrý deň. Chcela by som sa opýta, či máte voľné ubytovanie pre 4 osoby v termíne 03.8–06.8.2017.

Hotel Gino Park Palace ****

Dobrý deň pani Hajduková.
V termíne 03.-06.08. 2017 je náš hotel plne kapacitne obsadený.
Ak by ste si priali preveriť iný termín, prosím neváhajte kontaktovať náš hotel na e-mail : info@parkpalace.sk.
S pozdravom,
recepcia hotela Gino Park Palace****

Vladimíra kováčová

Dobrý deň je možnosť dokúpiť aj obedy ? Ak Ano cena obeda na jednu osobu je koľko ? Ďakujem

Hotel Gino Park Palace ****

Dobrý deň!
Obedy je možné si doobjednať v hotelovej reštaurácii z nášho jedálne lístka A la carte.
Cena obeda záleží od výberu jedla.
S pozdravom recepcia Hotela Gino Park Palace****.

Marta

Dobrý deň,mám otázku,môžeme si k Vám zobrať psíka?Je u Vás táto možnosť?
Ďakujem…

Hotel Gino Park Palace ****

Dobrý deň. Mrzí nás to, avšak zvieratám nie je do hotela vstup povolený. Prajeme pekný deň. S pozdravom recepcia Hotela Gino Park Palace****.

Vivien Grancova

Dobrý deň, márne sa snažím nájsť do kedy je voucher platný. Ďakujem za odpoveď.

Hotel Gino Park Palace ****

Dobrý deň pani Grancová, platnosť vouchera nájdete hneď pod obrázkom nášho hotela a je platný do 20.12.2017. Prajeme pekný deň. S pozdravom recepcia Hotela Gino Park Palace****.

Lenka Švidrakova

Dobrý deň máte voľný pobyt od 17–19 augusta ?pre dve osoby ďakujem veľmi pekne.

Hotel Gino Park Palace ****

Dobrý deň pani Švidraková. V termíne 17.-19.08. náš hotel disponuje ešte stále niekoľkými voľnými ubytovacími kapacitami. V prípade vytvorenia rezervácie, prosím neváhajte kontaktovať náš hotel na e-mail: info@parkpalace.sk. S pozdravom, recepcia hotela Gino Park Palace****

Petra Vranikova

Dobry vecer mam zaujem o welnes pobyt u vas 28.7do 29.7 teda 2dni jedna noc dve osoby ak mate volne.Dakujem Pe­tra.

Hotel Gino Park Palace ****

Dobrý večer pani Petra,

Vo Vami zvolenom termíne 28.-29.07.2017 máme zatiaľ dostatok izieb typu De Luxe.
V prípade rezervácie alebo ďalších otázok nás neváhajte kontaktovať na e-mail: info@parkpalace.sk.
Prajeme Vám pekný večer.
S pozdravom,
recepcia hotela Gino Park Palace****

Jana

Dobrý deň, dá sa k Vám dostať busom resp. vlakom? Je v blízkosti hotela zastávka? Ďakujem.

Hotel Gino Park Palace ****

Dobrý deň, do hotela je možné dostať sa vlakom ( zastávka Považská Bystrica). Zo železničnej stanice je možné dostať sa autobusom a vystúpiť na zastávke Orlové-kultúrny dom ( vzdialenosť medzi zastávkami je cca. 2,5km). Prajeme pekný deň. S pozdravom recepcia Hotela Gino Park Palace****.

Dominika

Dobrý deň, platí akcia aj na pobyty cez víkend?

Hotel Gino Park Palace ****

Dobrý deň. Samozrejme, akcia sa vzťahuje aj na pobyty počas víkendov. Žiaľ, rezervácia počas tohto víkendu možná nie je. Prajeme Vám pekný deň. S pozdravom, recepcia hotela Gino Park Palace****

Vladimír

Dobrý deň.Mám priateľku na invalidnom vozíku.Máte ubytovanie a welness aj pre vozíčkára?Ďakujem

Hotel Gino Park Palace ****

Dobrý deň pán Vladimír,
čo sa týka ubytovania , s tým nie je problém.
Wellness centrum ale bezbariérové nie je.
V prípade ďalších otázok nás neváhajte kontaktovať na e-mail: info@parkpalace.sk.
Prajeme Vám pekný deň.
S pozdravom,
recepcia hotela Gino Park Palace****

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore