Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily alebo objavte ďalšiu.

Vyberte si jazyk a intenzitu výučby a zahviezdite na najbližšom pohovore či dovolenke!

4,3 / 5 SuperJazyk, s.r.o. Bratislava - Staré Mesto  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Benefity
Tina Kopecka

Dobry den, chcela by som sa spytat, ci sa u vas robia vstupne testy na urcenie urovne a v akej cene su individualne hodiny?Ide mi o Anglictinu (uroven B2-C1).Dakujem

Peter Majlath

Dobrý deň,
Vstupné testy sa samozrejme robia na zistenie Vašej úrovne, aby sme každého klienta vedeli zaradiť do skupiny, tak aby bola každá skupina homogénna, ale aby sa tiež každý klient cítil subjektívne pohodlne a vedel komunikovať. Naše odporúčanie je teda len informatívne a má odporúčací charakter a klient sa sám rozhodne, kde sa cíti najlepšie. Každú skupinu si totž môže nezáväzne, bezplatne vyskúšať a potom sa rozhodnúť. Kurzov v skupine B2 máme otvorených viac, avšak C1 nie, preto by som odporúčal sa objednať na osobné stretnutie. Objednajte sa prosím na 0948 888 147. Cena za individuálnu výučbu je štandardne 13€/lekciu a dajú sa aj použiť zakúpené vouchere (za 1 ind lekciu sa odpočítajú 3 skupinové). Ak by ste cheli viac info, prosím volajte. Ďakujem. Prajem pekný deň :)

Tomas

Je kurz vhodny aj pre zaciatocnikov?

Peter Majlath

Dobrý deň,

Áno, máme v ponuke aj už otvorené kurzy pre začiatočníkov a od apríla sú v pláne ďalšie.
Minulý týždeň začali kurzy A1 (začiatočník) v nemčine (ešte sú 2 termíny na výber) a nový kurz v španielčine A1 (ešte je posledné miesto voľné).
Angličtina pre začiatočníkov je plánovaná od apríla a slovenčina pre cudzincov A1 je otvorená už 6 týždňov, ale máme ešte jedno miesto.

Aktuálny rozvrh môžete nájsť na našej stránke: http://www.espen.sk/foto/timetable-kapucinska-apr-2015/

V prípade otázok prosím volajte na 0948 888 147.
Prajem pekný deň :)

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore