Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Luxusné dva dni rozmaznávania v kúpeľných Poděbradoch v štýle Postřižin s pivným alebo čokoládovým kúpeľom

Pivné kúpele Poděbrady Česko (mapa)

Prehľad ponuky

Varianty (1)

Ubytovanie na 2 dni v plne vybavených apartmánoch vrátane raňajok v kúpeľných Poděbradoch – pobyt je určený pre dve osoby (nutnosť zakúpiť 2 vouchery)

  • Špeciálny pivný kúpeľ v štýle Hrabalových Postřižin s neobmedzeným popíjaním kvasnicového ležiaka počas kúpeľa, relaxačná masáž a odpočinok na lôžku.
  • Možnosť zameniť pivný kúpeľ za špeciálnu belgickú čokoládovú kúpeľ.
  • Občerstvenie: neobmedzená konzumácia piva, ochutnávka syrov a pečiva z domácej pekárne (počas čokoládového kúpeľa sa podáva fondue z pravej belgickej čokolády).
  • Relaxačná masáž šije aromatickým olejom.
  • Masáž chodidiel s kokosovým zábalom.
  • Hodinka krásy s vizážistkou (diagnostika pleti, minikurz líčenia, poradenstvo).
  • Možnosť predĺženia pobytu za zvýhodnenú cenu 699 / osobu / noc
  • + ĎALŠIE ZĽAVY 30% zľava na vybrané procedúry: čokoládová, vanilková, chmeľová alebo ružová masáž 10% zľava na všetky služby regeneračného centra IRIS 50% zľava na 160 cm dlhý vrkoč pani Sládkovej

Regeneračné centrum IRIS

Nachádza sa priamo na kúpeľnej kolonáde v Poděbradoch. Vzniklo v roku 2005 spojením niekoľkých existujúcich masážnych, kaderníckych a kozmetických salónov a je najväčším wellness štúdiom v meste. Iris je známe pestrou ponukou a predovšetkým vysokou kvalitou poskytovaných služieb.

Práve v tomto štúdiu prvýkrát v Poděbradoch predstavili medovú masáž, masáže lávovými kameňmi, mnohé exotické procedúry a luxusné zábaly. Salón ponúka ďalej služby: kaderníctvo, kozmetika, manikúra, pedikúra, oxygenoterapia, homeopatická poradňa atď.

Procedúry (prebiehajú v regeneračnom centre IRIS):

Pivný kúpeľ

Doprajte si skutočný kúpeľ v pive z miestneho Postřižinského pivovaru. Vnútorné účinky musia byť doplnené popíjaním Postřižinského kvasnicového piva, ktoré ku kúpeľu podávame zadarmo a v neobmedzenom množstve.

Hodinová procedúra zahŕňa pivný kúpeľ v drevenej kadi, popíjanie kvasnicového piva a malé občerstvenie, krátku masáž šije a chodidiel, relaxáciu na lôžku. Kúpeľ veľmi priaznivý účinok na regeneráciu pokožky, vlasov a nervového systému, pomáha odstraňovať bolesti kĺbov a pôsobí silne detoxikačne.

Ubytovanie

Ubytovaní budete v krásnych a pohodlných dvojposteľových izbách. Všetky penzióny komfortné a na úrovni.

Penzióny sú umiestnené na pešej zóne kolonády v centrálnej časti kúpeľného parku v krásnom a pokojnom prostredí kúpeľného mesta Poděbrady, vzdialeného cca 50 km východne od Prahy. Jedinečná poloha penziónov zaručuje ideálne možnosti regenerácie a relaxácie.

Ubytovanie v penziónoch:
Pension Flídr, Pension Na Zámku, Pension Rafael

http://www.ubytovani-podebrady.com/

http://www.nazamku.info/

http://www.penzionflidr.cz/

Unikátny relaxačný pobyt v krásnom kúpeľnom meste

Kúpele Poděbrady sa špecializujú na liečbu chorôb srdca, obehového ústrojenstva a pohybového aparátu. Vďaka svojej ľahkej dostupnosti sú stále vyhľadávanejším miestom pre relaxáciu i aktívny odpočinok. Okrem kúpeľných procedúr tu môžu hostia navštíviť zámockú a múzejnú expozíciu, výletnú loď, kúpalisko, jazdiareň či golfové ihrisko.

Poděbrady vzdialené 50 km od Prahy. ľahko a rýchlo dostupné vlakom, autobusom či po diaľnici D11 (exit 39 a 42). Centrom všetkého diania v Poděbradoch je kúpeľná kolonáda. Ústredný park je lemovaný výstavnými kúpeľnými domami, hotelmi, penziónmi aj luxusnými bytovými domami. V strede mesta je tiež situovaný nespočet kaviarní a reštaurácií.

Pre uplatnenie pobytu je potrebné zakúpiť minimálne dva vouchery (pobyt je určený pre dve osoby).

Hore