Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Fotokniha z vlastných fotografií

4,5 / 5 FotoMagica Nitra  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako objednať tovar
Veronika

Mozem sa spytat mam taky problem nejde mi stiahnut ten program an urobenie tej knihy .. stahuje sa to a nakoniec sa mi to nedostahuje da sa mi ze Discard.. mohli by ste mi poradit? pretoze velmi rada by som ju darovala niekomu ale nejde mi urobit..
Za skoru pomoc dakujem…

Zlavomat.sk

Pekný deň Veronika.
Skúste prosím iný internetový prehliadač, alebo počítač. Prípadne sa môžete obrátiť na zákaznícku linku FotoMagicy: 037/655 78 41. Budú Vám vedieť operatívne pomôcť.

Erika

Dobry den, mohla by som sa spytat aka velkost fotografii je vo fotoknihe pouzita?

Zlavomat.sk

Pekný deň Erika.
Neviem presne čo myslíte pod pojmom veľkosť fotografií vo fotoknihe. Ale usporiadať na jednej strane si ich môžete ako chcete, nemusí byť na jednej strane iba jedna fotka. Ak by ste ale mysleli veľkosť fotografie (vlastnosti) tak predpokladám, že ak budete nahrávať veľmi veľkú fotku upozorní Vás to na chybu.

Erika

Dobry vecer, chcela by som vas poprosit o radu, vytvorila som fotoknihu a nasledne presla k jej objednaniu, ale pred ukoncenim poslednych krokov objednavky som zistila, ze som spravila chybu pri vybere formatu co mi sposobilo, ze nemozem uplatnit voucher. Daju sa vybrane fotky automaticky prehodit na novy format knihy, alebo ich treba opat pracne vyberat? Za vasu skoru odpoved vam vopred dakujem.

Zlavomat.sk

Pekný deň Erika.
Najlepšie bude ak sa s týmto problémom obrátite priamo na zákaznícku linku 037/655 78 41 pomôžu Vám rýchlejšie a okamžite.

Andrea

Dobrý deň, chcela by som sa opýtať, či je možné objednať fotoknihu s viac ako 40 stranami ? Voucher si zakúpim na tých 40 a ostatné doplatím ako ?

Zlavomat.sk

Pekný deň Andrea.
Keď si kliknete na položku kúpiť za uvidíte možné varianty fotokníh. Je na výber aj zo 40 stranovej, 64 stranovej a 104 stranovej. Môžete si kúpiť akú potrebujete.

Hanka

Dobrý deň, chcem sa opýtať, či si viem naraz objednať a vyrobiť dve rôzne fotoknihy a uplatniť tak dva kupóny s jedným poštovným. Alebo musím objednať každú zvlášť a platiť dva krát poštovné? ďakujem

Zlavomat.sk

Pekný deň Hanka.
V tomto prípade postupujte tak, že urobíte objednávku každú zvlášť a čísla oboch objednávok pošlete na email: info@fotomagica.sk s informáciou, že ich žiadate zaslať v jednej zásielke.

Ľubomíra

Ďakujem a je možné si ju prevziať aj osobne a skôr ?

Zlavomat.sk

Pekný deň Ľubomíra.
Nevieme Vám zaručiť či osobný odber bude možný skôr nakoľko sa kupóny stále predávajú a vyrába množstvo fotokníh.
Predaných už bolo 259 €.

Ľubomíra

Dobrý večer, chcem sa spýtať prosím, ak objednám teraz fotoknihu , kedy by mi mohla byť doručená ? Ďakujem

Zlavomat.sk

Pekný deň Ľubomíra. Doba dodania je do 14 pracovných dní.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore