

Podľa mnohých odborníkov zelené potraviny, hlavne mladé zelené lístky jačmeňa a pšenice dokážu kompenzovať toxické faktory okolo nás a zároveň zásobovať telo potrebnými živinami. Sú totiž plné vitamínov, minerálov, stopových prvkov, fytolátok, užitočných enzýmov, aminokyselín a chlorofylu. Pšenica obsahuje okrem iného veľa železa.
Ako sa vyrába?
Pšenica sa zberá, keď dosiahne výšku asi 15cm. Pokosené steblá pšenice sa usušia pri nízkej teplote a potom sa zomelú na prášok.
Použitie:
1–2 čajové lyžičky prášku rozmiešať so studenou alebo vlažnou vodou a vypiť. Použitie nalačno 1–3 krát denne (najlepšie 20 min pred jedlom).
Neprekračujte stanovené dávkovanie. Výrobok nesmie byť použitý ako náhrada pestrej stravy. Uskladňujte mimo dosahu malých detí. Skladujte v suchu.
http://vyziva.madalbal.sk/node/3
Ako objednať tovar
Po zakúpení kupónu tovar objednávajte e‑mailom na: zlavomat@madalbal.sk
Do správy uveďte vaše meno a priezvisko, dodaciu adresu, telefónny kontakt a číslo kupónu.
Poštovné je 3,30€.
Dodanie do 3 pracovných dní od zaplatenia objednávky.