Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Neinvazívny facelifting, vráti vašu pleť v čase

4,6 / 5 Inštitút Estetickej Medicíny Pezinok  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
erika

Dobry den,
rada by som sa informovala ohladne intervalu osetreni touto metodou. Pri zakupeni permanentky na 4 osetrenia – da sa tento ukon vykonavat aj s dvojtyzdnovou prestavkou? Alebo je nutne ist 4 tyzdne za sebou. dakujem!

Pallova

Tak potom je vhodnejsie prist 2× na double osetrenia s prestavkou 2 tyzdne/ kupit si vsak treba 4 osetrenia- aj sila osetrenia aj efekt je rovnaky, len setrite cas- robimr to takto pri zahranicnych klientoch/.

Lubica

Dobry den , nakolko som bola vo Vasom institute velmi spokojna, odporucila som znamej.Ma 60 rokov, ma poklesnute licka, bradu.Boji sa operacie, tak som jej poslala tuto ponuku.Urcite neocakava efekt, ze jej zmiznu vrasky ale moze ocakavat pozdvihnutie kontur tvare?

Pallova

dobry den lubica, dakujeme a velmi si vazime vase mile odporucanie aj spokojnost. Protege je osetrenie, ktore nahradza chirurgicky lifting ciastocne- to znamena spevnenie pleti a vypnutie kontur. Pracujeme vsak v hlbke podkozia a svalstva, preto k absolutnemu vyhladeniu povrchovych koznych vrasok nedojde, avsak vypnutim celej pokozky dochádza k ich zjemneniu.

Michaela

Dobry den, mam 35 rokov a mam ochabnutu kozu na spodnej sanke. Zvyšok tvare aj krk su ok, len ta línia spodnej sánky ma trápi. Da sa tento problém odstrániť týmto ošetrenie? Ktorý variant si mam kupit a kolko bude treba ošetrení? Ďakujem za odpoved :)

Pallova

dobry den, zakupte si tvar, pretoze treba spevnovat nielen sanku, ale cele licka a tvar, kedze jednotlive svaly spolu suvisia a luzia ako zavesny aparat.

Žaneta

Dobrý deň,
chcem sa spýtať či oblasť celej tváre zahŕňa aj podbradok, alebo si treba dokúpiť aj krk a dekolt a či staršie výplne kys. hyaluronovou nie sú kontraindikáciou (nosovoústne vrásky a kruhy pod očami). Môže sa to kombinovať s IPL? Mám 41 a pred 2 rokmi som bola na Ulthere, tak váham, či mám ísť na Ultheru, alebo Protege a Ultheru asi zase o rok. Vďaka

Pallova

dobry den, treba si otvorit moznosti osetrenia a zakupit si 4×tvar a 4×krk a podbradok, po 2 tyzdnoch po aplikacii vyplni uz nie su kontraindikaciou. odporucam teraz podstupit protege a o rok ultherapiu.

Pallova

ak chcete celu tvar, krk a dekolt 4× ako odporucame, treba si zakupit variant 4 a variant 5.

Janka

Dobrý den, zaujíma ma, ci ošetrenie prístrojom Protege je vhodne aj pre 32 ročnú pleť v ramci prevencie starnutia pleti a odstránenie prvých vrasok. Taktiez sa chcem opýtať ci prilezitosne akné ( vriedky) sú kontraindikaciou pre toto ošetrenie. Ďakujem.

Pallova

ano, vyborne ste to pomenovali ako primarnu prevenciu a spevnenie pleti vo vasom veku a akne nie je kontraindikacia, aktivny herpes labialis je kontraindikacia.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore