Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Pobyt pre dvoch na Orave a deti do 12 rokov zadarmo

Populárne
Ponuka, ktorá má veľmi vysoké hodnotenie od našich zákazníkov a dostatočný počet recenzií.
4,7 / 5
Orava Hotel *** Orava (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Deti
Príplatky
Benefity
Ivan

Dobrý deň.
Ten doplatok 4 € na noc je na osobu (teda 4 osoby na 3 noci 4×3×4 alebo len na izbu teda 3×4)?

Ondríková

Doplatok je 4 eur/noc bez ohľadu koľko je osôb. Čiže ak ste na 3 noci je to 4×3=12 eur.

Ivan

Dobrý deň.
Chceli by sme skombinovať pobyt 89 € + 129 €, teda výsledný pobyt by bol na 5 nocí (6 dní) v termíne od 15.7 do 24.7 (v rozsahu týchto dní, nevieme ešte presne). Išlo by o pobyt 2 dospelých osôb a dvoch detí (5 rokov a 11 rokov – pre obe deti polovičná polpenzia). Zľava na vstup do Meander Thermal parku je len raz alebo môže byť uplatnená viac krát? Sú k väčšie izby ( dve prístelky)? Je na daný termín voľné miesto?
Ďakujem

Ondríková

Dobrý deň, v tomto termíne máme ešte voľné. Väčšia izba , kde sú 2 prístelky je poloapartmán , kde sa dopláca 4 eur/noc.Zľavu do Thermal parku môžte uplatniť počas celého pobytu.

jana

Dobry den, chcem sa oopytat ci je mozne vyuzit variant 3 tento vikend od piatku do nedele 25–27.4.2014 /2noci/
Mame 2 male deti /2rocne a 4 mesacne/ cize pristelky nepotrebujeme. vztahuje sa na nas cena 89eur. dakujem

Zlavomat.sk

Pekný deň Jana.
Tento termín je ešte voľný. Voucher stojí 89 €. Pri variante na 2 noci je doplatok za stravu pre dieťa 10 €/polovičná porcia v rámci polpenzie a 19 €/celá porcia v rámci polpenzie.

Maja Jenckova

naozaj je to diskutabilne pretoze podla obchodnej inspekcie prave taketo veci by na tej ponuke mali byt a az potom su ostatne informacie napr. ako sa dostat do daneho ubytovanie pretoze zakaznik sa prave na zaklade tychto informacii rozhoduje

Zlavomat.sk

Dobrý deň,

tieto informácie samozrejme partner poskytuje, na svojej web stránke, my ako sprostredkovateľ pobytu na web a kontakty partnera odkazujeme. Doplatok za polpenziu a iné poskytované služby je uvedený v cenníku partnera. Taktiež máte v našej ponuke možnosť rozkliku „kalkulácie ponuky“ – čo všetko pobyt obsahuje, aby to bolo pre zákazníka čo najviac prehľadné.

Nie je v našom záujme nič zatajovať, na upresnenie detí sa pýtala aj p. Michaela (3.príspevok), kde jej bolo priamo povedané, že sa jedná len o ubytovanie, bez nároku na služby. Taktiež v ponuke máme v podmienkach napísané, že sa UBYTOVANIE má dieťa zdarma.

Každopádne ďakujeme za reakciu, do ponuky sme pre istotu do zátvorky pridali bez nároku na stravu, aby sa podobná situácia nezopakovala.

Prajeme príjemný deň.

Maja Jenckova

ako to je pekne ale seriozne ponuky to maju priamo uvedene a ked s nimi dohovaram pobyt aj pre dieta a pytam sa ci ma pobyt zadarmo a dotycna osoba povie ano ako tam som nemala co viac riesit

Zlavomat.sk

Predpokladám, že prišlo v tomto prípade o nedorozumenie nakoľko iné reklamácie neevidujeme. Je veľmi diskutabilné to čo má byť v ponuke napísané a čo nie nakoľko platí koľko ľudí toľko chutí… iní chcú mať v ponuke napísané teploty vody v bazénoch, iní doplatky za psa, úschovu bicyklov až po informácie ako sa dostať do zariadenia MHD. Ťažko je každému vyhovieť ponuky by mali niekoľko strán ak by sme chceli vyhovieť každému. Na to je aj táto diskusia, ľudia si dávajú vyrátať presné kalkulácie kde sa konkrétne pýtajú na doplatok za stravu, prípadne wellness.

Maja Jenckova

Preco nemaju uvede priamo v ponuke ye sa doplaca za stravu na dieta a poplatok za apartman je na osobu na noc a nie je zakaznik o tom informovany o tom seriozne dopredu? Uz som bola cez zlavomat v nejednom hoteli ci inom ubytovani ale toto sa mi este nestalo v podstate som si zaplatila normalnu cenu a ziadna zlava tam nebola

Zlavomat.sk

Pekný deň pani Jenckova.
Veľmi nás mrzí vzniknutá informácia. Avšak o týchto doplatkoch je vždy možné informovať sa buď tu v diskusií, alebo telefonicky v danom zariadení.

Denisa

Dobry vecer kolko by nas vysiel u vas cez zlavomat pobyt v mesiaci maj a to na 3dni teda 2 noci pre 2dospele osoby a jedno 6 rocne dieta dakujem

Zlavomat.sk

Dobrý večer Denisa,

pobyt Vás bude stáť 89€.

O dostupnosti termínov v máji sa informujte na: tel. č.: +421 43 5394 603, alebo +421 910 788 557, prípadne e-mailom na: oravahotel@oravahotel.sk.

Ďakujeme

Piroska Bucsányi

Prosili by sme izbu od 18.04 do 21 .04 este raz dakujem :D

Zlavomat.sk

Prosím informujte sa o aktuálnej situácií na: tel. č.: +421 43 5394 603, alebo +421 910 788 557, prípadne e-mailom na: oravahotel@oravahotel.sk.

Piroska Bucsányi

Dakujem :D

Piroska Bucsányi

Dobry den!! Máte este volnu iznu cez Velkonocne sviatky??Pre dve dospele a jedno dieta vo veku 12 rokov .

Zlavomat.sk

Pekný deň. Pred pár hodinami termín ešte voľný bol. Prosím informujte sa o aktuálnej situácií na: tel. č.: +421 43 5394 603, alebo +421 910 788 557, prípadne e-mailom na: oravahotel@oravahotel.sk.

Michaela

Dobrý večer,
je možné ubytovať na izbe 2 dospelých, jedno dieťa 12 ročné a jedno 6– ročné? Platí akciová cena? Ďakujem.

Zlavomat.sk

Dobrý večer,

áno je to možné, platí akciová cena.

V cene máte len ubytovanie pre deti, stravu a ostatné služby doplácate priamo na recepcii.

V prípade, že ide o pobyt od 17.4. do 21.4., doplácate 3€/noc/osoba na recepcii.

Príjemný večer.

dana

Dobry vecer, mali by ste volny termin na velku noc od 19.4.2014 do 21.4.2014 dve izby pre dva pary. Dakujem za odpoved.

Zlavomat.sk

Dobrý večer,

Áno, termín je voľný, rezervácu uskutočnite na tel. číslach +421 43 5394 603, alebo +421 910 788 5­57. ďakujeme

Jozef

Dobry den mate este volne ubytovanie cez Velku noc od piatku do pondelka pre 2 dospeli,deti 11rokov,9 mesi­acov.kolko by stal cely pobyt.
Dakujem.

Zlavomat.sk

Pekný deň Jozef.
Príplatky: pobyt na Veľkú noc od 17.4. do 21.4. je možný za príplatok 3€/osoba/noc. Tento dátum je ešte voľný.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore