Medzinárodná gastronómia v španielskej La Bottega a vo francúzskej Sukré Salé
Prehľad ponuky
Termín
Platnosť do 30. 11. 2014.
Môžete využiť do 30. 11. 2014
Rezervácia: vopred na tel. č.: +421 903 674 048 alebo e‑mailom na: info@sukresale.sk.
Storno rezervácie: minimálne 24 hodín vopred.
Využitie: voucher je možné uplatniť od pondelka do piatka po 15:00 a počas víkendov neobmedzene.
Kapacita reštaurácie: 30 miest.
Reštaurácia fajčiarska/nefajčiarska: nie/áno.
Využite body zo zamestnaneckých programov. Na túto ponuku môžete využiť body týchto benefitných spoločností:
- Benefit Plus – previesť body
Ako funguje prevod benefitných bodov?
Celý svet hovorí jedným jazykom. A tým je gastronómia. Ochutnajte gurmánske lahôdky rovno v dvoch reštauráciách a za jeden večer!
Svojou kuchyňou sa vám chce popýšiť španielska reštaurácia La Bottega a francúzska Sukré Salé. Obe reštaurácie sú len pár metrov od seba v OC Cubicon.
Váš kupón zahŕňa:
Krok 1.: večera začína v španielskej reštaurácii a vinárni La Bottega
- 2× pohár kvalitného španielskeho vína (2dcl) – na výber biele víno „Protos Verdejo“ alebo červené víno „Casa Castillo“
- 1× Tapas mix 100 g (výber španielskych šuniek s pečivom – 50g jamon serano a 50g fuet) pre 2 osoby
Krok 2.: v susednej francúzskej reštaurácii Sukré Salé vám medzitým pripravia večeru pre 2 osoby:
- 2× lososový steak 200 g, šafránová omáčka a pretlačené zemiaky
- alebo
- 2× kurací steak – 200 g, na grilovanej zelenine, omáčka jack daniels a pretlačené zemiaky
Vyberte si jemný lososový steak so šafránovou omáčkou alebo stavte na kurací steak s grilovanou zeleninou. Alebo si dajte každý to druhé a môžete si jedlo spoločne ochutnávať z taniera.
Pri prvom posedení sa príjemne naladíte vínkom a vyberaným predjedlom a v reštaurácii druhej, ktorá je hneď vedľa sa zase zatúlate do Francúzska k hlavnému chodu.
Ochutnajte svet v typickej španielskej a tradičnej francúzskej reštaurácii, ktoré vás ohúria nielen profesionálnymi službami, ale hlavne vynikajúcim jedlom.
Tak čo, vezmete svoju polovičku po stopách európskej gastronómie?