Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Speedfit – maximálne efektívne cvičenie

4,8 / 5 SpeedFit Košice  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Zuzana

Dobry den, chcela by som sa opytat, aky je vhodny interval medzi jednotlivymi cviceniami. Mam naplanovanu cestu do Kosic na 4 dni, a teda ma zaujima, ci za dane 4 dni by som bola schopna odcvicit si 3 x'20 minutovky'. Za odpoved dakujem.

Matej Varhalík - Speedfit Košice

Dobrý deň, bežne v pracovnom týždni za 5 dní viete odcvičiť 3 cvičenia, za 4 dni to môže byť veľmi natesno. Taktiež ak ste predtým nemali skúsenosť s cvičením Speedfit tak Vás môže „vyradiť“ svalovka :) Máme však klinetov ktorí k nám chodia pred nejakou udalosťou (ples a pod) aj 5× do týždňa, takže je to veľmi individuálne. Keby ste nestíhali všetky 3 cvičenia tak samozrejme to cvičenie môžete absolvovať nabudúce…

hedviga

dobrý deň, chcela by som sa opýtať, či je toto cvičenie vhodné aj pre ľudí s umelým bedrovým kĺbom. Fa som 6 mesiacov po operácii -TEP.
Ďakujem

Matej Varhalík - Speedfit Košice

Dobrý deň, Speedfit cvičenie je práve perfektný spôsob cvičenia aj pre ľudí s umelými kĺbmi nakoľko nezaťažuje šľachy ani kĺby tak ako bežné cvičenie pretože necvičíte s ťažkými závažiami.

Iveta Gintnerová

Dobrý deň, chcem sa opýtať aký je rozdiel v cvičení pomocou EMS a vibroplatom???da­kujem

Matej Varhalík - Speedfit Košice

Dobrý deň, nepoznám veľmi vibroplate…podľa informácii na internete ide o plošinu ktorá vibruje a vy na nej cvičíte klasickým spôsobom a vibrácie zvýšia intenziu cvičenia…je to však klasický spôsob zapájania svalstva. Pomocou technológie EMS sa dosiahne stimulácia svalstva za 15 minút v takej intenzite, ako za cca 3 hodiny v klasickej posilovni. Dostanete špeciálny úbor na ktorý si oblečiete vestu a popruhy ktoré zabezpečujú prenos impulzov. Ďalšie pozitívne účinky sú: zapojenie vnútorného svalstva, napr. na chrbte medzistavcové svalstvo pre lepšie držanie tela, vibrácie na pokožke výrazne odstráňujú celulitídu, dokonca sťahovanie vnútorných svalov sa ukázalo ako najúčinnejšia liečba inkontinencie…tento prístroj používajú taktiež špičkoví športovci po celom svete na zvýšenie rýchlosti a dynamiky…verím že som to vysvetlil dostatočne, v prípade nejasností si to prídte ku nám vyskúšať, jeden tréning cez Zlavomat.sk za 10,– EUR sa určite oplatí :)

D

Dobrý deň, kupila som si kupon na mesacny program a dnes som sa k Vam objednala, bolo mi povedane, ze si mam zakupit ubor za 35 EUR, je to pravda? Alebo sme sa v telefonate nepochopili? A nieco v tom zmysle, ze bud ubor alebo tabletky na chudnutie za 39 EUR? Nerozumiem tomu. Dakujem.

Matej Varhalík - Speedfit Košice

Dobrý deň, pre cvičenie Speedfitness je potrebný špeciálny úbor, ktorého cena je 35,– EUR alebo sa dá zapožičať za 4,– EUR na 1 tréning, čo vo Vašom prípade (12 vstupov) nie je výhodné. V cene mesačného programu máte zahrnuté tabletky na spaľovanie tuku v hodnote 39,– EUR ale nie každý má záujem brať tieto tabletky tak sme klientom ponúkli možnosť vymeniť tieto tabletky za úbor. T.z. že buď v tej cene 199,– EUR budete mať tabletky alebo úbor…v prípade že si vyberiete tabletky tak úbor si potrebujete dokúpiť.V prípade nejasností Vám to vysvetlíme osobne v našom štúdiu a určite sa dohodneme :)

Denisa

DObry den, chcem sa opytat, ci dany kupon plati len v Speedfit Kosice, alebo sa da uplatnit aj v inom Speedfitness centre.

Matej Varhalík - Speedfit Košice

Dobrý deň, daný kupón platí len v štúdiu Speedfit Košice na Svätoplukovej ulici 26

Maja

Dobrý deň,
je v cene zahrnuté aj požičanie tréningového úboru?

Matej Varhalík - Speedfit Košice

Dobrý deň,
v cene kupónov za 10,– a 25,– EUR je zahrnuté aj požičanie špeciálneho úboru potrebného pre správne fungovanie EMS prístroja. Pri zakúpení mesačného programu za 199,– EUR sa Vám oplatí kúpiť si vlastný úbor v hodnote 35,– EUR.

Diana

Chcem sa spýtať, ak si zakupim kupón je v ňom aj oblečenie a nejaká rada alebo ukážka ako a čo cvičiť?

Matej Varhalík - Speedfit Košice

Dobrý deň, v cene kupónu za 10,– alebo 25,– EUR je zahrnuté požičanie úboru, ktorého zapožičanie inak stojí 4,– EUR alebo si môžete zakúpiť nový za 35,– EUR…u nás máte v cene cvičenia osobného trénera, t.z. všetky cviky a celé cvičenie ste v našom štúdiu len vy a tréner ktorý na Vás dohliada a ukazuje každý jeden cvik, kontroluje jeho správne prevedenie atď…

Vladka

Dobry den! Chcem sa spytat ake su vysledky pri mesacnom redukcnom programe? Mam 84kg za posledny mesiac som schudla okolo 8kg klasickym sposobom cvicenim a obmedzenim stravy na mensie porcie ziadne tabletky na chudnutie som neuzivala. No buhuzial nemam skutocne cas na to cvicenie koli detom. Preto ma to zaujima ake su vysledky. Chcela by som sa dostat na vahu minimalne 65kg. Moja vyska je 161cm. Dakujem za odpoved!

Matej Varhalík - konateľ Speedfit Košice

Dobrý deň, čo sa týka chudnutia tak vďaka prístroju s EMS technológoiu to ide oveľa lahšie ako v klasickej posilovni. Nedajú sa však porovnávať výsledky, nakoľko je každý úplne iný, zbytočne Vám tu uvediem koľko schudli naši zákazníci nakoľko to nebude relevantné. (ale samozrejme schudli :)) Ďalšia dôležitá vec je, že váha nie je smerodatná, nakoľko pri našom cvičení sa okrem iného buduje svalstvo a to je ťažšie ako tuk, výsledkom teda môže byť rovnaká alebo vyššia hmotnosť ale zároveň pôjdete o jedno-dve konfekčné veľkosti dole. Preto je v mesačnom programe zahrnuté meranie tuku, meranie obvodov pása, stehien atď aby sa dal rozdiel porovnať, pretože váha nám neukáže skutočné výsledky. Ak ste ochotná vyskúšať 3 cvičenia za 25,– EUR prídte a uvidíte ako budete spokojná. Myslím si, že to nie je veľká investícia a aspoň si vyskúšate niečo nové…v každom prípade Vám držím palce v dosiahnutí Vášho cieľa a budem veľmi rád ak Vám naše štúdio Speedfit pomôže rýchlejšie a efektívnejšie dosiahnúť Váš cieľ.

Lucia

Dobry den, ak by som chcela kompletny mesacny program, aka by bola cena? 


Dakujem


Zlavomat.sk

Pekný deň Lucia, mesačný redukčný program stojí 199€. Keď si kliknete na položku kúpiť za … uvidíte preň samostatnú variantu.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore