










Exkluzívne francúzske torty a víno z cukrárne Lagúna
Prehľad ponuky











Luxusný zážitok z torty, ktorá pohladí váš zrak svojou eleganciou a vaše chuťové poháriky sa naplnia rozkošou až po okraj. Váš blízky obdarovaný sa poteší ešte viac ak ho obdarujete naviac neskutočne dobrým vínkom.
Samostatné torty:
- Čokoládová torta Caraque (1600 g) má čokoládový korpus z kvalitného francúzskeho kakaa s ľahučkým čokoládovým mouse z 52 % horkej čokolády. Elegantný vzhľad dodáva glacage chocolat. Mouse je vyrobený zo živočíšnej smotany bez pridaných E‑konzervantov.
- Karamelová torta Caramelia (1600 g) má korpus vyrobený z píniových a vlašských orechov, kandizovanej pomarančovej kôry, hrozienok a maku s ľahkým moca caramel mouse. Výnimočný vzhľad dotvára glacage caramel.
- Torta Tarte Tatin (1600g) ľahulinký korpus, ktorý je plnený karamelovo-smotanovou náplňou, doplnený mliečnou čokoládou. Na priereze je naplnená skaramelizovanými jablkami na masle. Elegantná torta je zahalená do bielej polevy, ozdobená je kvetom fisalis a makrónami.
- Kokosová torta Bounty (1400 g) má čokoládový korpus z kvalitného francúzskeho kakaa s nugátom a ľahkou kokosovou plnkou zo živočíšnej smotany. Torta je bohato obsypaná strúhaným kokosom.
- Višňovo-jogurtová torta (1400 g) je určená pre tých, čo uprednostnia ľahké ovocné chute. Má čokoládový korpus z jogurtového krému, višňami a sviežim višňovým želé.
- Sacherova tradičná torta (1200 g) je pravá Sacherka, s čokoládovým korpusom, marhuľovým džemom, čokoládou a zdobením.
Alebo si vyberte luxusnú tortu s jedným z vynikajúcich vín a umocnite radosť obdarovaného.
Torty s vínom:
- Víno Pálava a čokoládová torta Caraque
- Víno Muškát moravský a torta Caramelia
- Víno Rulandské šedé a Sacherova torta
- Víno Müller Thurgau a torta Tarte Tatin
Viac o vínach nájdete tu:
Müller Thurgau, suché, ročník 2012
Výnimočné, suché víno z hrozna dopestovaného v Hlohovci, v minulosti i dnes nazývanom , , mestom ruží“ sa vyznačuje jemnou muškátovo – ovocnou vôňou a tónmi vanilky, mandlí a grepovej šupky. Tá sa prekrásne dopĺňa s touto jogurtovo višňovou tortou, ktorá je zahalená v jemnom čokoládovom korpuse. Plnú ovocnú chuť vína po hrozne, broskyniach a jablkách v spojení s višňou dotvára jemnú korenistosť. Nižší obsah kyseliniek je v s súlade s jogurtovou plnosťou tejto sladko ovocnej pochúťky . Farba vína je svetlo žltozelená s iskrou do zlata. Odporúčaná teplota podávania je 10 – 12°C. |
Rulandské šedé, polosuché, ročník 2012
Kráľovské, polosuché víno z hrozna dopestovaného v Hlohovci, v minulosti i dnes nazývanom , , mestom ruží“ sa vyznačuje plnosťou chuti. Do popredia vystupujú ovocné tóny ananásu a korenisté tóny s príjemnou chlebovinkou, ktoré nie je možné spojiť inak ako v sladkom marhuľovom pokušení ukrytom v prekladaných čokoládových korpusoch. Tie sú samozrejme poliate tou najkvalitnejšou čokoládou, aby tak bol uspokojený aj najnáročnejší gurmán Sacherovej torty. Farba vína je zlatožltá, kde v závere vynikne jemná hrušková vôňa. Odporúčaná teplota podávania je 9 – 11°C. |
Muškát moravský, polosladké, ročník 2012
Mimoriadne aromatické, polosladké víno z hrozna dopestovaného v Hlohovci, v minulosti i dnes nazývanom , , mestom ruží“ sa vyznačuje zelenožltou farbou, príjemnými kyselinkami a lahodnou harmóniou chuti a aróm. . Kvetinovo – muškátová vôňa tohto vína s jemnými tónmi ovocia je predurčená k spojeniu v chuťovej špecialite v podobe dezertu Caramelia. Spojenie pomarančovej kôry, orieškov, hrozienok a maku v karamelovom objatí umocňuje korenistú dochuť tohto vína. Odporúčaná teplota podávania je 10 – 12°C. |
Exluzívne sladké víno z hrozna dopestovaného v Hlohovci, v minulosti i dnes nazývanom , , mestom ruží“ sa vyznačuje aromatickosťou po muškáte, korenistosťou po tramíne, lahodnosťou, vysokou kvalitou, plnosťou odrodového buketu s harmonickým obsahom kyselín. Pálava, predurčená k tejto francúzskej delikatese Caraque, kde sa ako ruka v ruke snúbi jemná sladkosť tohto vína s čokoládovou explóziou a kvalitou tohto výnimočného dezertu. Víno má slamovožltý farebný odtieň, kde možno objaviť taktiež kvetinovo-pikantné tóny rozkvitnutej ruže. Odporúčaná teplota podávania je 10 –12°C. |
Ako objednať tovar
- Rezervácie: Torty si objednajte 3 dni vopred e‑mailom na: cukrarenlaguna@gmail.com
- Pri objednávke je treba uviesť kontaktné údaje, číslo kupónu, tel. č. a výdajné miesto
- Výdajné miesta:
- Hlohovec
- každý pracovný deň od 09:00 – 19:00
- Bratislava
- každý pracovný deň od 12.00 – 20.00
- Trnava
- každý pracovný deň od 12:00 – 19:00
- Pri odberoch treba dodržať objednávku minimálne 3 dni vopred
- Baliaci materiál: je v cene.
- Pri náročnejšej výzdobe torty sa treba dohodnúť s majiteľkou cukrárne, a to na tel. č.: +421 948 202 997