Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Zmrazte tuky lekárskou kryolipolýzou pre krásne a štíhlejšie telo

4,6 / 5 Inštitút Estetickej Medicíny Pezinok  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Benefity
Elena Egyedova

Dobry den chchela by som sa opytat,je ten zakrok bolestivy? da sa ist po zakoku hned do prace alebo nie? mam 53 rokov a vysoky krvny tlak je to problem? a chcem sa este opytat ako je to s tym mrazenym vo velkosti dlane,zmrazy sa vsetko ale iba ta oblast ktora bola zmrazena?dakujem za odpoved

Pallova

Dobry den, zakrok je absolutne bezbolestny, prijemny, zo zaciatku citite jemny chlad, potom uz len prijemne chvenie, okamzite po zakroku sa mozte spat vratit do bezneho zivota, osetrovane oblasti nebolia, ojedinele moze zostat drobna modrinka. Zmrazujeme len tu lokalitu, ktoru vieme nasat do zmrazovacej hlavice a to je rozloha koze 15×10 cm priblizne. Ostatne tkaniva mozme zmrazit v dalsich nasatiach- to znamena ze si zakupte tolko kuponov, aku velku plochu potrebujete osetrit a kolko plochy tuku potrebujete redukovat.

Maria

Dobry vecer, da sa prosim naraz urobit viac lokalit – napríklad, oba boky a brucho? co bok to kupon a ako citam u iných, 2 kupony brucho?

Pallova

Ano samozrejme da sa. Horne brusko nad pupkom je 1 kupon, dolne brusko pod pupkom druhy kupon, boky kazdy 1 kupon, dohromady 4 kupony. Terapiu odporucame zopakovat po 6 tyzdnoch. To znamena, ze pre dosiahnutie vyraznej redukcii tuku odporucame zakupit si 8 kuponov. Ostavame s pozdravom.

Helen

Dobrý deň pani doktorka,
nie je prekážkou výskyt materských znamienok v ošetrovanej oblasti a ako je pri tejto metóde pokožka chránená pred poškodením chladom?
Ďakujem

Pallova

Znamienko treba pred zmrazovanim vysetrit dermatoskopicky a podla toho rozhodneme. Koza je chranena chladivym gelom a voci zmrazeniu na nizke zaporne hodnoty od 0 po –4 stupne C je odolna.

Katarína

Dobrý deň, koľko kupónov je potrebných na vnútornú stranu stehien? Ďakujem.

Pallova

na kazde stehno 1 voucher.

anka

procedura sa vykonava iba na bruchu alebo povedzme aj na zadku ci dvojotej brade?

Pallova

podbradok nie, ale brucho spodne aj horne, boky, zadok, stehna.

Silvia

Dobry den. Chcela by som sa opýtať kolko kupónov treba na oblasť brucha? A či sa dá táto procedúra podstúpiť aj pri kojení . Dakujem pekne.

Pallova

Kojenie je kontraindikacia, moze dojst k strate mlieka. Na brucho odporucame dve prisatia- dva kupony. Jeden na horne brusko, jeden na dolne brusko.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore