Kebab tanier alebo kebab v pita chlebe s kofolou
Prehľad ponuky
Termín
Platnosť do 31. 3. 2014.
Rezervácia nie je potrebná, stačí prísť s vytlačeným kupónom.
Kupón je možné využiť v pondelok až piatok od 10:30 do 18:00.
Možnosť zobrať si jedlo so sebou.
K dispozícii je parkovisko.
Využite body zo zamestnaneckých programov. Na túto ponuku môžete využiť body týchto benefitných spoločností:
- Benefit Plus – previesť body
Ako funguje prevod benefitných bodov?
Termín
Platnosť do 31. 3. 2014.
Rezervácia nie je potrebná, stačí prísť s vytlačeným kupónom.
Kupón je možné využiť v pondelok až piatok od 10:30 do 18:00.
Možnosť zobrať si jedlo so sebou.
K dispozícii je parkovisko.
Využite body zo zamestnaneckých programov. Na túto ponuku môžete využiť body týchto benefitných spoločností:
- Benefit Plus – previesť body
Ako funguje prevod benefitných bodov?
Aj vegetarián by spáchal hriech! Pri omamnej vôni šťavnatého mäska by určite podľahol mäsovému kultu, bezhlavo sa stratil v perfektnej plnej chuti grilovaného mäsa a s pôžitkom si vychutnával tradičné turecké jedlo kebab.
Šťavnatý kebab z kuracích kúskov vonia slnečnými diaľkami a je pravým stelesnením božského jedla. Jemná kuracina v kombinácii s čerstvou zeleninou, dresingom pálivým chilli, je tým pravým občerstvením pre veľkých jedákov, ale aj náruživých labužníkov.
Vyberte si z variantov:
Variant 1: Kurací Kebab v pite + kofola
- pita chlieb: 95g
- kuracie mäso: 90g
- hranolky: 90g
- obloha: 80g
- kofola: 3dcl
Variant 2: Kurací Kebab tanier + kofola
- kuracie mäso: 120g
- zeleninová obloha: 80g
- ryža alebo hranolky: 120g
- kofola: 3dcl
Vďaka zvislému grilovaniu dostáva kebab neobyčajnú chuť rovnomerne opečeného mäska, všetok tuk steká dole a preto si vychutnáte chudé mäso, ktoré je zároveň perfektne šťavnaté.
Kebab do ruky alebo na tanieri? V reštaurácii CityFood Kebab na Panónskej ceste si vychutnajte svoje jedlo úhľadne a štýlovo naservírované na tanieri alebo v mäkkučkom pita chlebe. Pochutnajte si na kebabe s kuracím mäsom a ako prílohu si zvoľte ryžu alebo hranolky.