Pôvodná ponuka už vypršala, ale nevadí. Táto je totiž takmer rovnaká.

Luxusný wellness pobyt v Dependance Grand hotela Permon**** Permoník

Populárne
Ponuka, ktorá má veľmi vysoké hodnotenie od našich zákazníkov a dostatočný počet recenzií.
4,6 / 5
Permoník - dependance Hotela Pieris*** Tatry (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Príplatky
Benefity
Maria Ganovska

Dobrý večer, chcela by som sa opýtať či máte ešte niečo voľné teraz na víkend 9.5–10.5.2015. A koľko by stálo ubytovanie pre dcéru 10ročnú.ďakujem

Grand hotel Permon - dependance Permoník

Dobrý deň pani Ganovska, žiaľ, v termíne 09.05.-10.05.2015 už nemáme voľné izby v Dependance Permoník. V prípade, že Vám vyhovuje aj iný termín, kontaktujte prosím naše rezervačné oddelenie rezervacie@hotelpermon.sk, kde Vám radi preveria dostupnosť termínov. Ďakujeme.

Lucie Baranová

Dobrý den,

Ráda bych se zeptala, zdali máte volno v termínu 2.-4.6.2015 pro 2 osoby, 2 noci.

V případě zájmu o 2 noci, musíme zakoupit 2 vouchery?

Děkuji. Lucie Baranová

Grand hotel Permon - dependance Permoník

Dobrý deň pani Lucia, v termíne 02.06.-04.06.2015 sú k dnešnému dňu ešte voľné ubytovacie kapacity Permoníka. V prípade záujmu odporúčame včasnú rezerváciu na našom rezervačnom oddelení rezervacie@hotelpermon.sk. V prípade záujmu o 2 moci, je potrebné mať 2 vouchery. Ďakujeme.

Marián Mistrík

Dobrý deň, potrebovala by som informáciu koľko by stál pobyt pre 2 dospelých + 1 dieťa (11 r.) na 2 noci + polopenzia. Ako je to so vstupom do welness 2 noci = 2 vstupy ?

Zlavomat.sk

Pekný deň Pán Mistrík,

cena pre dve osoby na dve noci je 160 eur už aj s raňajkami a wellnessom v cene. Doplatok za dieťa je na noc 10 eur s raňajkami v prípade doplatku za večeru je to 9 eur na noc. Doplatok za dospelú osobu na večeru je 18 eur na noc.

Eva

Dobrý deň chcem sa opýtať na termín 24.4. na 2 noci je voľný ? máme dve detičky 2,5 roka a 4 ročnú chcem sa opýtať aká by bola cena a ako je to vlastne s tým detským bazénom ďakujem

Grand hotel Permon - dependance Permoník

Dobrý deň pani Eva, v termíne 24.4.-26.4.2015 už nemáme voľné izby. Možnosťou je ubytovanie na 1 noc v termíne 24.4.-25.4.2015. V prí­pade záujmu o rezerváciu alebo preverenie iného termínu prosím kontaktujte rezervačné oddelenie rezervacie@hotelpermon.sk, kde Vám pripravia aj kalkuláciu pre detičky. Ďakujeme.

Patricia

Dobry vecer je este na tento vikend nieco volne ?

Grand hotel Permon - dependance Permoník

Dobrý večer pani Patrícia, žiaľ tento víkend už nemáme voľné izby v Dependance Permoník. V prípade, že Vám vyhovuje aj iný termín, kontaktujte prosím naše rezervačné oddelenie rezervacie@hotelpermon.sk

František

Dobry den,
wellness je mozne vyuzit v den nastupu aj pred check-inom v hoteli Permon, resp. v den odchodu aj po check-oute?

Dakujem

Grand hotel Permon - dependance Permoník

Dobrý deň pán František,
vstup do wellness centra môžete využiť v deň príchodu alebo v deň odchodu. V prípade, že vstup chcete využiť v deň príchodu, je potrebné zaregistrovať sa najprv na hotelovej recepcii.

Martina

Dobry den, kolko by doplacalo dieta vo veku 14 rokov? dakujem

Grand hotel Permon - dependance Permoník

Dobrý deň pani Martina,
za dieťa vo veku 14 rokov sa dopláca cena prístelky 32 €/osoba/noc, v rámci ktorej sú aj raňajky. Vstup do wellness centra sa platí podľa platného cenníka Grand hotela Permon.

Milan P.

Chcel by som sa opýtať, či by malo pri zakúpení naše 1,5 ročné dieťa ubytovanie aj vstup do wellness zdarma, alebo sa niečo dopláca.
Ďakujem

Zlavomat.sk

Pekný deň Milan,

Deti: dieťa do 6 rokov zadarmo (platí len kúpeľný poplatok).

Hotel Pieris***

Dobrý deň pán Milan,
deti do 6 rokov majú vstup do AQUA & KIDS ́Paradise zdarma, vstup do AQUA & KIDS ́ & SAUNA Paradise je povolený deťom od 6 rokov.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore