Pôvodná ponuka už vypršala, ale nevadí. Táto je totiž takmer rovnaká.

Luxusný wellness pobyt v apartmánoch PÍNIUS – dependance Grand hotela Permon****

Populárne
Ponuka, ktorá má veľmi vysoké hodnotenie od našich zákazníkov a dostatočný počet recenzií.
4,8 / 5
PINIUS - dependance hotela Pieris*** Tatry (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Príplatky
Benefity
Hanka

Dobrý deň,

chcem sa spýtať, aká je platnosť tohto voucheru? Je tam napísané 2 mesiace od dnes a dátum 26.6.2014, tak tomu nerozumiem. Ďakujem za odpoveď.

Zlavomat.sk

Dobrý deň Hanka,

platnosť voucheru je do 26. 6. 2014, takže do tohto termínu by ste ho museli využiť.

Prajem pekný deň.

Tinka

este jedna otazka, prosim. Jednotna cena ako ste uviedli je 119 EUR vratane wellness. Tj pre 6+1 ubytko plus wellness je 119 eur na noc? Vratane ranajok???

Grand hotel Permon

Cena 119 € je pre 4 osoby, ďalšie osoby za doplatok: 20 €/osoba/noc vrátane celodenného vstupu do wellness (dieťa do 5,99 rokov zadarmo). Máte možnosť dokúpiť si raňajky v Grand hoteli Permon (záujem o raňajky a ich vyplatenie sa realizuje pri príchode alebo rezervácii) – deti do 5,99 rokov zdarma, osoby 6 – 11,99 rokov 4 €, osoby od 12 rokov 8 €. Ohľadom bližších informácií alebo otázok nás prosím kontaktujte mailom na rezervacie@hotelpermon.sk.

Tinka

Dobry den,

Mam zaujem zakupit kupon pre 6+1 osob (5 dospelych, jedno 6 rocne dieta a jedno dvojrocne dieta.

Prosim, mozte mi dat vediet nasledujuce:

  1. ked si kliknem na zakupenie voucheru, tak mi tuto moznost (6+1) neponuka, len za 89 Eur pre 2 osoby. Ako to mam zakupit???
  2. Rozumiem, ze dvojrocne dieta je zadarmo, ale tato ponuka sa nam viac hodi, kedze su tam tri izby. Mohla by som mat detsku postielku namiesto pristelky? 
  3. Pri vstupe do wellness sa musi dieta preukazat preukazom poistenca. Co ak ho nemaju? My zijeme mimo Europy a preukaz poistenca nemame. 
  4. Mohli by ste mi prosim zistit, ci termin 21. jul – 27. jul je volny? Mam zaujem o dve noci. Prave som im napisala email, ale kedze Vasa ponuka o chvilu konci a neviem, ci dostanem email na cas (ja uz totiz mam 20.30 h, na Sk je o 7 h menej), nechcela by som to presvihnut. Dakujem pekne za pomoc a tesim sa na skoru odpoved. 

Dakujem a tesim sa do skoreho videnia.
Grand hotel Permon

Dobrý deň pani Tinka,
bohužiaľ uvedenú ponuku je možné využiť len do 26.6.2014. V ponuke je variant pre 2 osoby za cenu 89 € alebo variant pre 4 osoby za 119 €, ďalšie osoby za doplatok (20 €/osoba/noc vrátane celodenného vstupu do wellness). Dieťa do 6 rokov zadarmo. Ohľadom bližších informácií alebo otázok nás prosím kontaktujte mailom na rezervacie@hotelpermon.sk.

Jozef Durech

Chcel by som sa spýtať, aký doplatok by bol v prípade, 2 dospelých a troch detí /11,8,5/ na 2 noci.

Gra

Dobrý deň, máte 2 možnosti:
1./ kúpiť voucher platný pre 2 osoby za cenu 89 € a deti doplatiť podľa cien, ktoré sú uvedené pri ponuke: Každá ďalšia osoba v apartmáne do 5,99 rokov zdarma/noc vrátane celodenného vstupu do wellness, nad 6 rokov 20 €/osoba/noc vrátane celodenného vstupu do wellness. Cena spolu by bola: 89 + 20 +20 = 129 €.
2./ alebo kúpiť voucher platný pre 4 osoby za cenu 119 € a dieťa do 5,99 rokov je zdarma/noc vrátane celodenného vstupu do wellness.

Grand hotel Permon

Uvedené ceny sú za 1 noc.

Anna

Chcela by som sa spýtať koľko by vyšiel príplatok na dalšiu noc? Je nutné zakúpiť si 2 vouchery v prípade záujmu nocovať v hoteli 2 dni? Vopred ďakujem za odpoveď.

Zlavomat.sk

Pekný deň Anna. Môžete si zakúpiť dva kupóny a tým pádom budete mať pobyt na 2 noci.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore