Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Vlasové ošetrenie keratínom alebo predĺženie vlasov

Vlasy Bratislava  (mapa)

Prehľad ponuky

Varianty (3)

Keď nestačí hrebeň a kefa, ruka profesionála je presná trefa.

Šampón, balzam aj maska sú už bežnou výbavou modernej ženy. Naše vlasy sa často aj napriek týmto dobrotám škodoradostne vysmievajú suchými vytŕčajúcimi končekmi a nenásytne si pýtajú ešte viac.

Niektoré chcú byť dlhšie, iné silnejšie a ďalšie by sa chceli vyrovnať. Rozmaznať deti je nebezpečné, ale rozmaznať svoje vlasy je… Krásne.

Vyberte si z ponúkaných variantov vlasových ošetrení

  • Steam Pod hair and styling – keratín
  • Predĺženie vlasov – dorábka
  • Predĺženie vlasov – nové vlasy (60 prameňov 50 cm)

Steam Pod hair and styling – keratín 
Patentovaná technológia upravovania keratínu pomocou vysokotlakovej pary vaše vlasy zacelí, uhladí a zregeneruje, aby boli krajšie, jemnejšie a silnejšie. Ak sú vaše vlásky ako páperie alebo pripomínajú „rozcuchanú“ slamu, sú drsné a rozštiepené, tak práve pre vás je tu špeciálna keratínová infúzia.

Dorábka predĺžených vlasov
V prípade, že už máte nadpojené vlasy, ale vyrástli do štádia, keď už je zreteľne vidieť spoje, potrebuje ich iba dorobiť. Procedúra trvá tri hodiny.

Predlžovanie a zhusťovanie vlasov
Nová metóda EUROLOOK poskytuje šetrné predĺženie a zhustenie vlasov, ktoré vám zabezpečí krásne dlhé a husté vlasy vyzerajúce úplne prirodzene. Procedúra trvá približne tri hodiny.

My Salon - salón pre celú rodinu je priestorom, kde vám kvalifikovaný personál poskytne služby z oblasti starostlivosti o krásu spojené s relaxom v príjemnom prostredí za priateľské ceny.

Hore