Svetoznámy šéfkuchár Reda Daoud je rodák z Egypta, ktorý žil a pôsobil v Grécku, Holandsku, v Izraeli, Taliansku, Dubaji, Belgicku a ďalších krajinách. Potom sa presťahoval na Slovensko, kde sa stal vyhľadávaním šéfkuchárom.Svoje skúsenosti zo svetových hotelov a reštaurácií ďalej predáva kuchárom na Slovensku. Tým pomáha zvyšovať úroveň slovenskej gastronómie. Pracoval aj pre televízie, kde účinkoval v programoch spojených s varením.
„Kuku“, ako ho prezývajú, si okrem čerstvosti potravín zakladá na dobrej nálade, pretože, keď bude mať dobrú náladu on, bude ju mať aj čašník a zákazník bude odchádzať spokojný.
Pražma kráľovská
Pražma kráľovská je morská ryba. Táto ryba má najchutnejšie a najjemnejšie mäso zo všetkých druhov Pražmy. V kuchyni je obľúbená najmä pre svoju šťavnatú chuť a diétne biele mäso, ktoré sa od kostičiek veľmi ľahko oddeľuje.
Reštaurácia Hotela Roca sa orientuje na kvalitné a čerstvé suroviny. Na jedálnom lístku nájdete kulinárske špeciality v novodobom pojatí. Na svoje si prídu aj vegetariáni, pre ktorých je pripravená široká ponuka bezmäsitých jedál.
Poďte skúsiť, čo dokáže dvojica Reda Daoud a Pražma kráľovská!