Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily alebo objavte ďalšiu.

Zájazd do Ríma

4,0 / 5 STARTRIP

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Deti
Benefity
Miroslav Pobiják

Dobrý deň,
Španielske schody a Fontana di Trevi su v rekonštrukcii, aky mate nahradny program za tieto dve dosť významné pamiatky?

Zlavomat.sk

Pekný deň Miroslav,

program si viete upraviť individuálne. Napríklad Bazilika sv. Petra, Panteón alebo Konštantínov oblúk si môžete pozrieť namiesto fontány.

kolektív STARTRIP

Dobrý deň pán Miroslav,
o rekonštrukcii týchto pamiatok samozrejme vieme, no v rámci zájazdu klienti navštívia aj množstvo iných významných pamiatok.

Maros

Dobry vecer,
planujem ist do Rima v termine od 24.9., potrebujem vsak vediet cas odchodu 24.9. a cas prichodu, pretoze to je pre mna velmi predmetne. Odchod je pisany popoludni a prichod dopoludnia. Viete mi to, prosim, trosku priblizit? Viem, ze prichod sa neda presne napisat, ale aspon ten odchod z BA? Este ma zaujima, ci sprievodca s nami bude chodit od hotela metrom do mesta a naspat. Vdaka a pekny vecer

kolektív STARTRIP

Dobrý deň pán Maroš, odchod z BA je plánový na 15,00 hod. Príchod mávame cca o 12,00 hod. Presuny v Ríme sú plánované metrom spoločne so sprievodcom. K metru Vás dopraví z hotela náš autobus.

Mgr.Barbora Kukučková

Dobrý den,chcem sa spýtať,ako prebieha presun po Ríme,ci je k dispozicii autobus,ktorym prideme alebo metrom?A este sa chcem spytať co zahrna suma 60eur za vstupy na pamiatky…Musime absolvovat vsetky pamiatky,ktoré su v rozpise?dakujem

kolektív STARTRIP

Dobrý deň pani Barbora, presun v Ríme je metrom ( ráno a večer ). Suma 60 EUR / osoba je odporúčané vreckové ( vstupy, strava a pod )

Števo

Dobrý deň, cena 169,–€ je pre jednu osobu alebo pre dve?
Ďakujem

Zlavomat.sk

Dobrý deň Števo,

cena 169 € je pre jednu osobu.

Pekný deň.

Nicole

Dobrý deň,
môžete mi prosím uviesť, kde je zabezpečené ubytovanie počas zájazdu v termíne 28.08 – 1.9. 2014? Tiež by ma zaujímalo, či je v tomto termíne možné nastúpiť aj v BB.
Ďakujem

STARTRIP

Dobrý deň Nicole, našim klientom zabezpečujeme hotelové ubytovanie s vlastným sociálnym zariadením na izbe, bližšie informácie zasielame klientom v pokynoch zájazdu. V termíne 28.8.-1.9.2014 nemáme nástupné miesto Banská Bystrica.
Ďakujeme

Katarína

Dobrý deň,

chcem sa opýtať koľkolôžkové sú izby, resp. či bude možné dostať izbu 2 + prístelka.

kolektív STARTRIP

Dobrý deń pani Katarína,
počet trojlôžkových izieb je v termíne obmedzený. Prosím informujte sa priamo v CK v ktorom termíne máte záujem cestovať.

Monika

Dobrý deň, máme záujem o termín 3 – 7. septembra. Chcela by som sa opýtať ako sa postupuje ak by sa nenašiel dostatočný počet záujemcov – pôjde sa aj tak alebo sa bude zájazd rušiť? Zároveň by som sa chcela informovať na odhadovanú cenu celkovej výšky vstupného do pamiatok pre 5dňový zájazd. Ďakujem.

kolektív STARTRIP

Dobrý deň Monika, termín zájazdu bude realizovaný. Odporúčané vreckové pre tento zájazd je 60 EUR / osoba

Ján

Dobrý deň Vám prajem. Chcel by som sa informovať či v cene /169 eur / sú už započítané aj vstupenky alebo nie? Poznávací zájazd Rím Variant / 5 dňový od 11.9.2014 do 15.9.2014 /
Za informáciu vopred ďakujem

kolektív STARTRIP

Dobrý deň pán Ján, v cene zájazdu nie zahrnuté vstupné do jednotlivých pamiatok. Cena zájazdu zahŕňa dopravu, ubytovanie, sprievodcu a poistenie insolventnosti CK.

Marek

Dobrý den, rád by som sa spýtal na planovany cas odchodu na zajazd z Bratislavy v termine 21–25.5.2014. Dakujem za odpoved.

Zlavomat.sk

Marek tento zájazd je už vypredaný.

svetlana

Dobrý deň,
chcela by som sa spýtať, či je možné dať iný termín v máji, prípadne na posunutie termínu od 21.-25.05.2014, nakoľko sú 24.05.2014 eu­rovoľby a možno viacerí z nás práve kvoli tomu sa nemôžu zájazdu zúčastniť.
Ďakujem.

Zlavomat.sk

Pekný deň Svetlana. Zatiaľ platí tento termín.

Ika

Dobrý deň, prosím Vás zájazd v termíne, ktorý zahŕňa 1. alebo 8. máj neplánujete?
Ďakujem

Zlavomat.sk

Pekný deň Ika.
Keď si pozriete varianty uvidíte tam jednu možnosť ktorá zahŕňa termín: Štv 8. 5. – Ne 11. 5. 2014.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore