Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Originálny darček pre starých rodičov – exkluzívna fotokniha XL z vlastných fotiek

4,7 / 5 FotoMagica Nitra  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako objednať tovar
Pavol

Dobrý deň, knihu som si objednával 1.12.2013, tak ako je to uvedené v otázke z pred 9-tich dní.

Zlavomat.sk

Pekný deň Pavol. Prosím Vás neobdržali ste ani dnes zásielku?

Martin

Mate uvedene ze zlava plati dva mesiace, od dnes do 17.1. ?? Ten datum odoslania objednavky je fixny alebo je to mozne predlzit? dakujem

Zlavomat.sk

Pekný deň Martin. 2 mesiace sú uvedené z toho dôvodu, že zľavu na stránke máme skoro dva mesiace. Voucher je možné uplatniť iba do 17. 1. 2014.

Pavol

Dobrý deň, knihu som zatiaľ neobdržal a ani žiadna odpoveď na e-mail od FotoMagicu! Už prestávam dúfať, že kniha niekedy príde, resp. či sa vôbec pracuje na mojej objednávke! č. obj. 67K31VF2.

Zlavomat.sk

Pavol kedy ste si prosím vytvárali objednávku?

Veronika

Dobry den,
mam podobny problem ako mnohi predo mnou. Objednala som si 3 fotoknihy ale v kroku 5 mi zobralo cislo iba jedneho voucheru (v kroku3 som zadala vsetky). Vystavena faktura je teda nespravna, telefon mi nikto nedviha uz 3 dni, na mail a na otazku cez kontaktny formular nikto neodpoveda. Aku mam istotu, ze sa k danym kniham dostanem nacas? Cislo mojej objednavky je: FN232B26.

FotoMagica

Dobry den
Vasa objednavka je v poriadku a vo vyrobe, o com ste aj obdrzali potvrdzujuci email. Kedze ste zadala vouchery v 2 kroku do poznamky , budu vam aplikovane na objednavku a cena bude upravena. Telefonicka podpora je k dispozicii kazdy pracovny den od 8:30 do 11:30, zial, mimo tohoto casu Vam nebude telefonicka podpora poskytnuta. Vsetky objednavky dorucene do 8.12.2013 budu dorucene este pred Vianocami.

Milan

Dobry den,
mozem kupon na 48-stranovu XL fotoknihu pouzit na 24-stranovu XL knihu (A20)?
Dakujem

FotoMagica

Dobrý deň
Áno, môžete použiť voucher aj na nižší počet strán.

Zuzana

Dobrý deň, od nedele sa pokúšam vyriešiť môj problém a to je omylom zadaná objednávka na štvorcový formát, pričom voucher platí na iný. Už tretí deň sa neviem dovolať a na moje dva maily mi nikto doteraz neodpovedal! Príde mi to trochu neseriózne. Píšete, že ak sa nevieme dovolať, lebo je nápor, čomu rozumiem, máme písať cez kontaktný formulár. Prečo potom ani touto cestou nikto nerieši vzniknutý problém, aby sa na Vás zákazníci obrátili aj v budúcnosti?

FotoMagica

Dobry den
Vasa poziadavka zaslana cez kontaktny formular bude spracovana, avsak zial nie je mozne spracovat take mnozstvo dotazov obratom. Pokial mate urgentnu poziadavku, je mozne vyuzit zakazniku tel. linku. Pokial ste vsak odoslala navrh a chcete ho zrusit, to nie je zial mozne, system je plne automaticky,cize objednavka je hned v systeme spracovana a odoslana do tlacovych strojov vo vyrobe.

Judita

Dobrý deň,

Fotoknihu už mám spravenú a potrebovala by som ju do Vianoc, aj som zaplatila, len mi nedošiel kupón.Dalo by sa to tak, že Vám pošlem fotoknihu a dodatočne potom voucher ? Rátam, že dnes alebo zajtra voucher dojde.
A ešte, že potrebovala som pridať do fotoknihy jednu stranu, tak tú by som Vám ešte doplatila, len neviem koľko a ako.
veľmi pekne ďakujem,

Zlavomat.sk

Pekný deň Judita.
Voucher by ste už mali mať na emaile. Môžete si teda fotoknihu vytvoriť.

Zuzana Hulíková

Dobry den,poslala som Vam odpoved na vas mail,nikto mi zase neopovedal:(
Stiahli ste si z uschovna.sk moje fotoknihy a rada by som vedela,ci budu vytlacene do Vianoc. Vdaka, Zuzana

FotoMagica

Dobry den,
Mozete prosim zaslat cislo objednavky ? Overime ju v systeme.

Peťka

Dobrý deň, 4.12. som posielala objednávku na fotoknihu ale stále mi neprišlo potvrdenie a nie som si istá či objednávka prebehla v poriadku, už som vám písala e-mail aj cez formulár na stránke a stále mi nikto neodpovedá. Ako to mám overiť? A ako zistím či mi kniha príde do vianoc?

FotoMagica

Dobry den, Mozete prosim zaslat cislo objednavky ? Overime ju v systeme.

Zuzka

Dakujem veľmi pekne :)

Zuzka

Cenu postovneho,keď mám zadany osobný odber?To by mala byt 0…

FotoMagica

Áno, správne má byť 0,0 € pri osobnom odbere.

Zuzka

Poslali sme Vám dotaz cez kontaktný formulár,ale nikto neodpovedal:( objednali sme 4 rovnaké fotoknihy A30,zadali sme zlavove kupony v bode 2 do poznámky,ale krok 5 sa nedal zadať a bez udania zľavy pokračoval bod 6 so sumou 119,80… Zadali sme ale osobný odber,čiže by sme nemali platiť už nič.je to v poriadku?

FotoMagica

Dobrý deň
Kupóny budu priradené manuálne a cena bude upravená na sumu poštovného.

Zuzana Hulíková

Nekupujte si poukaz od tejto spolocnosti. Apelujem na vsetkych. Ja som si zakupila 2 fotoknihy,navrh sa neda odposlat,pise chybne internetove pripojenie,pricom pozeram na telke youtube.Dovolat sa tam neda a mailom so mnou nikto nekomunikuje. Asi mam po vianocnom darceku pre starych rodicov,k tomu nervy v kibli a dva tyzdne prace tiez. S pozdravom Zuzana

FotoMagica

Dobrý deň
Náš systém je v poriadku, denne prichádzajú stovky objednávok. Pravdepodobne máte problém s vašim pripojením alebo firewallom. Na Vašu e-mailovú komunikáciu zaslanú dňa 4.1.2013 bolo odpovedané 4.1.2013 o 9:31 hod. s tým, že ste mali zaslať návrh alternatívnym spôsobom. Pokiaľ tak spravíte, objednávka bude prijatá do systému a spracovaná.

Petra

Prečo u vás už tretí deň nik nedviha telefón? Potrebujem nieco vyriesit v com mate neporiadok a nema kto! Chcela som knihu stihnúť do Vianoc ale asi nestihnem. Objdnala som si tri knihy a tri kalendáre. Spolu 100 eur. Smutné :-(

FotoMagica

Dobrý deň
Žiaľ, v týchto dňoch je obrovský nápor na zákaznícku podporu, sú to stovky telefonátov denne. Pokiaľ máte otázku a neviete sa dovolať, prosím zašlite Váš dotaz cez kontaktný formulár na www.fotomagica.sk

Michaela

Dobry den,
odoslala som fotoknihu a este som si chcela spravit dva stolove kalendare, lenze typ produktu – fotokalendar mi neukazuje (mam tam len fotoknihy, obraz, oznamenia). Program som si stahovala minuly tyzden, takze by to mala byt aktualna verzia… Bojim sa, ze ked si nainstalujem program este raz, stary sa mi vymaze a s nim aj moja fotokniha (zatial mi neprislo potvrdenie o prijati – po neuspesnom odoslani som ju musela nahravat manualne, takze netusim, ci to prebehlo spravne). Do kedy treba spravit kalendare, aby stihli prist do Vianoc? Pisala som vam aj cez vas web, ale nikto mi neodpovedal a telefonnu linku mate nonstop obsadenu. Poradite mi, prosim? Dakujem mockrat.

FotoMagica

Dobrý deň
Pokiaľ Vám potvrdenie o prijatí fotoknihy nepríde do pondelku 9.12, prosím kontaktujte zákaznícku podporu emailom pokiaľ sa nedovoláte. Aktuálna verzia aplikácie obsahuje aj kalendária na rok 2014. Návrh fotoknihy si môžete zálohovať cez menu „Objednávky/ Zálohovať objednávku“

Katka

Dobry den,
chcem sa opytat ci mi vytlacite moj vlastny navrh fotoknihy ktory uz mam vytvoreny po zakupeni zlavneneho voucheru. A ci je potrebne to nahravat do vasho programu. Dakujem vopred za odpoved.

FotoMagica

Dobrý deň
Áno, fotoknihu je potrebné vytvoriť si v aplikácii FotoMagica .

Dušan

Dobrý deň,
mám kúpeny kupón na veľku fotoknihu A30, 40 strán. Aký je doplatok za 2 strany navyše?

Ďakujem za odpoveď

FotoMagica

Dobrý deň
Pri produkte fotokniha je možné pridávať po min. 8 stranách . Doplatok za každých 8 strán je 4,00 € .

Elen Ondreáková

Dobrý večer, kúpila som si kupón na XL knihu 48 strán za 19,90, pri zadávaní objednávky mi ukazuje doplatok 10 € /vrátane poštovného/. Počet strán som neprekročila. Ďakujem za odpoveď.

Ivanaa

Dobry den,

rada by som sa opytala, ked som uz vytvorila objednavku, zaplatila kupon, ako zaplatim za kuriera? Neprisiel mi ziadny email s c.uctu… Dakujem

Zlavomat.sk

Pekný podvečer. Poštovné zaplatíte priamo kuriérovi.

Angelika Patkanociová

Dobrý deň! Cshcela by som objednať fotoknihu, lenže program Fotomagica po inštalácií nechce sa spustit. Čo mám teraz spraviť? Nechcem objednat voucher a potom neviem spravit fotoknihu… :( Pritom mám Windows 7 Poradte mi prosím! Dakujem

FotoMagica

Dobrý deň,
Pravdepodobne máte poškodený komponent OS Windows, skúste si ho preinštalovať. K dispozícii je na stránkach www.microsoft.com alebo aj priamo z našeho servera : http://application.fotomagica.sk/dotnet_2_0.exe

Mirka TT

Dobrý deň,

keď som si kúpila kupón za 9,90, mám nárok na fotoknihu s 24 stranami A20 XL formát ( v ponuke to je, ale nižšie je spomenuté, že má táto kniha 48 strán)
Ďakujem

FotoMagica

Dobrý deň
Pokiaľ ste si zakúpili voucher na fotoknihu veľkú ( cca. A4 , orientácia na výšku ) ,s 24 stranami v cene za 9.90 € v aplikácii musíte zvoliť produkt č. A30.

Michaela

Dobry den,
mala by som záujem, okrem fotoknihy, objednať si z vašej stránky aj dva fotokalendare. Budem platiť za postovne len raz alebo dvakrát?
Ďakujem.

Zlavomat.sk

Pekný deň Michaela.
Ak sa Vám objednávky zmestia do jedného balíka bude stačiť jedno poštovné. K fotoknihe je to cca ešte cca 2–3 kalendáre. Prosím Miška keď si dokončíte objednávky a budete vedieť ich čísla napíšte ich do emailu aby Vám priradili jeden balík.

Katarina

a ako si nastavim potlacitelne dosky? dakujem

FotoMagica

Potlačitelné dosky sa nastavia automaticky pri vytváraní nového produktu A30

Katarina

Dobry, zakupila som si kupon na 64 stranovu knihu, vo fotomagica mam zadat A30 alebo mozem aj A31 nasirku? dakujem

FotoMagica

Dobrý deň
Kupón je platný iba na fotoknihu orientovanú na výšku – produkt č. A30.

Iveta

Dobry den,
chcem sa spytat, ci sa za jedno postovne daju poslat styri 24 stranove tenke fotoknihy? Dakujem

FotoMagica

Dobrý deň
Áno, 4 ks 24 stranové fotoknihy budú zaslané za 1 poštovné.

Nikí

Dobrý deň.Ak mi nejde v 5 kroku zadať zlava,bude mi odpočítaná aj tak? už zaplatím len 4,50 za kuriéra? vopred ďakujem za odpoveď

Zlavomat.sk

Niki v tomto prípade stačí ak číslo kupónu zadáte v druhom kroku. (Len na to nezabudnite). Potom už iba 4,50 € za kuriéra, presne ako píšete.

ufka

mam zaujem zakupit si vouchre avsak vas program mi nejde nainstalovat na macbook, viete mi s tym poradit?
/Stiahnute to je ale pri otvarani sa mi objavi hlaska: The contents of the file cannot be extracted by this program/

FotoMagica

Dobrý deň
Žiaľ, aplikácia je určená iba pre platformu Windows. Skúste ju prosím spustiť pod emulátorom Windows na MacBooku.

Zuzana

Dobry den, prave som si objednala fotoknihu, ale v 5 bode mi to preskocilo na 6, takze cislo kuponu mam uvedene len v 2 kroku. Je to prosim v poriadku? dakujem

Zlavomat.sk

Áno Zuzana. V tomto prípade stačí v druhom.

ali

dobry den, objednala som si 2 vouchery, podla pokynov vytvorila fotoknihu a pri objednati mi vypisuje v kroku 5, ze zlava je neplatna :-( viete mi to vysvetlit? dakujem

Zlavomat.sk

Pekný deň Ali.
Ak Vám to vypisuje iba v piatom kroku stačí ak kód napíšete v druhom kroku.

Rastislav Sič

Chcem sa spýtať aká je na fotoknihách väzba?? tvrdá, mäkká alebo špirálová?? chcem si objednať tu XL a je pisane iba tvrde dosky – aka tam je väzba… ďakujem

FotoMagica

Dobrý deň
Na všetkých fotoknihách ktoré sú v rámci tejto akcie je lepená väzba v tvrdých doskách. V ponuke máme aj fotoknihy v špirálovej alebo mäkkej väzbe, ale tie momenálne nie sú v akcii.

dana

dobry den, papier vo foto knihe je fotopapier?

FotoMagica

Dobrý deň
Fotokniha je tlačená na biely natieraný papier, gramáž 170 g/m2 . Fotoknihy tlačené na fotopapier sú úplne v inej cenovej kategórii .

iwet

Dobry deň,je možné si kúpiť kupón na 104 stranovú knihu a použiť ho na vytvorenie 120 stranovej knihy s tým,že zvyšné strany by som si doplatila podľa cenníka?Ďakujem za odpoveď.

FotoMagica

Áno, je možné kupón takto použiť .

Ivana

Dobry den,
da sa na jedno postovne objednat viacero roznych knih? napr. 4

Zlavomat.sk

Pekný deň Ivana.
Na jedno poštovné je možné odoslať maximálne 3 fotoknihy.

janka

Dobrý deň,koľko fotiek sa vojde do jednotlivych kníh?napr pocet strán 40 a 60 ?ďakujem

FotoMagica

Dobrý deň
Počet fotografií nie je obmedzený. Čím bude fotografia menšia, tým sa ich zmestí viac do fotoknihy. Veľkosť fotografie môžete meniť podľa toho, ako potrebujete.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore