Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Luxusný pobyt v Hoteli PIERIS*** + celodenný vstup do wellness v Grand hoteli Permon****

Populárne
Ponuka, ktorá má veľmi vysoké hodnotenie od našich zákazníkov a dostatočný počet recenzií.
4,8 / 5
Hotel PIERIS*** Tatry (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Deti
Príplatky
Storno podmienky
Benefity
Jarmila Erdélyiová

Dobrý večer.máte ešte volný termin 25.9–27.9 ?pre 2osoby-dvojlozko.dakujem

Hotel Pieris***

Dobrý večer pani Jarmila, v termíne 25.09.-27.09.2015 máme ešte voľnú dvojlôžkovú izbu. V prípade záujmu aj o predbežnú rezerváciu kontaktujte prosím naše rezervačné oddelenie mailom na rezervacie@hotelpieris.sk. Pekný večer.

Luboslav

Dobry den,kolko sa doplaca za veceru pre 5 rocne dieta?Dakujem

Hotel Pieris***

Dobrý deň pán Luboslav, pre deti do 6 rokov je strava grátis v sprievode dospelej plne platiacej osoby. Prajeme príjemný deň

Andrea Ke

Dobry den,
chcem sa spytat ci mate volnu izbu v termine od 4 –6/09 pre dvoch dospelych a dieta 4 roky.
dakujem

Hotel Pieris***

Dobrý deň pani Andrea, v termíne 04.09.-06.09.2015 sú ešte voľné izby v hoteli Pieris***. Pre prípadnú aj predbežnú rezerváciu prosím kontaktujte naše rezervačné oddelenie rezervacie@hotelpieris.sk. Ďakujeme a prajeme pekný deň.

Jana

Dobrý deň,
je možné pri pobyte v hoteli Pieris využiť detský kútik v Permone? Ďakujem

Hotel Pieris***

Dobrý deň pani Jana, áno, pri pobyte v hoteli Pieris*** je možné využiť detský kútik v Grand hoteli Permon****. Treba sa preukázať len hotelovým preukazom, ktorý dostanete pri ubytovaní. Prajeme príjemný deň.

Adela

Dobrý deň chcem sa spýtať či máte voľný termín od 14.9– 16.9 na 3 dni (2 noci)
Ďakujem

Zlavomat.sk

Pekný deň Adela,

v danom termíne má hotel v ponuke ešte voľné izby.

Prajeme príjemný deň.

Jaroslava Koptáková

Ešte sa opýtam…dopláca sa ešte dačo ked jedna má 5 rokov a druhé dieta 5mesiacov??? J.K.

Hotel Pieris***

Dobrý deň pani Jaroslava, za deti do 6 rokov sa platí len daň z ubytovania, čo je 0,40 €/osoba/noc. V izbách v hoteli Pieris je prístelka vo forme rozťahovacieho gauču, kde sa vyspi dospelá osoba alebo dve deti. V prípade záujmu o preverenie termínu prosím kontaktujte naše rezervačné oddelenie rezervacie@hotelpieris.sk. Ďakujeme a prajeme príjemný deň.

Jaroslava Koptáková

Dobrý deň,chcem sa opýtat,,,pri zakúpení voucheru na 2 noci,máme 17 ročné dieta…/27€+večere by sme doplácali,5 ročné a 5 mesačné..ako by to bolo s prístelkami(5me­sačná nepotrebuje nič)..len 17 a5 ročná,je možné v apartmáne bez doplatku? Vopred dakujem za info,s pozdravom J.Koptakova

Erik

Dobry den,
sme 2 dospeli a 3 deti do 17,99. Ak si objedname 2 izby na dve noci, zaplatime 97€ plus 6 x cena za dieta? Ak ano, ako mam zadat objednavku? Mate este volne terminy pre nasledujuci vikend?

Hotel Pieris***

Pekný deň pán Erik, tento víkend už žiaľ nie sú voľné izby v hoteli Pieris. V prípade záujmu o iný termín, prosím kontaktujte naše rezervačné oddelenie rezervacie@hotelpieris.sk, kde Vám dostupnosť voľných kapacít radi preveria. Ďakujeme

Jana

Dobry den, mate volnu izbu v termine 23. – 26.8., dve dospele a dieta (14)?

Hotel Pieris***

Dobrý deň pani Jana, v termíne 23.08.-26.08.2015 máme k dnešnému dňu ešte voľné izby v hoteli Pieris. Pre prípadnú aj predbežnú rezerváciu prosím kontaktujte naše rezervačné oddelenie rezervacie@hotelpieris.sk. Pekný deň.

luciana

Dobry den, mate volne dve izby na jednu noc 22.8–23.8? V jednej izbe 2 dospeli a 2 deti 1 rok a 4 roky a v druhej traja dospeli. Dakujem za odpoved…

Hotel Pieris***

Dobrý deň pani Luciana, v termíne 22.8.-23.8.2015 sú izby momentálne voľné. V prípade záujmu aj o predbežnú rezerváciu prosím kontaktujte naše rezervačné oddelenie rezervacie@hotelpieris.sk. Ďakujeme a prajeme príjemný deň.

Janka

Dobrý deň,
Chcela by som sa opýtať či je možné zakúpiť voucher na 1 noc 2 krát keďže chceme ísť na 2 noci. A či budeme mať tiež možnosť navštíviť 2 krát welnes v hoteli Permon .
Ďakujem za odpoveď

Hotel Pieris***

Dobrý deň pani Janka, v prípade, že chcete pobyt na dve noci, je potrebné zakúpiť si dva vouchery. Do wellness v Grand hoteli Permon budete mať teda 2 x celodenný vstup pre každú osobu. Pred zakúpením voucherov odporúčame preveriť si dostupnosť termínu na rezervacie@hotelpieris.sk. Ďakujeme a prajeme príjemný deň.

Mariana

Dobrý deň
Chcela by som sa opýtať či je možnosť priplatenia večere alebo obedu alebo či sa nachádza v blízkosti nejaká reštaurácia.
Ďakujem

Hotel Pieris***

Dobrý deň pani Mariana, v hoteli Pieris je reštaurácia, kde sa dajú priplatiť obedy aj večere. Na Podbanskom sa nachádza reštaurácia Koliba v Permoníku a reštaurácia je aj v Grand hoteli Permon. Prajeme pekný deň.

mia

Dobrý deň,
prosím Vás, chcem sa spýtať, či je možné v hoteli Pieris ubytovanie so psíkom?
Ďakujem za odpoveď.

Grand hotel Permon - dependance Permoník

Dobrý deň pani Mia, v hoteli Pieris žiaľ nie je možné ubytovanie so psíkom. Prajeme príjemný deň.

silvia

dobry den mate volny termin od 31.7 do 2.8 pre 4 osoby a 1 dieta?
dakujem

Hotel Pieris***

Dobrý deň pani Silvia, vo Vami vybranom termíne sú momentálne ešte voľné izby v hoteli Pieris***. Pre prípadnú aj predbežnú rezerváciu prosím kontaktujte naše rezervačné oddelenie rezervacie@hotelpieris.sk. Ďakujeme a prajeme príjemný deň.

Daniela Kralova

dobry den,

radi by sme kupili voucher na zlavomate ,budete mat pokoj pre dve osoby na 2noci v ktoromkolvek termine termine od 28.7 do 5.8?



Dakujeme



Dana a Martin

Hotel Pieris***

Dobrý deň pani Daniela, pre preverenie voľného termínu a prípadnú predbežnú rezerváciu prosím kontaktujte naše rezervačné oddelenie rezervacie@hotelpieris.sk. Ďakujeme za pochopenie a prajeme príjemný deň.

Eva

Teda či by mala neobmedzený vstup do oboch wellness, aj Pieris aj Permon pri doplatku akciovej ceny 13eur na noc? Ďakujem za odpoveď…:-)

Hotel Pieris***

Pekný deň pani Eva, áno pre deti do 17,99 rokov sú v cene za akciový doplatok 13 €/noc aj raňajky a celodenný vstup do wellness v Grand hoteli Permon a voľný vstup do Wellness Pieris.

Eva

Ďakujem za odpoveď, potešila… len ma ešte zaujíma, či akciová cena pre 17-ročnú dcéru je vrátane vstupu do wellness v Grand hoteli Permon? Ďakujem…:-)

Eva

Alebo termín 22.-24.7.

Hotel Pieris***

Dobrý deň pani Eva, momentálne sú oba termíny voľné. V prípade záujmu aj o predbežnú rezerváciu kontaktujte prosím naše rezervačné oddelenie rezervacie@hotelpieris.sk. Ďakujeme veľmi pekne a prajeme príjemný deň.

Eva

Dobrý deň, zaujímala by nás prípadná dostupnosť termínu 26.-28.7. pre 3 dospelých a dve 17-ročné deti, teda dve izby. Ďakujem. Eva

Jarka

Poprosím o info..do hotela Permon je možné prist a odist v ramci denného vstupu kedykolvek neobmedzene i 2× denne?

Hotel Pieris***

Dobrý deň pani Jarka, v rámci celodenného vstupu do wellness komplexu v Grand hoteli Permon je možné 1 prerušenie na max. 60 minút. Prajeme príjemný deň.

Jana Vizváryová

Mám záujem o pobyt. Máme deti vo veku 17 a 10 rokov, platíme doplatok za každé dieťa na mieste?
Ďakujem

Hotel Pieris***

Dobrý deň pani Jana, áno, doplatky za deti platíte na hotelovej recepcii. Pekný deň.

Natália

Dobrý deň, chcela by som sa opýtať, aké možnosti využitia wellness mám pri jednodňovom pobyte cez týždeň, kedže wellness v hoteloch Pieris aj Permon je otvorené až od 13 hodiny (a check-in od 15) Znamená to, že si možem vybrať wellness len v jednom z týchto hotelov a to od 15 hodiny, po chech-in a to len v deň príchodu?
Ďakujem za odpoveď.

Hotel Pieris***

Dobrý deň pani Natália, v hoteli Pieris máte v rámci voucheru voľný vstup do Wellness Pieris (teda možnosť využitia je aj prvý aj druhý deň) a 1 celodenný vstup do wellness komplexu v Grand hoteli Permon v rámci otváracích hodín. Je na Vás, či tento vstup využijete v deň príchodu alebo v deň odchodu. Príjemný deň prajeme.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore