Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Odstránenie kruhov pod očami

Inštitút Estetickej Medicíny Pezinok  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Olinka

dobry den,
v septembri 2013 mi bol aplikovany botox + hyalurom Princess Volum – do okolia oci + do lic. + celne vrasky,. neviem presne kam co islo ale vo vacku pod lavym okom mi ostala hrcka – volne viditelna. zakrok realizujuca doktorka mi doporucila na to heparoid, co nezabralo a tvrdila to aj pred 2 mesiacmi, ked som sa na hrcku opetovne stazovala. kedze ucinky zakroku uz odisli, zaujimalo by ma, ci by som mohla zakrok absolvovat u vas s vasim produktom – ci by sa ta hrcka v privale noveho materialu nejak „vsiakla“ alebo by ju trebalo nejak odstranit , pripadne ci by sa odstranenie dalo urobit hned na mieste a nasledne na to vpravit vas hyaluron alebo treba na to nejaky odstup ? takisto ma zaujima vas nazor – ako odbornicky – na hyaluron Princess , lebo niektori tvrdia, ze vsetky hyalurony su priblizne rovnake , akurat clovek plati za meno a znacku rozdielne. za odpoved vam vopred dakujem. pekny den.

pallova

dobry den, neviem sa vadrit k vasmu problemu, pokial tkanivo nevidim a nevyhmatam. poslite mi aspon fotklu na iem@iem.sk alebo pridite osobne a rada vam poradim. Ku kvalite materialu sa neviem vyadrit, nepracujem s nim, ale staci si pozriet statistiky z vyskumu, ci statistickými uradmi spracovane aj overene svetovo najaplikovanejsie druhy/produkty/ zlozene s kyseliny hyaluronovej s dlhorocnou tradiciuu na trhu, druh gelu ci je monofazicky ci bifazicky, zosietovanost, obsah hyaluronovej na 1 ml gelu, a tam vami spominany pripravok urcite nepatri medzi popredne miesta.

stále klientky

Dobrý deň. Pani doktorka, chceli by sme sa opýtať, či v blízkej dobe neplánujete dať opätovne zľavu na botox??
Ďakujem

Zlavomat.sk

To vám zatiaľ bohužiaľ nevieme povedať.

Tana

Dobry vecer p. doktorka, chcem sa opytat ci je vhodne absolvovat tento zakrok ked som 3 mesiace po rhino a septoplastike. Ci nemozu u mna este pretrvavat opuchy prave aj v tejto oblasti pod ocami. Dakujem za odpoved.

Pallova

V oblasti pod ocami by uz nemali opuchy pretrvavat, nos moze este zapuchat do pol roka, aplikaciu odporucam este o par mesiacov odlozit.

Ing. D. Kováčiková

Dobry den,
chcela by som sa spytat, ci je mozne zakrok podstupit aj v pripade, ze som v 15 rokoch bola liecena na reumatoidnu artritidu, pricom uz v sucasnosti neuzivam ziadne lieky a len obcas pocitujem bolesti v oblasti bedrovych klbov. Stretla som sa totiz aj s nazorom, ze autoimunitne ochorenie su kontraindikaciou pri pouziti kys.h. , je potom mozne ine osetrenie ?
Dakujem za radu

Pallova

Akutne a neliecene autoimunne ochorenia, potlacena artrida bez akutnych priznakov nie je kontrsindikacia.

janka d

Dobry den pani doktorka:) chcela by som si kupit kupon kedze som u vas tento zakrok uz podstupila minuly rok a bolo to super len vypln uz sa vstrebala lenze zrovna v tom case dokedy plati som mimo sr bude sa akcia este opakovat?

Pallova

Predpokladam ze na jesen alebo v zime.

Katarina J.

Dobry den, dnes som vasu kliniku navstivila a s vysledkom som velmi spokojna. (TEO Deep Lines) Rozpravali sme aj o aplikacii Redensity II Eyes, vysvetlila ste mi…a povedala, ze by treba dve ampulky, mam vyrazne kruhy pod ocami. Len po precitani tychto prispevkov som si neni ista, ci by ste aplikovala tieto dve ampulky, alebo kombinaciu dvoch ako vyssie uvadzate. Asi som to v euforii prepocula. Je mozne, ze tam idu dve rovnake?

Pallova

Nie, tieto dve sa nikdy neodporuca pouzit. Planovali sme tuto jednu redenzity 2 pod oci a 1 ml deep lines do licok pod kruhy. Zakupte si jeden kupon. Tesim sa ze ste spokojna a na vasu navstevu. Pallovs

Jana

este by som sa chcela spytat je ten dohojujuci krem nutny? dakujem

Pallova

Samozrejme ze nie, ale podporuje hojenie a spevnenie koze pod ocami.

Jana

Dobry den znama mi odporucila vasu kliniku chcela by som sa spytat ohladne tohto zakroku v pripade ze sa zakrok nevydari v sume kuponu je aj prip. korekcia? ak by bolo treba viac materialu to si samozrejme dokupim zatial mam 1kupon, len by ma zaujimalo ako je to v pripade ze by ho bolo zbytocne vela a musel by sa redukovat. Este sa chcem spytat kolko cca trva aplikacia kyseliny a ci je potrebne pouzivat nejaku specialnu kozmetiku na predlzenie efektu. Dakujem za odpoved.

Pallova

janka, pripadna korekcia je gratis, zakrok trva par m inut a ano odporucame dohojujuci krem z rovnakej znacky ako je ampulka a to Teosyal Eyes contour.

Zuzana

Dobrý deň, chcela by som sa spýtať ohľadne ponúkanej zľavy. Mám 22 rokov nie je na zákrok skoro? Okolie očí mám veľmi citlivé, môže aplikovaná kyselina spôsobiť nejakú alergickú reakciu? Ďakujem

Pallova

vek nie je dolezity, ale nalez, v ampulke sa nachadza aj dermorestruktu­ralizacny komplex zlozeny z vitaminov, aminokyselin a antioxidantov, preto alergicka reakcia prichadza do uvahy, ale je zriedkava.

Veronika

Dobrý deň,
chcela by som sa Vás opýtať, či v prípade pomerne veľkých očí dosť vystupujúcich z jamiek je tento zákrok tiež vhodný, resp. či netreba zakúpiť viacero kupónov, nakoľko jeden nemenovaný plastický chirurg mi neodporučoval zákrok s aplikáciou 1 ml kyseliny hyalurónovej, pretože by bol efekt vraj minimálny temer neviditeľný. Zaujímal by ma však aj Váš názor a chcem sa Vás taktiež opýtať, kebyže mi zákrok po vyšetrení neodporučíte, či je možné vrátiť hodnotu kupónu. Vopred Vám ďakujem za odpovede.
S pozdravom,
Veronika

Pallova

Viac ako 1ml Redenzity 2 sa neodporuca pouzit, potom dany deficit korigujeme inymi hustejsimi ampulkami, napriklad Teosyal deep Lines 1ml, ktore si zakupite u nas v plnej sume, stoji 260 eur.
takouto kombinaciou dochadza aj k predlzeni ucinku oboch vyplni az na 2 roky.

Linda

.Dobry den,

chcela by som absolvovat zakrok, len neviem ci je to vhodne v tomto obdobi (kedze je velmi horuco) ale potrebovala by som to vykonat do stvrtku 19.6.
Kedy najneskor by som mala podstupit zakrok, aby som nemala problemy s opuchom ci aplikaciou makeupu? Dakujem

Pallova

dobry den, zakrok sa vykonava celorocne, po zakroku je kontraindikovany pobyt na slnku 48 hodin, makeup mozte naniest po 20 minutach, objednajte sa telefonicky na recepcii 0910111669. ostavam s pozdravom pallova

Lenka

Dobrý deň,
chcela by som sa poinformovať, či sa dá kupón na odstránenie kruhov pod očami poprípade vymeniť za zákrok nosovoústných rýh. Srdečne ďakujem

Pallova

nie bohuzial neda.

Andrea

Dobrý deň,

nikdy som na tomto zákroku nebola a mám záujem vyskúšať tento zákrok, ale mám obavy či mi nevzniknú nejaké hrudky pod okom alebo neforemnosti. Je to možné?
ďakujem pekne

Pallova

Prave R2 je jedinecna kyselina hyaluronova, je malo viskozna, neopucha a nevytvara hrudky, je velmi riedka, tekuta a vzdy sa prisposobi tkanivam.

Erika Mikušová

Dobrý deň,môže sa stať že sa zákrok nevydarí?

Pallova

dobry den, mozne to je, ale len v tom zmysle ze budete potrebovat viac alebo menej materialu. v prvom pripade vieme latku kedykolvek dopichnut, v druhom pripade enzymom rozpustit. Ostavam s pozdravom

Michaela

Dobry den.
Mam zaujem kupit si kupon na aplikaciu kyseliny hyaluronovej pod oci,len mam trochu obavy ci sa mi po aplikacii neurobia bubliny,uzliky,a­lebo tzv.povrazy pod ocami,nakolko som s tym mala zlu skusenost asi pred polrokom po aplikacii na inej klinike.Ako sa to potom riesi,ked taketo komplikacie nastanu,lebo vtedy som to neriesila na "odporucanie "pani doktorky ktora mi to pichala,vraj sa to same napravi,ale mala som si tym problem asi 2 mesiace.Potom sa to ciastocne vstrebalo a vyzerala som ako pred aplikaciou k.h.Teraz by som sa chcela zverit samozrejme do ruk niekoho ineho,no napriek tomu mam strach z pripadnych deformacii.
Dakujem za odpoved.

Pallova

Takato situacia moze nastat akemukolvek odbornikovi, ale kazda kyselina hyaluronova sa da rozpustat enzymom hyaluronidazou, korekcia sa vykonava ak vas problem pretrvava viac ako tyzden.

Mirka

Dobrý deň,
tiež by som mala záujem o zaslanie fotografie a predbežné posúdenie odborníkom. Nie len kvôli vačkom pod očami ako Juraj, ale aj kvôli množstvu kyseliny – nedokážem vopred odhadnúť, či mi bude jeden kupón stačiť.
Tiež sa chcem spýtať, ako je to s kontrolou, prípadne s dopichnutím – je potrebné prísť na kontrolu ? Po akom čase? Vopred ďakujem.

Pallova

Ano aj vy poslite prosim fotku na www.iem.sk a poradim vam, kontrola aj pripadna korekcia dopichnutim sa vykonava po 2 tyzdnoch od prvej aplikacie… Ostavam s pozdravom

Michaela

Dobrý den,
pred mesiacom som absolvovala aplikáciu botulotoxinu do oblasti medziobocia a okolia oči. Účinok uz odznel, preto by som sa chcela opýtať po akej dobe sa osetrenie moze opat zopakovat?
Ďakujem.

Pallova

Botulotoxinovy efekt ma trvat 3–8 mesiacov, 1 mesiac je bud nedostatocne pichnute alebo vami zle ohodnotene. Treba sa ist poradit s lekarom ktory to aplikoval.

Martina

Dobrý deň, mám 22 rokov za pár mesiacov nemám vyslovene kruhy pod ocami tmavé ale mám pocit v poslednej dobe že oči pôsobia unavene a najviac ma trápia také ryhy akoby vrásky pod očami nie v kútikoch tie vejárovité ale pod očami a najviac to je vidieť keď si dám make up a rozjasnovač pod oči tak mám ten korektor v ryhách, bol by aj pre mňa tento zákrok vhodný?v rodine máme geneticky dané kruhy pod očami dosť viditeľné.

Pallova

ano samozrejme, je to vhodne aplikovat aj pri minimalnom naleze ako prevenciu.

Juraj

Dobrý deň,
je možné toto aplikovať aj u mužov ?
A čo v prípadoch, že sa vyšetrením zistí, že sú výrazné vačky pod očami ? (ťažko laikovi posúdiť, čo je to „výrazne“) Prepadne vtedy celý kupón, či je možné nejaké riešenie ?

Pallova

juraj samozrejme, u muzov patri tento zakrok k najcastejsim. ak si nie ste isty, skuste zaslat vasu fotku na www.iem.sk a poradime vam, ci je tato aplikacia u vas vhodna.

jana

Dobrý deň,

keď cca po roku efekt vyprchá nemôže sa mi stav kruhov pod očami prípadne vrásky zhoršiť? ak už nepôjdem n aopätovný zákrok.ak mám mierne rozšírenú cievku pod okom nevadí to nebude to viditelnejšie ďakujem pekne

Pallova

Kyselina hyaluronova ma dve zakladne vlastnosti, hydratuje a stimuluje novotvorbu kolagenu, to znamena ze aj ked sa uz po roku vstrebe, dane lozisko zostava stale pevnejsie vdaka spevnenemu podkoziu. Zilka ostane rovnaka ako aj pred aplikaciou.

Maja

Dobry den.Chcem sa spytat ako casto je mozne aplikovat kyselinu hyaluronovu?Zakrok odstranenia kruhov pod ocami som absolvovala na inej klinike koncom novembra,ale opät sa mi vrasky aj kruhy zvyraznili a neviem ci sa da uz teraz po 6mesiacoch takyto zakrok realizovat.Dakujem

Pallova

ano samozrejme mozme, odstup medzi dvoma inymi znackami kyselin hyaluronovych ma byt 4–6 mesiacov, ak to bol ten isty produkt Teosyal Redensity 2 dopichovat mozme kedykolvek.

Zuzana

Dobrý deň,

rada by som vedela, či je tento zákrok odporúčaný od určitého veku. Dakujem

Zlavomat.sk

Pekný deň Zuzana. Odporúčaný vek nie je, je to totiž veľmi individuálne. Je na vás či máte pocit, že už by ste danú procedúru mali absolvovať.

Pallova

procedury esteticke vacsinou nokdy neskatulkujeme ani neobmedzujeme vekom, vzdy to zavisi od daneho aktualneho nalezu, kvality koze a oblasti kde chceme aplikovat. Kontraindikaciou aplikacie kyseliny hyaluronovej do kruhov pod ocami je najma ovisnuta koza pod ocami alebo vyrazne opuchy a vacky pod ocami.

Ivana

Dobrý deň,

chcem sa informovať, či po zákroku vznikne opuch alebo modrinky (= koľko dní to cca pretrváva?), alebo či je možné hneď ísť do práce?
Ďakujem

Pallova

Opuch je minimalny, zacervenanie ci nerovnosti trvaju 1–2 dni, modrinka samozrejme moze byt 3–5 dni.

Ria

Dobry den,
chcela som sa opytat, ci sa daju redukovat aj vacky pod ocami alebo len tmave kruhy.
Dakujem

Pallova

Samozrejme ze doplnenim objemu v prepadnutom kruhu opticky redukujeme aj opuchajuce vacky pod ocami. Ak su vsak rozsiahle vacky, lepsim riesenim je plasticka oprracia dolnych viecok.

Claudia

Dobrý vecer.

Na odstránenie kruhov pod ocami mi bude stacit jeden kupón?

Dakujem. Pekný vecer.

Pallova

podla nalezu, ale vacsinou staci jeden kupon na obe oci.

M. Vachova

Dobry den, chcela by som sa spytat:

  • aku dobu je kupon platny?
  • chcem si kupit kupon, som vsak mimo Slovenska, je mozne ho vyplatit o 5 dni neskor?

Dakujem.

Pallova

Voucher plati od 13.5 do 8.8.2014, akcia trva do vypredania 250 voucherov.

Zlavomat.sk

Pani Vachova môžete si zadať bankový prevod a zaplatiť ho cca do 7 pracovných dní. Toľko počkáme.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore