Pečené prasiatko v reštaurácii alebo u vás doma
Prehľad ponuky
Termín
Platnosť do 12. 6. 2015.
- Rezervácia: Nutná minimálne 4 dni vopred na tel.č.: 0905 522 376. Odporúčame rezerváciu aj skôr.
- Zmena rezervácie: Možná najneskôr 24 hodín vopred, inak voucher prepadá.
- Možnosť zobrať jedlo so sebou: Za koryto (podnos) sa platí záloha 30 €, ktorá bude po odovzdaní vrátená.
Termín
Platnosť do 12. 6. 2015.
- Rezervácia: Nutná minimálne 4 dni vopred na tel.č.: 0905 522 376. Odporúčame rezerváciu aj skôr.
- Zmena rezervácie: Možná najneskôr 24 hodín vopred, inak voucher prepadá.
- Možnosť zobrať jedlo so sebou: Za koryto (podnos) sa platí záloha 30 €, ktorá bude po odovzdaní vrátená.
Také pečené prasa toho môže veľa zachrániť. Vyžehlí rodinné hádky, zacelí malé boliestky a pozdvihne vašu party na gurmánsku udalosť roka. A môžeme garantovať, že chutí úžasne! Užite si prasacie hody aj so všetkým, čo k nim patrí.
Objednajte si svoju fajnovú porciu bravčového mäska v Reštaurácii Grinavský Janko, ktorá sa nachádza na predmestí Pezinka (v Grinave), v meste s bohatou vinárskou a gurmánskou tradíciou.
Vyberte si z variantov:
Variant 1: Polovica pečeného prasiatka zahŕňa:
- Živá váha prasiatka pred upečením je cca 10 – 13 kg
- Výpek z prasiatka
- 1 kg zeleninová obloha – uhorky, feferónky, baranie rohy, paradajky, paprika, čalamáda
- 1× chlieb
- 1 kg zemiaky
- 1 kg pečeňová plnka
- Vhodné pre 12 – 15 osôb
Variant 2: Pečené prasiatko zahŕňa:
- Živá váha prasiatka pred vykostením a upečením je cca 20 kg na drevenom koryte
- Pečené prasiatko – vykostené – približne 7,5 kg čistého mäsa po upečení
- Výpek z prasiatka
- 1× chlieb
- 2 kg zemiaky
- 1 kg kyslé prílohy
- Vhodné pre 25 až 30 osôb
Reštaurácia Grinavský Janko má takmer storočnú rodinnú tradíciu. V dobrom si ju pamätá niekoľko generácií. Príďte si pochutnať na dobrom jedle a chutnom víne s bohatou tradíciou.
Svoje prasiatko si môžete dať v reštaurácii alebo aj pekne pod holým nebom.
Trávnatý areál poskytuje dokonalú kulisu ku každej oslave. Vaše deti sa môžu povoziť na oslíkoch alebo sa pohrať s prasiatkami. Je to výborný spôsob ako im pomôcť tráveniu po výbornej hostine.
Pozrite si video TU.