Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily alebo objavte ďalšiu.

Full HD videokamera Toshiba Camileo X400

3,9 / 5 GIGACOMPUTER.SK Poniky  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako objednať tovar
PETER JANKULÁR

Aký je rok výroby výrobku?

Lenka

na ake cislo účtu mam poslat poštovné?

GIGACOMPUTER

Pekný deň prajeme.

Poštovné sa platí pre prevzatí kamery v hotovosti kuriérovi :)

Olga

Dobrý deň!
Na stranke produktu uvedene že cena poštovneho je 5,26 ale na stranke zľavy ukazane že poštovne je 4,4? A ešte aj je to demo verzia produktu tak či je ona plnefunkčna? Aj aky je vlastne rok vyroby? A ak ona bola už použita na marketingove učely tak čo ona je poškrabana alebo vyzera ako použita? Dakujem.

GIGACOMPUTER

Pekný deň prajeme.

Pri vytvorení objednávky cez naše stránky a zadaní VOUCHERU je následne pri expedícii upravená cena za odoslanie podľa tejto ponuky čiže 4,4 €. Na DEMO kusoch sa môžu vyskytovať škrabance 90% ks je ale bez nich.

robert

Dobry den, co to znamena ze DEMO produkt? dakujem

Zlavomat.sk

Pekné deň Robert. Demo produkty sú produkty (tovar) ktorý výrobca použil na marketingové účely (prevádzacie akcie alebo výstavy). Takéto produkty keďže už boli vybalené z originálneho balenia nemôže predávať ako nové takže sa dostávajú do špeciálneho predaja, ktorý je veľmi výhodný keďže môžete mať produkt za výrazne lepšiu cenu ako je štandardná.

Ján

Dobry den dnes som prebral tu videokameru Toshiba Camileo X400 len nedosiel mi stativ ako je popisane co vsetko balenie obsahuje tak sa chcem opytat ci sa mylim ja alebo nastal nejaky problem dakujem

GIGACOMPUTER

Pekný deň prajem.

Poprosíme Vás kontaktujte nás mailom na adrese: predaj@gigacomputer.sk aj s číslom Vašej objednávky prípadne číslom faktúry a statív do pošleme.

S pozdravom a úctou.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore