Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily alebo objavte ďalšiu.

Jazda na jednom z najrýchlejších áut na svete

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Benefity
Lucia

Dobrý deň, je v cene zahrnuté aj poistenie? Ďakujem.

NajZážitky.sk

V cene nie je zahrnuté poistenie.

Zuzana Vargova

Dobry den.
V uvode ponukate jazdu na Ariel Atom 300 koni/496 kg, v porovnani vsak uvadzate toto auto (alebo ine) – 670 koni/1 tona co pokracuje tym, ze zakupenim voucheru si mozem zajazdit na najrychlejsiom (citujem:„nic nie je rychlejsie“), ale to nie je pravda, vzhladom na predchadzajucu info, alebo tomu nerozumiem..?

NajZážitky.sk

Dobry den pani Vargova, ospravedlnujeme sa za nespravne uvedeny prepocet 670 koni/1 tona. Mate pravdu, ze je to 605 koni/1 tona. Informacie sme cerpali z ineho zdroja a sami sme si ich neprepocitali. Tuto informaciu v ponuke nechame opravit. Myslim ale, ze to na sile auta v porovnani s inymi supersportami nic nemeni..:) Co sa tyka informacie o tom, ze nic nie je rychlejsie, samozrejme je to uvedene obrazne. To by sme mohli polemizovat aj o tom, ze aj svetlo je rychlejsie..:) Nikoho nechceme zavadzat, preto je v hned v nadpise uvedene, ze sa jedno o jedno z najrychlejsich aut na svete. Kazdy, kto ale toto auto pozna vie, ze tento popis je k nemu vhodny. Verim, ze budete mat moznost presvedsit sa o tom na vlastnej kozi. Prajem Vam pekny den.

Dentista

Dobrý den, môj priateľ má 128 kg, ja som mu u vás kúpila jazdu pretože nemáte tuto podmienku napisanu, čo teraz? Bude to problém?

NajZážitky.sk

Táto váha nie je problém, pokiaľ to nie je výrazne nad uvedených 120 kg.

Dentista

Dobry den, chcem sa spýtať či je podmienkou váha a výška vodiča. Niektoré auta ju majú, čo som čítala u iných aut je max.váha 110 kg a výška 197cm , ako je to u vás?

NajZážitky.sk

Dobrý deň, výška by nemala prekročiť 210 cm a váha cca 120 kg. Pekný deň..:)

zuzana

dakujem, mam to. som si nevsimla ze poukaz ma dve strany:-)

Zlavomat.sk

Ďakujeme pekne za informáciu a prajeme krásne Vianoce.

zuzana

pekny den. chcem sa spytat. chceli by sme venovat poukazku ako darcek. v bode 3 som uviedla komu je urcena, venovanie a od koho. v PDF sa mi vsak text neulozi. kde robim chyby?
dik zuzana

Radovan Berta

Dobry den

K Vasej odpovedi na moj komentar:
Suhlasim s tym, co ste napisali, ale prave z dovodov, ktore ste uviedli (cena servisu takejto akcie) by nemal byt problem spravit akciu s hoci vyssou cenou, ale s rozumnym poctom kol. Kedze s rastucim poctom kol uz vase naklady tak nestupaju. Takto sa musim spoliehat na jeziska..

NajZážitky.sk

Zial, mame velmi vysoky fixny poplatok za kazde odjazdene 2 kola. Preto by 4-kolova jazda nebola ovela vyhodnejsia ako 2-kolova. Zvolili sme takyto variant aby si jazdu mohlo uzit co najviac ludi. Ked uz teda dopodrobna rozoberame cenu jazdy..:)

Radovan Berta

Dobry den

Po skusenostiach s inymi supersportami by som rad vyskusal aj Ariel Atom, ale 74E za necelych 5 minut je strane vela. Pri tejto cene su bezne ponuky na pol hodinu vo Ferrari 430, ktore stoji 2× tolko. Tak sa necudujte, ze to odradi potencialnych zaujemcov.

NajZážitky.sk

Dobry den pan Berta, ako urcite viete, Ariel Atom je exkluzivne auto. Na Slovensku nie je mozne na nom jazdit a myslim, ze ho ani nikto na Slovensku nevlastni. Na to, aby sme mohli takuto jedinecnu akciu zorganizovat a dat tak moznost ludom zajazdit si na aute, ktore sa rychlostou, jazdymi vlastnostami a samotnym zazitkom z jazdy neda porovnat s Ferrari, Porsche, ci inym supersportom, musime zabezpecit jeho dovoz na Slovensko spolu s potrebnou technikou, timom ludi atd, co nie je najlacnejsia zalezitost. Preto je cena oproti autam, na ktorych sa da jazdit uz skoro v kazdom meste vyssia. Verim, ze ak si jazdu v tomto aute vyskusate, tu investiciu nebudete lutovat..:)

Gina

Dobrý deň, je možné potom voucher vytlačiť ako darčekový , poprípade dopísať aj nejaký text?
Ďakujem.

NajZážitky.sk

Áno, voucher je možné vytlačiť. Je na ňom zobrazený priamo obrázok, takže je aj veľmi pekne graficky spracovaný. Venovanie nie je možné pridať. Prajem pekný deň.:)

Zlavomat.sk

Dobrý deň, priamo u nás na stránke si viete kupon vytlačiť s darčekovou potlačou podla výberu a taktiež napísať aj vlastný text. Keď vojdete do moje vouchery na pravej strane zvolite vybrať darčekovy dizajn a ďalej pokračujete podla pokynov.

NajZážitky.sk

Ospravedlňujem sa teda za chybnú informáciu ohľadom venovania.

Lucia Koniarová

Prosím Vás, daju sa kúpit 2 kupony a využiť ich na 4 kolá?
Ďakujem

NajZážitky.sk

Áno, kupóny sa dajú spájať. Takže ak chcete odjazdiť 4 kolá, stačí kúpiť 2 kupóny a následne pri rezervácií uviesť, že máte záujem o 4 kolá.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore