KURZ: Uvarte si svoje vlastné pivo!
Prehľad ponuky
Termín
Platnosť do 20. 12. 2014.
Môžete využiť do 20. 12. 2014
Rezervácia: Po zakúpení voucheru je potrebná rezervácia na tel. č. 0902 264 154 alebo 0903 735 993, pri rezervácii je nutné uviesť číslo voucheru.
Minimálny počet účastníkov: 3 osoby
Maximálny počet účastníkov: 5 osôb
Termíny: 13. 9., 17. 9., 26. 10., 05. 11., 15. 11., 10. 12., 13. 12. 2014
Miesto konania: Nejedlého 67, Bratislava.
Rozvrh kurzu:
9:00 – 12:00 Zahájenie výroby piva, teoretická časť
12:00 – 13:00 Obed (v cene kurzu)
13:00 – 16:00 Varenie piva, diskusia
Upozornenie: Voucher platí pre 1 osobu.
Využite body zo zamestnaneckých programov. Na túto ponuku môžete využiť body týchto benefitných spoločností:
- Edenred – previesť body
- Benefit Plus – previesť body
Ako funguje prevod benefitných bodov?
Každý dokáže piť pivo, ale chce to inteligenciu, aby ste si jeho pitie skutočne užili!
Naučte sa variť vlastné pivo a prihláste sa na celodenné školenie! Cieľom kurzu varenia piva je zvládnutie varenia piva v domácich podmienkach.
Obsah kurzu:
- technológia výroby piva, znalosť surovín a možnosť ich získania
- ako s minimálnymi nákladmi vyrobiť doma malý pivovar
- spoločne s lektormi uvaríte 20l piva v zariadení, ktoré je možné vyrobiť v domácich podmienkach
- minimálny počet účastníkov je 3, maximálny 5
Cena kurzu zahŕňa:
- vlastné školenie (9.00 – 16.00)
- drobné občerstvenie, pivo, obed
- suroviny na varenie na kurze
- písomné materiály
- zápisník, ceruzka
- ďalšie konzultácie po kurze
Zároveň sa naučíte rozoznávať jednotlivé druhy piva, jednotlivé pivovarnícke postupy zjednodušené tak, aby ich bolo možné zvládnuť v obyčajnej kuchyni a samozrejme zvládnete uvariť pivo zo základných surovín (voda, slad a chmeľ).
Kurz sa koná v priestoroch na Nejedlého 67 v Bratislave v termínoch:
- 13. 9. 2014 (sobota)
- 17. 9. 2014 (streda)
- 26. 10. 2014 (nedeľa)
- 5. 11. 2014 (streda)
- 15. 11. 2014 (sobota)
- 10. 12. 2014 (streda)
- 13. 12. 2014 (sobota)
Viac informácií o kurze nájdete na http://www.svojepivo.sk/.