Pôvodná ponuka už vypršala, ale nevadí. Táto je totiž takmer rovnaká.

Cooltouch Laser – Omladenie pleti a liečba akné a jaziev

4,8 / 5 Eve Clinic Bratislava Bratislava - Petržalka  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Storno podmienky
Andrej

Dobrý deň.
Mám jazvičky po akné , dajú sa touto technológiou úplne odstrániť ? Dá sa aplikovať počas celého roka alebo len v zimnom období ? A v akých intervaloch ?
Ďakujem.

Ave Clinic Bratislava

Dobrý deň. Ano touto technológiou sa dajú odstrániť jazvičky. Dá sa aplikovať počas celého roku a intenzita je cca raz za tri týždne. Počet opakovaní je individuálny od stavu vašej pleti . To všetko sa dozviete pri konzultácií. Samozrejme sa môže stať že sa zvolí iný typ ošetrenia , ktorý bude pre vás vhodnejší, aby sa dosiahol maximálny výsledok. Pekný deň.

Slávka

Dobrý deň,
mám pokožku suchú a veľmi tenkú, tuk žiadny a preto mám dosť hlboké vrásky. Je na takýto „priesvitný“ typ pokožky ošetrenie vhodné?

Ave Clinic Bratislava

Dobrý deň. Ano toto ošetrenie je vhodné aj na takýto typ pleti. Pri konzultácii pred ošetrením u nás sa môže stať že sa zvolí iný typ ošetrenia , ktorý bude pre vás vhodnejší, aby sa dosiahol maximálny výsledok. Pekný deň.

Jana

Dobry den, zaujima ma, ci je tato procedura ucinna aj pri zvacsenych poroch na tvari, dakujem

Ave Clinic Bratislava

Dobrý deň. Áno je vhodná aj účinná táto procedúra pri zväčšených poroch. Pekný deň prajem.

Mata

Dobry den da sa toto osetrenie uz teraz podstupit a kolko pocet osetreni v akých intervaloch je treba pre vysledny efekt trapia ma pigmentove skvrny a rozsirene pory

Ave Clinic Bratislava

Dobrý deň. Ano dá sa podtúpiť toto ošetrenie už aj teraz. (Jedine že by ste mali pred dovolenkou , tak vtedy by som odporučil podstúpiť ošetrenie až po dovolenke) Čo sa týka ošetrení : ošetrenie je vhodné robiť raz za dva týždne. Počet opakovaní 4× . Je vhodné a účinné na pigmentové škvrny. Ale pri pigmentových škvrnách by som odporučil najprv spraviť konzultáciu. Pretože všetko závisí od toho aké máte pigmentové škvrny ( tam vám náš špecialista presne povie čo je pre vás vhodné). Pekný deň.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore