Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily alebo objavte ďalšiu.

Jarný wellness pobyt v Jasnej pre celú rodinu

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Benefity
kika

Dobry den, chcela by som sa spytat, preco uvadzate milnu polohu hotela na mape. Hotel sa nachadza v polovici demanovskej doliny a vy ho znazornujete ako pri Vrbickm Plese, zda sa mi to zavadzajuce, takisto fotky su upravovane vo photoshope, kto tam bol vie o com pisem,

Zlavomat.sk

Dobrý deň Kika. Mapky sú na stránkach pri ponukách zobrazené tak, ako sme ich našli pri zadávaní adresy hotela Demänovská dolina 26. Každopádne ďakujeme za dotaz, trošku sme sa s tým pohrali a zmenili súradnice na presnú polohu hotela.

z.k.bubo

ako môžem napísať recenziu??? ďakujem

Zlavomat.sk

Pekný deň. Môžete ohodnotiť použitý voucher vo vašom profile na zlavomat.sk

Ľubica

Dobrý deň,
koľko platí dieťa do 14,99 rokov za využívanie bazéna a vírivky 20 min., ktoré ma pobyt na prístelke bez nároku na služby zadarmo.
Ďakujem

Zlavomat.sk

Pekný deň Ľubica. Bazén je zdarma. Vírivka je za 1,50 €/20 minút.

renata

chcela by som sa spytať aky kupon je treba zakupiť v pripade pobytu na 4 dni 3 noci od stredy do soboty,vdaka

Zlavomat.sk

Renata pobyt je možné absolvovať iba tak ako je v ponuke stanovené. Keď si kliknete na položku kúpiť za uvidíte možnosti.

Pavol Ďurica

Dobrý deň, chcel by som sa opýtať čo by som doplácal za jednu dospelú osobu, včetne polpenzie a služieb? Spolu by sme boli 3 dospelé osoby a 2 deti /8 a 10-ročné/. Ďakujem za odpoveď a prajem pekný deň.

Zlavomat.sk

Pán Ďurica v tomto prípade by bolo najlepšie kontaktovať priamo hotel a určiť si aj termín. Na základe neho vám povedia akú izbu majú voľnú a vyskladajú cenu. Ceny za dospelú osobu sú uvedené v bežnom cenníku: http://www.avena.sk/page.php?4&stredisko=fim

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore