Pôvodná ponuka už vypršala, ale nevadí. Táto je totiž takmer rovnaká.

Luxusný wellness pobyt v Dependance Grand hotela Permon**** Permoník – nečakajte, letná ponuka je už tu!

Populárne
Ponuka, ktorá má veľmi vysoké hodnotenie od našich zákazníkov a dostatočný počet recenzií.
4,6 / 5
Permoník - dependance Hotela Pieris*** Tatry (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Príplatky
Benefity
Ingrid

Dobrý deň,
v rámci zakúpenia viacerých voucherov sa dá predĺžiť pobyt ? Ako je to s detmi vo veku 7 a 2 roky ? Majú nárok na všetky služby ako dospelí -wellnes, strava ? Je možnosť využiť wellnes v deň príchodu aj odchodu ? Čo sa týka voĽnych termínov info mi poskytnú len na recepcii ?
Ďakujem

Grand hotel Permon

Dobrý deň pani Ingrid,
v ponuke je uvedené, že je možné zakúpiť viac voucherov a tak si predĺžiť pobyt. Taktiež sú uvedené aj informácie a ceny pre deti:
Deti: dieťa do 6 rokov zadarmo (platí len kúpeľný poplatok), Deti od 6 do 12 rokov: 10 €/dieťa/noc (v cene ubytovanie, raňajky, vstup do komplexu AQUA & KIDS´ & SAUNA Paradise)
Do SAUNA Paradise je vstup deťom do 6 rokov zakázaný. Deti nad 6 rokov do SAUNY Paradise môžu vstúpiť len v sprievode rodičov. Za deti sú zodpovední rodičia. Pri detských vstupoch je nevyhnutné preukázať sa preukazom poistenca dieťaťa.
V každej izbe je možnosť 1 prístelky pre dospelú osobu alebo 2 prísteliek pre deti do 12 rokov.
V rámci pobytu máte 1× vstup do wellness komplexu a je na Vás, či ho využijete v deň príchodu alebo v deň odchodu.
Informácie o voľných termínoch vám radi poskytneme na tel. č.: 0914 330 033 alebo mailom rezervacie@hotelpermon.sk.

Jana Kašperová

zdravim, nie je mi celkom jasny ten vstup do welnes. ak pridem cez vikend a teda by som sla do wellnesu od 11h napr. tak mozem odist trebars len na obed, ale potom uz nemam sancu ist na veceru hej? jedine ze pojdem do wellnesu az po obede. pytam sa aj preto, ze nasae dieta este popoludni spii. pripadne ako je to spoplatnene, ak by sme teda odisli druhy krat?

Grand hotel Permon

Dobrý deň pani Janka, voucher zahŕňa ubytovanie s raňajkami a 1 vstup do wellness komplexu AQUA & KIDS´& SAUNA Paradise. V rámci tohto jedného vstupu do wellness komplexu môžete 1× z wellness komplexu odísť (napr. na večeru), a potom znovu vojsť späť do wellness komplexu, avšak takéto prerušenie je možné na dobu max. 60 minút. Cena ďalšieho vstupu sa riadi podľa platného cenníka http://www.hotelpermon.sk/cennik/

Xenia

Dobry den, ponuka za 85 eur je pre 2 osoby na 1 noc, keby som prisla sama, mozem mat 2 noci za tu istu sumu?
Dakujem Xenia

Zlavomat.sk

Pekný deň Xenia.
Bohužiaľ nie. V tomto prípade budete mať 1 noc aj keď budete sama.

Veronika

Dobry den, bolo by mozne vyuzit vasu ponuku aj s dvoma detmi – 4r, 2r.? Nakolko je uvedene ubytovanie len s jednou pristelkou…

Grand hotel Permon

Dobrý deň, v izbách na Permoníku je rozťahovací dvojgauč pre 2 deti, poprípade môže byť na vyžiadanie poskytnutá detská postieľka.

monika

dobry den, chcem sa opytat ci je v izbe aj nejaky kuchynsky kutik, chceli by sme prist s 1 rocnym dietatom. a su v okoli nejake hojdacky, preliezky a pod. ?

Grand hotel Permon

Dobrý deň, v izbe v Permoníku nie je kuchynský kútik. Hojdačky a preliezky sa nachádzajú pri Grand hoteli Permon. Kuchynský kútik sa nachádza v apartmánoch v dependance Pinius, ktorého ponuku nájdete aj na Zľavomate.

Jana

Dobrý večer, chcela by som sa opýtať ne cenu pre 15 ročné dieťa na pristelke a čo je v tejto cene zahrnuté? Ďakujem

Grand hotel Permon

Dobrý deň,
osoby nad 12 rokov sú za ceny podľa platného cenníka: 32 €/osoba/noc (ubytovanie s raňajkami). Trojhodinový vstup do wellness komplexu AQUA & KIDS´& SAUNA Paradise za cenu 14 €, celodenný vstup za cenu 20 €.

Lenka

Dobrý deň chcem sa spýtať či sa dá vstup wellness využiť aj na druhý deň po check oute po 11 hodine? Alebo sa musí využiť v rozmedzí ubytovania? Ďakujem za odpoveď

Grand hotel Permon

Dobrý deň,
v rámci pobytu máte 1× vstup do wellness komplexu a je na Vás, či ho využijete v deň príchodu alebo v deň odchodu. Je možná aj taká alternatíva, že sa odubytujete do 11:00 hod. a vstup využijete po odubytovaní, odovzdaní izby.

Marcela Albertova

Dobrý deň,

chcem sa informovať, či sa dajú niekam odložiť bicykle (v Grande aj v Permoníku).

Ďakujem

Grand hotel Permon

Dobrý deň,
bicykle je možné odložiť si v Grand hoteli Permon – bližšie informácie cez hotelovú recepciu (je potrebné priniesť si vlastnú zámku). V Permoníku táto možnosť žiaľ nie je.

Miriam

Dobry den. chcela by som sa opytat, ci detsky kutik je zdarma, alebo by bol spoplatneny. Pretoze, ako som sa docitala na stranke hotela, ubytovani hostia ho maju gratis.

Grand hotel Permon

Dobrý deň, áno, detský kútik v Grand hoteli Permon je pre ubytovaných hostí hotela grátis. Môžete ho bezplatne využiť, aj keď budete ubytovaní v dependance Permoník.

Fany S.

ešte sa chcem opýtať v ktorých hodinách v rámci dňa môžme mať vstup do komplexu v hoteli Permon a či je možné mať najprv vstup do komplexu a večer sa ubytovať ?

Grand hotel Permon

Otváracie hodiny wellness komplexu nájdete na web stránke http://www.hotelpermon.sk/wellness/.
Je možné najprv využiť vstup do wellness komplexu, až potom sa ubytovať. Vstup do wellness je možný od 13:00 hod., ale je potrebné sa zaevidovať na recepcii hotela. Ubytovanie je možné po 15:00 hod.

Fany S.

Chcem sa opýtať koľko sa dopláca za 8-ročné dieťa na prístelke?

Grand hotel Permon

Dobrý deň, ako je v ponuke uvedené, cena za dieťa na prístelke vo veku od 6 do 12 rokov: 10 €/dieťa/noc (v cene ubytovanie, raňajky, vstup do komplexu AQUA & KIDS´ & SAUNA Paradise).

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore