Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily alebo objavte ďalšiu.

Deň plný zážitkov – Budapešť, Tropicarium a ZOO

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Deti
Benefity
Stanislav

Dobrý deň,
chcel by som sa spýtať na dostupnosť zájazdu na 14.6 pre dve osoby (nástupné mesto BA). Je ešte tento termín voľný? Resp. ako to s týmto termínom vypadá – je predpoklad, že sa nájde 30 cestujúcich? (Pýtam sa, pretože mi práve zrušili rovnaký zájazd z dôvodu nízkeho počtu záujemcov)

Ďakujem za informácie, pekný deň prajem

mega travel

Dobry den. Dakujeme za prejaveny zaujem – na termin 14.06. sa k nam este mozete pridat, mame nan objednanych 40 klientov. Mozete tiez vyuzit niektory z dalsich terminov – 19.07. je najblizsi… Do skoreho pocutia:))

Tereza

Dobrý deň, v doplatkoch máte uvedené aj komplexné cestovné poistenie. Predpokladám, že je to povinné, koľko eur by to teda stálo? Ďakujem za odpoveď.

mega travel

Dobrý deň. Účastníci našich zájazdou nemajú povinnosť poistiť sa. Je na Vašom zvážení či sa chcete poistiť a ak aj áno, nemusí to byť prostredníctvom nás:) Pre klientov, ktorí majú záujem využiť možnosť, že ich na obdobie zájazdu poistíme my, dávame do pozornosti podrobnejšie informácie na našej stránke
www.megatravel.sk v časti POISTENIE /v jej dolnej časti/. Tešíme sa na vás dúfajúc, že k žiadnej poistnej udalosti nepríde:)

Vlado

Dobrý deň, ak by som sa chcel prihlásiť na zájazd 14.6. 2014 je nutné sa zúčastniť prehliadky v ZOO keď o to nemám záujem?

mega travel

Dobrý deň, samozrejme, po presnej dohode so sprievodcom a za predpokladu, že sa kvôli tomu nenadĺži plánovaná trasa a časový harmonogram, je možné stráviť čas vyhradený na prehliadku ZOO aj inak.

Michaela

Dobry den, je termín 3. mája pre dve osoby ešte k dispozícii? dakujem

mega travel

Dobry den, verim, ze ste prezili prijemne sviatocne chvile:)
Dakujeme za Vas zaujem – ano, mozete sa pridat k zajazdu 3.5., dakujeme a tesime sa do skoreho pocutia.

Alex Csonková

Prosím Vás a nástupné miesto v Bratislave bude kde a o koľkej ? Ďakujem

mega travel

Dobry den, ospravedlnujeme sa za oneskorenu reakciu-sme prave mimo SR a hladame pre nasich klientov zaujimave letne destinacie :) nastupnym miestom v Bratislave je parkovisko za sportovou halou Pasienky s predbeznym zrazom o 07.00. Vsetkym ucastnikom zajazdu posleme spolu s potvrdenim terminu aj podrobnejsie informacie. Tesime sa do skoreho videnia.

Lubica

Môžeme sa aj samostatne dve osoby prihlásiť do Budapešti na Tropicarium a ZOO do autobusu , alebo sa môžu prihlásiť len skupinky nad 10 osôb ? Ak by bol nedostatočný počet prihlásených ľudí vrátia sa nám peniaze ?

mega travel

Dobry den, samozrejme, ze sa mozete prihlasit aj mensi pocet.
Odporucany postup je taky, ze sa najprv budete v nasej CK emailom informovat o stave zaujmu. Pokial by sa zajazd nerealizoval pre nedostatocny pocet ucastnikov, tak vam Zlavomat alebo my peniaze vratime. Pekny den.

Matúš

Zdravim. V pripade, ak by som mal zaujem vyuzit neskorsie terminy (11.10./17.11­./6.12.), tak je nutna zavazna rezervacia do kedy cca? Ide mi o to, ze presny datum budem vediet pravdepodbne az niekedy v septembri…

mega travel

Dobry den, dakujeme za Vas zaujem. Ak si do 14/04 kupite kupon v tejto kampani, tak najneskor do 31/05 ho mozete vyuzit na objednanie si terminu v nasej CK na groups@megatravel.sk.
Ak si nie ste isty terminom, je sanca, ze akciu na Zlavomate este zopakujeme neskor. Garantovat to neviem, ale budeme sa o to snazit.

Eva

Dobrý den, v kolik hodin ráno je odjezd z Bratislavy a v kolik návrat?
Jak dlouho trvá jedna cesta?
Jezdíte patrovými autobusy?
Předem děkuji.

mega travel

Dobry den,
odchod z Bratislavy planujeme na 07.00 hod, predpokladany navrat je okolo 20.00. Poschodove autobusy zatial nepouzivame :)

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore