Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily alebo objavte ďalšiu.

Pobyt s nádychom luxusu v Hoteli Anděl**** v Prahe + dieťa do 12r. zdarma

3,8 / 5 Hotel Anděl s.r..o Praha - Česko (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Príplatky
Benefity
Marián Šiška

ja by som sa spital Partnera, preco mi mesiac neodpoveda na mail?

Iva

Dobrý den pane Marián, odpověď jsem Vám již posílala na uvedenou e-mailovou adresu.

Renáta

Dobrý deň. Mala by som záujem o pobyt na 3 noci pre 2 dospelé osoby v termine od 26. 09. do 29.09. 2013. Máte volne?? Už veľakrát som Vás zaslala e-maily, aj som volala, nikto mi nedvíha, na maily mi nikto neodpisuje…

Iva

Dobrý den paní Renáta, na telefonu jsem ve všední dny od 8:00 do 16:30 hod. Doposud jsem odpověděla na všechny e-maily, které mi byly doručena na e-mailovou adresu: sales@prague-spirit.com. Prosím překontrolujte, zda nemáte nastavenou protispamovou ochranu. Děkuji a těším se na Vaši rezervaci.

Kačenka Zajacova

Dobrý den, prosin Vas, je este volna varianta 1– 2 noci pre 2 dospelych a jedno dieta? na datum 16–18 august?
dakujem

Zlavomat.sk

Kačenka zatiaľ sú obe varianty voľné. O voľných termínoch je potrebné sa informovať priamo v hoteli Anděl na tel.č.: +420 739 776 7­73 alebo na e-maile: sales@prague-spirit.com.

Dagmar Dekanova-Zahradnikova

Dobry den.
Nikto mi to nezdviha neda sa k vam dotelefonovať.Mala by som zaujem o pobyt na 2 noci pre 3 dospele osoby v termine 29.8–31.8 alebo 30.8–1.9. 2013.Mate volne?? a aka cena je za tretiu osobu??cena spolu?Diky

Iva

Dobrý den, paní Dagmar. Je mi líto, že jste se nedovolala. Zájem v těchto dnech je opravdu velký. Poprosím Vás tedy o zaslání Vaší poptávky na moji e-mailovou adresu: sales@prague-spirit.com a na všem se domluvíme. Tento způsob komunikace je nejjednodušší pro obě strany. Děkuji

veronika

Dobrý deň.Skôr ako si zakúpim voucher by som sa chcela informovať o voľných termínoch. Je možné sa ubytovať v dvojlôžkovej izbe na dve noci v termíne od 31. 7 – 2. 8. 2013 ?

Zlavomat.sk

Pekný deň Veronika. Informácie o voľných termínoch sa poskytujú na tel.č.: +420 739 776 7­73 alebo na e-maile: sales@prague-spirit.com.

Mirka

Dobrý deň, koľko by nás vyšiel pobyt na 3 noci? 2 dospelé osoby a dve deti vo veku 7 rokov. Ďakujem.

Iva

Dobrý den, poprosím Vás kontaktovat mě e-mailem na adresu: sales@prague-spirit.com, abych Vám mohla poslat odpověď a podrobnosti na Váš e-mail.

Zuzana Michálková

reč nebola za dezert, mylite si pojmy s dojmami, ja som hovorila o nociach stravenych v hotely a nie o dezertoch…ale ved jasne bla bla bla, vy mate vzdy pravdu, zbytočna strata slov, len som myslela, že ste serioznejši to je vsetko.

Zuzana Michálková

hotel je na veľmi hlučnej ulici, v lete sa nedá spat pri otvorenom okne, lebo kazdu chvílu chodí električka a auto udržby. Parkovisko bezplatne znamená, 4ks miest, ktore su stale obsadene, možete zaparkovat oproti 300kč na noc, ked sa vam tam nebude pačit a odidete po jednej noci, vyjde vas ta noc 149€, pristup personalu, každy sa vyhovara na toho druheho, sklamanie velke, nikdy viac!!!!!!!!!

Iva

Vážená paní Zuzana, náš hotel je situován kousek od centra hlavního města, tudíž jen stěží lze předpokládat, že zde naleznete klid jako na venkově. Bohužel ruch k velkoměstu patří, s tím nic neuděláme. Naše parkoviště je k dispozici našim hostům a nemůžeme ovlivnit, který host parkovací místo získá. Výhodou ale je hlídané parkoviště, které máte přímo naproti hotelu a máte jistotu, že Vaše auto bude v bezpečí. Ještě k Vašemu voucheru. Pokud si za speciální cenu koupíte určitý balíček (například tři noci v hotelu, nebo degustační menu v restauraci), těžko se pak můžete domáhat pěněžitého vrácení jeho jednotlivé části (například za nesnězenýdezert).

Majo

Dobrý deň, mám záujem o tento pobyt , bolo by možné rezervovať pre dve osoby na 3 noci
v termíne 16. – 18. 8. 2013 , odchod 19.8.2013 s do­platkom na prístelku pre 3. osobu?

Iva

Dobrý den, poprosím Vás kontaktovat mě e-mailem na adresu: sales@prague-spirit.com, abych Vám mohla poslat odpověď a podrobnosti na Váš e-mail.

Mato

Dobrý deň, chcel by som sa spýtať, či je u Vás potrebné platiť 500Kč zalohu za minibar?

Iva

Dobrý den, ano, při příjezdu se na recepci platí 500,– Kč záloha na minibar, která se vrací při odjezdu.

Bea

Dobrý deň. Ja by som chcela prísť so synom.Má 9 rokov.
Chcem sa opýtať, či sa v takomto prípade započítava celá suma za 2 dospelé osoby.Ďakujem

Iva

Dobrý den Bea, bohužel cena voucheru je pevně stanovena a tudíž neměnitelná.

Angelika

Dobrý deň,
dcéra mala v decembri 12 rokov, vzťahuje sa na ňu akcia dieťa zadarmo do 12 rokov, alebo treba priplatiť za prístelku a ak áno, koľko?

Ivka

Dobrý den Angelika, bohužel se sleva vztahuje pouze na děti do dosažení dvanáctého roku. Cena přistýlky je 400,– CZK za noc.

Katarína

Dobrý deň!
mala by som záujem rezervovať dve dvojposteľové izby na termín od 27. do 30. augusta (3 noci)Prosím Vás o rýchlu odpoveď, nakoľko si chcem kúpiť zľavové kupóny) Ďakujem

Zlavomat.sk

Pekný deň Katarína. Pani z hotela to s Vami dorieši.

Eva

Dobrý den, kolik parkovacích míst před hotelem je k dispozici pro klienty hotelu? Děkuji.

Iva

Dobrý den Evo. Před hotelem je osm parkovacích míst. Bohužel je ale nemůžeme rezervovat dopředu. V případě plné obsazenosti parkovacích míst je možnost parkovat na hlídaném parkovišti přímo naproti hotelu. Toto parkování je s poplatkem.

Ján Kôpka

je na izbach dostupna siet wifi ?

Iva

Dobrý den, ano na pokojích je síť wifi. Bohužel občas dochází k výpadkům. Po celou dobu pobytu Vám ale můžeme zaručit dostupnost sítě na lobby baru a recepci.

Iveta Machovcakova

da se zaplatit aj na hotelu?prijeli by sme 21.7 dekuju

Zlavomat.sk

Pekný deň Iveta.
Priamo v hoteli môžete zaplatiť iba plnú cenu za pobyt. Aby ste dostali akciovú na 4 noci 198€ je potrebné dopredu si zakúpiť dva kupóny a pri rezervácií pobytu nahlásiť ich čísla.

michal

dobry den, je parkovanie pred hotelom bezplatne?

Iva

Dobrý den, ano, parkování je bezplatné, ale bohužel Vám ho nemůžeme dopředu rezervovat.

Iveta Machovcakova

ahojte ste bezbarier sem na vozicku kolik mne vyjde 4× noc?dekuju

Iva

dobrý den, ano náš hotel je bezbariérový. Pro čtyři noci byste si musela koupit dva kupóny za 99,– EUR, tudíž by Vás pobyt vyšel na 198,– EUR.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore