Dvojchodové menu – steak z lososa alebo sviečkovice, štrúdľa a víno v reštaurácií Alchymista
Prehľad ponuky
Steak z lososa s prílohou 200 g, štrúdľa 250 g a ružové víno Conte de Valdemar Rosado 0,2 dcl
Termín
Platnosť do 16. 12. 2012.
- Je potrebné rezervovať si stôl minimálne 24 hodín vopred na tel: 02 5463 0301. Rezervácie nevykonávajte v pracovné dni medzi 11:00 a 14:00 hod, kvôli vyťaženosti personálu.
- Voucher je možné uplatniť od pondelku do piatku po 14:00 hod, v sobotu a nedeľu počas celého dňa.
- Voucher nie je možné kombinovať s inými zľavami.
- V prípade veľkej skupiny si reštaurácia Alchymista vyhradzuje možnosť vám navrhnúť náhradný termín.
Steak z pravej sviečkovice s prílohou 200 g, štrúdľa 250 g a červené víno Chianti Querceto 0,2 dcl
Termín
Platnosť do 16. 12. 2012.
- Je potrebné rezervovať si stôl minimálne 24 hodín vopred na tel: 02 5463 0301. Rezervácie nevykonávajte v pracovné dni medzi 11:00 a 14:00 hod, kvôli vyťaženosti personálu.
- Voucher je možné uplatniť od pondelku do piatku po 14:00 hod, v sobotu a nedeľu počas celého dňa.
- Voucher nie je možné kombinovať s inými zľavami.
- V prípade veľkej skupiny si reštaurácia Alchymista vyhradzuje možnosť vám navrhnúť náhradný termín.
Delikátne šťavnaté mäsko, ktoré sa vám rozplynie na jazyku, ovládne vaše chuťové poháriky a s dúškom kvalitného vína vytvorí skvelú kombináciu chutí. Doprajte si to najlepšie gurmánske potešenie pre tých najnáročnejších!
V centre mesta Bratislavy vás privíta Alchymista, ktorý vám naservíruje lahodné steaky, poctivo domáci upečený dezert a kvalitné vína. Vyberte si z dvoch variant dvojchodového menu.
Menu 1
- Steak z lososa s prílohou 200 g
- Domáca štrúdľa 250 g
- Ružové španielske víno 0,2 dcl Conte de Valdemar Rosado, Rioja, Španielsko 2011
Skutočne lahodné mäso z lososa sa vám doslova rozplynie na jazyku. Ochutnajte ho v kombinácií s ružovým vínom Rosé z odrôd Grenache a typickej domácej odrody Tempranillo s nápadne malinovou farbou a tónmi červeného bobuľovitého ovocia, malín a náznakom jahôd.
V ústach je príjemné so sviežou ovocnou príchuťou a dobrou kyselinou. Víno sa dobre kombinuje s paellou a dusenou ryžou. Je tiež ideálne k rybám s omáčkou a k morským plodom. Podávame pri teplote 8–10 °C.
Menu 2
- Steak z pravej sviečkovice s prílohou 200 g
- Domáca štrúdľa 250 g
- Červené suché víno 0,2 dcl Chianti Querceto, Castello di Querceto, Toskánsko, Taliansko r. 2010
Šťavnatý steak zo sviečkovice vyhovie všetkým milovníkom tradičného mäsa a ešte viac vám zachutí s červeným suchým Chianti Querceto. Víno je zmesou odrôd Sangiovese, Canaiolo a Trebbiano. Macerácia hrozna prebiehala na šupkách po dobu 7 dní pri teplote okolo 28° C.
Víno má svetlú rubínovú farbu, vôňa je svieža s nádychom zrelého ovocia. Stredne telnaté víno s miernou trieslovinou je vhodné ku červenému mäsu, zverine a cestovinám. Ideálna teplota pri konzumácii je 14 – 16 °C.
K obidvom menu je podávaná domáca jablková štrúdľa. Poctivo pripravené suroviny a tradičná receptúra vám dokážu, že aj klasická štrúdľa môže byť delikátnou záležitosťou.
Zakúste dokonalý gurmánsky zážitok v Reštaurácia Alchymista. V štýlovom prostredí vás privíta príjemná obsluha. Každý deň si môžete pochutnať na rôznych menu alebo na širokej ponuke nápojov. Ochutnajte klasickú stredozemnú kuchyňu v centre pešej zóny v Bratislave. Stačí si len vybrať.