Ochutnávky rakúskych, slovenských aj moravských vín v Hoteli Max Inn
Prehľad ponuky
Nie človek robí víno, ale víno robí človeka. Na malom viniči vypestované hrozno, s láskou štepené a s opatrnosťou oberané, sa časom mení na nápoj, ktorý z obyčajných chvíľ robí chvíle špeciálne, vypúšťa na slobodu ducha a dáva priestor novým myšlienkam. Vo víne je pravda… vo víne je život.
Ochutnajte rakúske víno, ktoré sa narodilo v historickej vinohradníckej oblasti Römerland Carnuntum v podunajskom Dolnom Rakúsku, vyskúšajte vybrané slovenské aj moravské vína. Zabudnite na pracovný deň a užite si gurmánske chvíle s kolegami či priateľmi.
OCHUTNÁVKY VÍN 2014/2015
- Podrobný rozpis ochutnávok si môžete prezrieť tu.
Vyberte si z variantov, ktoré zahŕňajú:
Variant 1: Ochutnávka vín + syrový tanier
- 8–10 vzoriek vína
- džbán vody
- syrový tanier (100g) s pečivom (40 g)
Variant 2: Ochutnávka vín + kuracie krídelká s bagetkou a sweet&chilli omáčkou
- 8–10 vzoriek vína
- džbán vody
- kuracie krídelká s bagetkou a sweet&chilli omáčkou (250 g)
Variant 3: Ochutnávka vín + zeleninový šalát so syrovou variáciou
- 8–10 vzoriek vína
- džbán vody
- zeleninový šalát so syrovou variáciou (200 g)
Variant 4: Ochutnávka vín + cestoviny s lososom
- 8–10 vzoriek vína
- džbán vody
- cestoviny s lososom (300 g)
Variant 5: Ochutnávka vín + tatársky biftek
- 8–10 vzoriek vína
- džbán vody
- tatársky biftek so 4 topinkami (100 g)
Variant 6: Ochutnávka vín + grilovaný steak
- 8–10 vzoriek vína
- džbán vody
- grilovaný steak z hovädzej sviečkovice (200 g) s hranolkami a hríbovou omáčkou
Ochutnávky sa konajú v reštaurácii Hotela Max Inn vždy v stredy od 19:00 a prebiehajú formou riadenej degustácie. Každé podávané víno je sprevádzané krátkym komentárom someliéra, v prípade rakúskych vinárov je zabezpečené aj tlmočenie. Predpokladaná dĺžka trvania ochutnávky je 2 hodiny.
Termíny:
- Každú stredu až do konca januára 2015.
- Začiatok vždy o 19:00
- Trvanie cca. 2 hodiny
Hotel MAX INN ponúka aj možnosť zakúpiť si vína za zvýhodnené ceny či ochutnať gurmánske špeciality z menu šéfkuchára Františka Atkaryho, ktoré navrhol špeciálne pre túto príležitosť.
Obilniny obsahujúce lepok
pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridné odrody a výrobky z nich
Kôrovce
a výrobky z nich
Vajce
a výrobky z nich
Ryby
a výrobky z nich
Podzemnica olejná (Arašidy)
a výrobky z nich
Sójové bôby (Sója)
a výrobky z nich
Mlieko
a výrobky z neho
Škrupinové plody
mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu orechy, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy a výrobky z nich
Zeler
a výrobky z neho
Horčica
a výrobky z nej
Sezamové semená (Sezam)
a výrobky z nich
Oxid siričitý a siričitany
v koncentráciách vyšších 10 mg, ml/kg, l, vyjadrené SO2
Vlčí bôb (Lupina)
a výrobky z neho
Mäkkýše
a výrobky z nich
Upozornenie:
Informácie o alergénoch sú poskytované priamo poskytovateľom tejto ponuky, nie spoločnosťou Slevomat.cz, s.r.o. – organizačná zložka Slovensko. Poskytovateľ nesie výlučnú zodpovednosť za správnosť týchto informácií. V prípade ďalších otázok na zloženie či alergény kontaktujte priamo poskytovateľa ponuky.