Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

3,99 eur za 45 minútový pobyt v soľnej jaskyni pre celú rodinu! Vymeňte nákupné centrá za „3 dni pri mori“ a buďte s každým nádychom zdravší, so zľavou 50%!

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Zuzana

Dobrý deň,
minulý týždeň som si zakúpila dva vstupy do soľnej jaskyne,ale mi neboli zaslané vourchre.Ako mám postupovať.Ďakujem.

Zľavomat

Dobrý deň


Vaše vouchre nájde po prihlásení do vášho profilu na našej stránke v prehľade objednávok. Následne si ich môžete vytlačiť. 


Prajeme príjemný pobyt
Renáta

Dobry den, mam zaujem o kupony, ale len pre dospele osoby. Da sa uplatnit kupon aj bez dietata? Teda 1kupon: 1osoba=2vstupy? Chcela by som to pre 3 dospele osoby po 2 vstupy, teda 3kupony?

Zľavomat

Dobrý večer,
samozrejme, kupón môžete využiť aj bez detí – 1 kupón = 2 vstupy pre jedného dospelého, pre tri osoby Vám teda stačí kúpiť spolu 3 kupóny.
Príjemný zvyšok dňa

Bea

Minulý týždeň som soľnú jaskyňu navštívila prvýkrát, pobyt som si zopakovala o 4 dni a musím skonštatovať, že sa to okamžite odrazilo na zlepšení môjho zdravotného stavu. Zrejme to u ľudí, ktorí majú vážnejšie problémy, pôsobí veľmi rýchlo. Takže každému odporúčam:-)

Mária Kazimírová

Dobrý deň, keď si kúpim 2× voucher a použijem ich pre 2 deti 8 a 14 ročné plus 2 dospelé osoby je to v poriadku? Alebo zľava platí iba pre dospelé osoby? Ďakujem

Zľavomat

Dobrý deň Mária,
1 kupón platí pre 1 vstup do soľnej jaskyne pre dvoch dospelých a dve deti do 6 rokov alebo pre 2 vstupy pre jedného dospelého a jedno dieťa do 6 rokov. Pre 1 vstup pre dve deti staršie ako 6 rokov tak môžete využiť aj 1 ďalší kupón. Príjemný relax!

Marianna Balázsyová Hojnošová

Prepáčte myslela som 7 ročné dieťa :-) ďakujem

Zľavomat

Dobrý deň Marianna, za 7 ročné dieťatko doplácate už podľa bežného cenníka 2,50 eur.

Marianna Balázsyová Hojnošová

Dobrý deň, prosím Vás koľko sa dopláca pre 6 ročné dieťa.Máme 3 deti a radi by sme prišli celá rodinka :-) Ďakujem a prajem pekný deň.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore