Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily alebo objavte ďalšiu.

Ošetrenie aknóznej pleti „Anti-akné kúra“

4,5 / 5 HBA clinic Košice  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Storno podmienky
Katka

Dobrý deň. Chcela by som sa spýtať či po už prvom absolvovaní tohto ošetrenia to človeku s lokálnym akné bude stačiť alebo treba absolvovať tých ošetrení niekoľko, aby sa dostavil daný účinok, ktorý je v popise.

HBA clinic

Dobrý deň, veľa záleží na forme a rozsahu akné , sú to predsa len zápalovému prejavy na pokožke, ktoré je treba starostlivo a dôsledne ošetriť… vo veľa prípadoch už po prvom ošetrení dochádza zlepšeniu, no taktiež je potrebné aj doma venovať zvýšenú pozornosť starostlivosti o pokožku… pri výrazných zápalkových prejavoch je v salóne vhodne toto ošetrenie absolvovať aspon raz za mesiac…Prajeme pekný deň 🙂

Veronika

Dobrý deň, rada by som vedela, aké lieky proti akné sú kontraindikáciou k ošetreniu? 😃 Asi pred mesiacom som ukončila liečbu antibiotikami, znamená to, že ošetrenie ešte nemôžem absolvovať?

HBA clinic

Dobrý deň, žiadne lieky k ošetreniu kontraindikaciou nie su… Kontraindikaciou pre toto ošetrenie sú závazne ochorenia, vysoký tlak a kožné infekcie v mieste ošetrenia a čerstvo aplikované tvárové výplne. Pokojne možte ošetrenie podstúpiť 🙂 … pekný deň Vám prajeme …HBA Clinic

Kamila Miškufová

Dobrý deň, chcela by som sa opýtať ako dlho trvá kým sa pleť zahojí a nevidno stopy po čistení. 😊

HBA clinic

Dobrý deň, po hĺbkovom čistení ultrazvukom neostávajú žiadne stopy, pleť je nepodráždená, takže po čistení ihneď možte vykonávať všetky aktivity, aj ísť do spoločnosti :)

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore