Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

1,50 eur za MAXIhamburger. POL KILA DOBROTY, ktorá BEZPODMIENEČNE zaženie váš hlad. Zľava 50%!

4,2 / 5 Kebabáreň Košice  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Benefity
Emma Váš Nájdený Sen

Wikipédia:

Hamburger (alebo jednoducho burger) je americký sendvič, ktorý je vyrobený z vyprážanej (môže byť aj údená, parená, opekaná, grilovaná, …) mletej mäsovej placky, najčastejšie z hovädzieho mäsa, ale môže byť aj kuracie, bravčové alebo z ryby, vloženej medzi dve polovice veľkej rozkrojenej žemle. Na mäso pod hornú polovicu žemle sa pridávajú rôzne prísady a ďalšie potraviny, ako je napríklad syr, kečup, horčica, majonéza, hranolky rôzne šaláty, cibuľa, paradajkový pretlak či iné špeciality.[1]

Jozef Dobrovic

dobry den, to 'kuracie maso ' (nejaka pomleta zmes zo zvyskov kurciat) mi vobec nechuti. je mozne dostat aj normalny hovadzie maso, ktore sa do hamburgerov normalne dava ?

dakujem

Zlavomat.sk

Ďakujeme za príspevok Jozef.

kebabaren

Chceli by sme podotknut, že kuracie mäso odoberáme od špičkového chovateľa a výrobcu kuraciny z českej republiky. A hlavne prioritou našej firmy je ponúkať zákazníkom vysokú kvalitu produktov aj za vyššiu nákupnú cenu. Je to kvalitné mäso ktoré sa normálne dáva do kuracieho hamburgeru. Samozrejme sa mäso dá vymeniť za iný druh, len je potrebné dopredu dať vedieť obsluhe.

Zlavomat.sk

Vážený pán Dobrovič;
v tejto ponuke je: 2× kuracie mäso po 70g,

pokiaľ máte záujem o iný druh mäsa, môžete si vybrať iný burger podľa chuti priamo v Kebabárni, samozrejme za plnú cenu mimo tejto akcie.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore