Ak raňajky, tak len nasilu, na obed všetko v jednom a večer vám už chladnička nestíha? Kto je bez viny, nech hodí kameňom. A kto nie, nech číta ďalej.
Lebo dá sa to všetko robiť inak. Zdravšie a dokonca príjemnejšie. Kľúčom je poznanie svojho tela a snaha urobiť preň čo najviac. S tým vám pomôžu akreditovaní profesionáli z Happytime-centra krásy a zdravia.
Vyberte si z ponúkaných variantov:
Základná telesná analýza prístrojom TANITA (30 min.) zahŕňa
Premeranie na prístroji, vysvetlenie výsledkov. Meranie zisťuje 9 parametrov ľudského tela:
Váha
% tuku
% vody v tele
Váha kostí
Váha svalovej hmoty
Spotreba metabolizmu v pokojnom stave
Fyzická kondícia
Metabolický vek
Viscerálny tuk
Komplexná diagnotika prístrojom TANITA I. (50 min.) zahŕňa
Premeranie na prístroji, analýza zdravotného stavu, vyhodnotenie výsledkov a konzultácia, poradenstvo ohľadom stravovacích návykov a vyhotovenie jedálnička na mieru. Meranie zisťuje 9 parametrov ľudského tela (viď. prvý variant).
Komplexná diagnostika prístrojom TANITA II. (90 min.) zahŕňa
Premeranie na prístroji, analýza zdravotného stavu, vyhodnotenie výsledkov a konzultácia, poradenstvo ohľadom stravovacích návykov a vyhotovenie výživového plánu a jedálnička na mieru. Odporučenie pohybových aktivít na mieru. Meranie zisťuje 9 parametrov ľudského tela (viď. prvý variant).
Akreditovaní nutriční poradcovia s vami do podrobna preberú jednotlivé zložky stravy, vystavia vám vyživový plán a individuálny rozbor príjmu základných živín.
Komplexná diagnostika prístrojom TANITA III. (3 × 60 min.) zahŕňa
Premeranie na prístroji, analýza zdravotného stavu, vyhodnotenie výsledkov a konzultácia, poradenstvo ohľadom stravovacích návykov a vyhotovenie výživového plánu a jedálnička na mieru. Odporučenie pohybových aktivít na mieru. Kontrola klienta na 3 stretnutiach a kontrola jedálnička. Meranie zisťuje 9 parametrov ľudského tela (viď. prvý variant). Akreditovaní nutriční poradcovia s vami do podrobna preberú jednotlivé zložky stravy, vystavia vám vyživový plán a individuálny rozbor príjmu základných živín.Všetky analýzy sa robia jednotlivo, nie skupinovo, čiže je zachovaný individuálny prístup ku klientovi ako k jednotlivcovi.