Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily alebo objavte ďalšiu.

Spoznajte pamiatky Paríža so skúseným sprievodcom a s kvalitným hotelovým ubytovaním

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Benefity
Zuzana

Dobrý deň, chcem sa opýtať, v akom hoteli bude ubytovanie a či je na izbe sprcha.

Zdena

Dobry den, mate este volne miesta na zajazd cez Velku noc? Sme 2 dospeli, 2 deti. /15,10 r./. ako by to bolo potom s ubytovanim? Boli by dve 2-lozkove izby, alebo by sme museli mat 1× – 3-lozk.+ 1× jednol.s doplatkom? je tento zajazd zvladnutelny pre 10-rocne dieta? dakujem za info.

Peter

v hornej časti ponuky je paltnisť 28 dni od dnes, pokil by som si objednal voucher teraz to by mi neplatil na datum 2.5 až 5.5?Čo vlasnte presne udáva ta platnosť voucher, pokiaľ chcem objednať zájazd na termín 2.5 až 5.5 musím si ho objednať len 28 dni pred 5.5???Este sa chcem opýtať, pokiaľ by som voucher objednal cez víkend v tedy je nie možné kontaktovať CK či majú na daný termín voľné 2 miesta čo v takom prípade?

Zlavomat.sk

Pekný deň Peter. Údaj: 28 dní znamená, že toľko dní máme ponuku na stránke. Voucher by vám platil na ten dátum na ktorý si voucher zakúpite. Voucher je možné stornovať do 7 dní od jeho obdržania takže ak si ho zakúpite cez víkend a cez týždeň zistíte, že si ho nemôžete uplatniť stačí nám napísať a my vám peniaze vrátime naspäť.

Erika Repkova

Dobry den,chcem sa spytat,ci sa za jednolozkovu izbu priplaca?

kolektív STARTRIP

Dobrý deň pani Repková,
hotel si účtuje príplatok za neobsadené druhé lôžko. V prípade že sa nám prihlási iná osoba a bude ochotná sa spojiť s niekým do izby, klientov vždy informujeme aby nemuseli tento príplatok hradiť.

Andrea

Dobrý deň bol by to 4-dňový zájazd v termíne 2.5. – 5.5.2014 a chceli by sme nástupné mieste v Bb kraji teda Zvolen, Banská Bystrica, prípadne Žiar nad Hronom…ak by to bolo možné. Ďakujem

kolektív STARTRIP

Dobrý deň pani Andrea, žiaľ 4-dňový zájazd do Paríža máme nástup len NI- TT- BA. 5 – dňové zájazdy mávame aj z Vami uvedených nástupných miest.

Andrea

Dobrý večer iné nástupné miesta v ponuke nebudú?

kolektív STARTRIP

Dobrý deň pani Andrea,
prosím Vás o informáciu z akého nástupného a v akom termíne by ste mali záujem cestovať.

ivan

Aký náročný je zájazd pre účastníkov s barlami?

kolektív STARTRIP

Dobrý deň pán Ivan, počas zájazdu navštívime viacero pamiatok a tie presuny sú určite pre klienta s balami náročné. Nedoporučujeme žiaľ tento zájazd pre osobu s barlami.

anna103

Dobrý deň, chcem sa opýtať, keď sú prehliadky podľa programu bez vstupov, to znamená, že vstupné si platím sama? Ak áno môžte mi približne povedať asi koľko eura je vstupné na jednotlivé prehliadky. Ďakujem. S pozdravom príjemného dňa. Anna

kolektív STARTRIP

Dobrý deň pani Anna,
Možné vstupy

LOUVRE – múzeum 12,00 €, do 26 r. zdarma
VERSAILLES zámok + časť súkr. apt., slúchadlá 15,00 €, mládež do 26 r.zdarma
Versaillské ZÁHRADY /striekajúce fontány s hudbou 6,50 €, deti do 10 r.zdarma /len sobotu a nedeľu/, zdarma – utorok – piatok, 6,50 €, vláčik /len okrajové časti/
MUSÉE D´ORSAY 8 €,mládež do 26 r. zdarma
PLAVBA PO SEINE 12,50 €


TOUR EIFEL – závisí od poschodia – kompletný rozpis cien je uvedený pri ponuke


Ivana

dobry den chcem sa spytat ci je v cene zahrnuta aj pobytova taxa za ložko

kolektív STARTRIP

Dobrý deň pani Ivana, áno v cene je zahrnutá aj pobytová taxa.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore