Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily alebo objavte ďalšiu.

Hamburger s hranolkami v centre mesta

3,7 / 5 XXL Burger Košice  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Benefity
Sandra Sai

a este som zabudla ze zemla bola domaca co som ostala dost prekvapena

Sandra Sai

no vcera sme si dali ten hamburger s hranolkami a nam chutil… normalny fajn hamburger dokonca som si mohla vybrat ci chcem cheese burger alebo normalny. no a hranolky prekvapili, lebo tie boli nad moje ocakavania… vobec neboli horke ako to tu bolo spomenute ale nevadi… samozrejme sme si to nedali zabalit ale sme to zjedli po ceste… nemam co vytknut. prave som si to objednala este raz.

Drahoslav

Nereklamoval, nestoji mi tych par eur za natahovanie sa s predavacom. Ale kludne vam viem poslat fotku toho skvostu.

Zlavomat.sk

Môžete nám ju poslať na adresu podpora@zlavomat.sk

Drahoslav

Suhlasim s Petrom. Hamburger bol pre mna chutovo vyslovene nechutný. Lacné suroviny – maso ako BLATO, lacný kečup, najlacnejšie hranolky – horké a bez chuti. Polovicu tohto „jedla“ som odhodil do kontajnera a aj tak ma z toho boli zaludok. Typicke podnikanie po slovensky – vyrobit za 5 korun a predat za 100.

Zlavomat.sk

Pekný deň Drahoslav. Prosím vás reklamovali ste ho priamo na mieste?

Peter

tak toto čo ste odpísali nemyslíte snáď vážne … fotky nie sú klamlivé ?! pridávam na vašu facebookovú stránku svoje fotky , nech každý posúdi sám .
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=258418801010159&set=a.174521816066525.1073741827.174514999400540&type=1&theater
nech sa páči

M.Užák

Malo kto ma rád svoju prácu…ja tu svoju milujem. Veľmi ma mrzí, že ste boli nespokojní. Nebudem oponovať, mate pravdu zabalený hamburger, ktorý nesiete cez cele mesto už po 10 minútach nemá taky vzhľad ako keď ho dostanete do ruky.
Z tohto dôvodu malo kto robí donášku hamburgerov. Rád by som Vám dokázal, ja osobne, že produkt ktorí si vyberiete bude vyzerať ako na fotkách. Ďakujem za komentár aj keď nebol pozitívny.

Peter

Keďže sa tu nedá zanechať hodnotenie , tak aspoň takto by som chcel upozorniť každého na tento nechutný hamburger . Škoda že nemôžem pridať fotky … veľká žemľa , v nej o polovicu menšie mäso , jeden list šalátu , preplnené kečupom a prílohy nakrájané na zopár nechutných kociek . Určite to nestojí za tie 2€ .
A keď už je to o otázkach , tak teda prečo tu dávate klamlivé fotky ?

M.Užák

Reagujem na Vašu kritiku. Je to zaujímavé že okrem Vás všetci boli spokojní,pozrite si hodnotenie ostatných zákazníkov. Žemľa nie je veľká,má priemer 13cm a maso 10cm, takže to je akurát. Kečup dávame 30g a zelenina je tam min.50g. Takže bohužiaľ neviem prečo ste neboli spokojný. A keď ten hamburger bol podľa Vás taký zlý,mohli ste to reklamovať na mieste. prečo ste to neurobili? Fotky nie sú klamlivé, to sú naše produkty a takto vyzerajú aj v skutočnosti. My si svojich zákazníkov vážime a preto sa snažíme svoju prácu robiť čo najlepšie…

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore