Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily alebo objavte ďalšiu.

Exkluzívne cvičenie v luxusnom fitness centre

4,4 / 5 Tempus Club Košice  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Benefity
Katka

Dobrý deň, chcem sa opýtať aké je časové ohraničenie uplatnenia tohto voucheru. Za odpoveď vopred ďakujem

Tempus club

Vouchery sú platné do 15.6.2014, je ich možné uplatniť vo zvolených časových pásmach, ktoré sú uvedené priamo na voucheri. Doba pobytu pri jednotlivej návšteve nie je limitovaná.

Peter. F

Dakujem za pomoc a poriesenie problemu. Prajem Vam pekny aj ked uprsany den..

Zlavomat.sk

Aj my ďakujeme za dotaz a taktiež prajeme pekný deň.

Peto. F

Zdravim. Je tato ponuka uz vypradana, alebo je este stale aktualna. Ak som dal kupit 10 voucherov ukazalo ze nei je mozne to pridat do kosika lebo zlava bud vyprsala, alebo som prekrocil povoleny pocet voucherov, ten je ale 10, takze ako si to mozem kupit,. Zaroven by som nato chcel vyuzit kredity ktore mam. Dakujem za odpoved.

Zlavomat.sk

Pekný deň Peto.
Táto ponuka je stále aktuálna. Vo vašom profile som si pozrela už jeden neúspešný nákup. Predpokladám, že preto vám nešli zakúpiť ďalšie. Skúste to ešte v priebehu dňa. Vernostný program som vám zvýšila do konca mája a teda sa vám bude dať aj uplatniť kredity.

Zuzana Boberová

Dobry deň jeden vstup sa ráta na aké časové rozmedzie? 1 hodinu alebo hodinu a pol?

Ing. Ladislav Polyák, manager fitness centra

Dobrý deň,
čas pobytu v našom fitness centre nie je nijako zvlášť limitovaný, budeme radi ak sa u nás budete cítiť dobre a zároveň sa Vám podarí naplniť Vaše tréningové ciele.

Eva Kožuchova-Titovova

a budem musiet tomu trenerovi zaplatit,alebo ho budem mat vramci tych kuponov,ktore som vyhrala v zlavomate?

Ing. Ladislav Polyák, manager fitness centra

Zakúpené kupóny slúžia na jednorázový vstup do fitness centra vo Vami vybranom časovom pásme. Služby osobných trénerov sú spoplatnené samostatne a ich cena závisí od zvoleného rozsahu, či už sa jedná o vypracovanie výživového plánu, rozpis tréningov, vysvetlenie základných princípov jednotlivých techník až po osobnú účasť trénera na jednotlivýh tréningoch zvyčajne individuálnou formou.

Eva Kožuchova-Titovova

dobry den,chcem sa opytat,ci je moznost aj to,ze mi poskytnete trenera na ukazanie cvikov na partie,z ktorych chcem zhodit,dakujem

Ing. Ladislav Polyák, manager fitness centra

Dobrý deň, naše fitness centrum poskytuje aj služby profesionálnych fitness trénerov, ktorí sú Vám k dispozícii 7 dní v týždni formou odborných konzultácií, ale aj zostavením plánu individuálnych tréningov. V prípade Vášho záujmu navrhujem osobné stretnutie priamo v priestoroch nášho fitness centra, kde môžme prejednať rozsah poskytnutýh služieb v súlade s Vašimi tréningovými cieľmi. Tešíme sa na spoluprácu.

Martin

Dobrý deň, na stránke máte otváraciu dobu v piatok iba do 18:00. Platí teda varianta 3 aj na piatok v čase 19:00 až 22:00 ? V sobotu platí počas celého dňa od 8:00 do 22:00 alebo ako máte na stránke od 8:00 do 18:00. Vopred ďakujem za skorú odpoveď.

Tempus Club

Otváracie hodiny:
Po-Pi: 6:00 – 22:00
So-Ne: 8:00 – 22:00

Varianta 3 platí každý deň v čase od 19:00 do 22:00 takže áno aj v piatok. V sobotu platí celý deň od 8:00 do 22:00.
Na aktualizovaní stránky sa pracuje.
Tešíme sa na Vašu návštevu.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore