Ponuku Zajazdite si na SLOVAKIA RINGU Porsche či BMW môžu zakúpiť iba osoby staršie ako 18 rokov.

Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily alebo objavte ďalšiu.

Zajazdite si na SLOVAKIA RINGU v Porsche 911 GT3 S2 alebo BMW E36

4,9 / 5 RACINGCARS Orechová Potôň  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Storno podmienky
Benefity
Iva

Dobrý deň, chcem kúpiť priateľovi jazdu na Porsche na okruhu. Chcem sa spýtať cena kupónu je 39€ v ktorej je zahrnuté 1 kolo po trati. Aj za toto kolko musím zaplatiť palivový príplatok 15€ ? ak správne rozumiem. Jedno kolo je nám ale málo a chcem mu priplatiť ešte minimálne jedno, dve kolá na trati. Zaplatím teda na mieste organizátorovi 15€ za každé ďalšie kolo ? Pretože veta : "Palivový príplatok v hodnote 15 € za každé kolo (platba na mieste). " ktorá je uvedená v ponuke je dosť mätúca a neviem ako to správne chápať. Ďakujem za odpoveď.

Zlavomat.sk

Dobrý deň,

mrzí nás to, avšak táto ponuka už nie je k dispozícii.
Dúfame, že Vás zaujme aj iná ponuka na našom portáli.

Prajem pekný deň.

Lukáš Lipovský

Dobrý deň aj plánujete niekedy zdvihnúť telefón alebo odpísať na email? Či keď má končiť platnosť tak tichý režim a telefón pod vankúš. Mrzí ma že kvôli lakomosti za blbých 30€ brat, ktorý bude na SVK asi tak 2 dni zmešká zážitok, na ktorý sa naozaj tešil. Tak dúfam že si tých mojich 30€ užijete. Určite od Vás kúpim niečo aj nabudúce. #služby

S pozdravom,
Lipovský

Zlavomat.sk

Dobrý deň,

prosím, napíšte nám na podpora@zlavomat.sk ak ste tak ešte neurobili. Radi Vám pomôžeme.

Prajem pekný deň.

Ľuboš Harangozo

Dobrý deň, chcem sa spýtať, v ponuke je napísané ako vodič alebo ako spolujazdec…takže je to na mne?…aby sa nestalo že budem len spolujazdec za tú cenu. Ak chcem doplatiť ešte jedno kolo znamená to, že celková suma bude 39+15+15? teda 69 ako vodič na dve kolá? aby som vedel chcem to kúpiť ako darček

ďakujem pekne

Racing Cars

Dobrý deň.
Môžete si vybrať priamo na mieste ako chcete voucher uplatniť. To znamená ako vodič alebo ako spolujazdec. Cena 1.kola je cena kupónu 39€ + na mieste sa dopláca 15€. Ak požadujete 2. kolá je potrebné zakúpiť si 2 kupóny.

Peter Štubendek

V prípade ak ste teda stavali samostatnú ponuku ktorú nemáte štandardnej ponuke tak by ste sa nemali odkazovať aj na všeobecné podmienky keďže na túto v plnom rozsahu neplatia.
Opakovane chcem upozorniť, že tak ako ste postavili ponuku a hlavne jej uvádzanú cenu je zavádzajúce keďže v deklarovaná cena sa výrazne líši od koncovej ceny keďže bez palivového poplatku ktorý navýši celkovú cenu o 38% nie je možné čerpať ponuku. Pričom štandardne máte palivový poplatok v rámci základnej ceny… Nepovažujete toto za istý druh zavádzania zákazníkov resp. za nekalý marketing?

Racing Cars

Ďakujeme za Vaše upozornenie, podnet prepošleme na obchodné oddelenie.

Peter Štubendek

Prečo pri snahe znížiť uvádzanú cenu a tým pádom nalákať čo najviac klientov dávate niektoré poplatky samostatne (palivový poplatok) a tým je pôvodná cena následne navýšená. Takto sa pôvodná cena produktu navýši o 38% !!! Bez tohto poplatku nie je možné ponuku využiť!!!!! Pri štandardnej kúpe tohto produktu na stránke ponúkajúceho takýto poplatok vôbec nie je uvádzaný a dokonca v podmienkach na ktoré sa odkazujete v ponuke www.racingcars.sk/podmienky je napísané že. " V cene je zahrnuté: Prevádzkové kvapaliny (Benzín, oleje a pod.)".

Racing Cars

Dobrý deň.
Podmienky na našej stránke platia pri zakúpení kôl priamo od nás mimo zverejnenej akcie. Z toho dôvodu sú ostatné podmienky a príplatky uvedené priamo v ponúkanej akcii.

Ďakujeme za pochopenie.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore