Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Exkluzívna značková fotokniha XL alebo A4 v tvrdých doskách

4,7 / 5 FotoMagica Nitra  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako objednať tovar
Storno podmienky
Viera Illéšová

Dobrý deň,
mám problém s realizáciou objednávky už vytvorenej fotoknihy, v 4. kroku mi program vyhadzuje chybu a nedostanem sa ďalej. Môžem Vám zaslať vytvorený návrh aj iným spôsobom? Nakoľko voucher je platný do konca tohto mesiaca, poprosím Vás o urýchlenú odpoveď.
Ďakujem

FotoMagica

Dobry den. Prosim kontaktujte nasu zakaznicku podporu na http://www.fotomagica.sk/kontakt/ aj s presnou informaciou, aka chyba bola zobrazena.

Zuzana G.

Dobrý deň, ak si zakúpim voucher, musím si objednať u vás knihu do 31.7.?
Lebo predpokladám že nestihnem pripraviť fotoknihu do tohto termínu.

Zlavomat.sk

Pekný deň Zuzana,

žiaľ áno.

Mária

Vážení,
ani po dvoch týždňoch som nedostala odpoveď na môj dopyt, resp. sťažnost.Žiadali ste ma zaslať č. objednávky a počet strán, áno napísala som počet strán 12 – Vaša odpoveď takú v ponuke nemáme, je to teda 12 strán obojstranne, čiže 24. Myslím si, že to zbytočne naťahujete a nechcete si priznať chybu.
Váš prístup k zákazníkovi je otrasný, žiaľ musím konštatovať, že nikdy viac FotoMagica!

FotoMagica

Dobry den. Na vas email ( mriha30@......... ) zaslany 3.7.2015 cas 8:20 , bolo odpovedane 3.7.2015 , cas 11:42 ( cize cca. 3 hodiny po tom co ste poziadavku zaslala ) s informaciou, ze ste si zakupila voucher na fotoknihu A4 s orientaciou na vysku. Vasa objednavka bola vsak na iny produkt, a to fotokniha A4 s orientaciou na sirku. Kupon sme vsak uznali a bol Vam uctovany iba maly doplatok, nie plna cena produktu. Pokial Vam doplatok vo vyske 3,0 € nevyhovuje, kupon mozeme zmenit ako nepouzity a bude Vam uctovana cena podla cennika, a to 21.95 €. Taktiez Vas poprosime pred tym ako budete pisat obdobne klamlive informacie,overit si Vase prijate spravy aj v SPAM priecinku.

Petra Mauerova

Dobry den, kolik vazi fotokniha A4 se 40 stranami?abych vedela,jestli se vejdu do 2 kg pri objednavce 2 fotoknih a tedy i postovneho 4,5 e. V diskuzich je toto nejvetsi problem.diky

FotoMagica

Dobry den. Fotoknihy A4 s 40 stranami budu v ramci jedneho postovneho , t.j. 4,50 €.

Hallova

Dobrý deň, po 12-tich dňoch som dostala vyčerpávajúcu odpoveď: …svoju požiadavku zadajte ešte raz.....???????
Takže opätovne žiadam vysvetlenie, prečo poštovné bolo 7,50 €, ked voucher na fotoknihu v celkovom počte 12 strán, ktorý som si zakúpila udával poštovné 4,50, čo aj zodpovedalo hmotnosti knihy do 400 g. Nič nadštandartné som nemala ...... Prosím o rýchlu reakciu…

FotoMagica

Dobrý deň. Fotoknihu s počtom strán 12 žiaľ v ponuke na Zlavomat.sk ani celkovo nemáme . Poprosíme Vás o číslo objednávky, iba tak vieme zistiť konkrétne náležitosti.

Jana Barteková Chovancová

Dobrý deň.

Chcem sa spýtať či je možné knihu zaslať Slov. poštou?
Ďakujem za odpoveď.

Fotomagica

Dobry den. Zial nie, vzhladom na velky pocet nedorucenych zasielok uz nezasielame Slov. postou.

Veronika

Dobrý deň.
Mám záujem o veľkú fotoknihu 24 strán (cca A4). Máte ju ale vypredanú. Doplníte ju ešte?

Ďakujem za odpoveď

Zlavomat.sk

Pekný deň Veronika,

žiaľ nie. Tento variant je úplne vypredaný.

Klára

Dobrý deň!
Chcela by som si dať vyrobiť fotoknihu pre svoje deti, taký prehľad ako rástli. Žiaľ, keď boli ešte deti, neboli digitálne fotoaparáty. Mám len papierové fotografie. Dá sa s tým niečo urobiť?
Ďakujem za odpoveď.

Fotomagica

Dobry den. Fotografie musite najprv previest do digitalnej podoby, t.z. zoskenovat a nasledne si mozete vytvorit fotoknihu.

Mária

Dobrý deň,
dnes je 5-ti deň od napísania e-mailu na dopyt a stále nič, komunikácia otrasná!!! telefon na www.stránke – žiadny. Objednala som si knihu a poštovné bolo 7,50 € a to kniha mala 0,300 g, čiže malo byť 4,5 €. Kupon mal hodnotu 9,90 a poštovné 7,50 – tak chcem vysvetlenie a stále čakám!

Fotomagica

Dobry den. Pravdepodobne ste mala strany naviac alebo iny typ produktu na aky ste mala voucher zakupeny . Vasu poziadavku prosim zadajte este raz. Telefonicku podporu zial neposkytujeme.

Martina

Dobrý deň !
Chcela by som sa spýtať ak som si objednala 24 str. fotoknihu.. Mám ju už hotovú a chcela by som ju objednať len som zadala A20 produkt.. môžem pri poznámke uviesť že ide o produkt č A30 ? Budete mi to akceptovať -?

FotoMagica

Dobrý deň. Žiaľ, z technologických dôvodov sa to nedá, musíte si vytvoriť nový návrh produktu A30, alebo použiť voucher na A30 a bude účtovaný doplatok.

Jan Parobek

Dobrý deň ! Chcem sa spýtať či náhodou nedoplníte zľavu na 24stranovú fotoknihu – ktorá je teraz momentálne vypredaná..či musím čakať na dašiu akciu.:-(

Zlavomat.sk

Pekný deň pán Parobek,

24 stranová kniha je aktuálne v ponuke.

Alena

Dobrý deň, po zadaní objednávky som objavila chybu v maily… viem si to nejak dodatočne opraviť? Príde mi fotokniha aj bez toho? Objednávka sa mi nahráva…

FotoMagica

Dobrý deň. Pokiaľ ste zadala správnu poštovú adresu, zásielka bude doručená aj keď ste zadala chybnú emailovú adresu.

Miroslava Ťapáková

Ďakujem za odpoveď, len ja potrebujem 13 fotokníh a cez zlavomat.sk je možné objednať najviac 9 ???

Zlavomat.sk

Pekný deň Miroslava,

nastavili sme počet voucherov na 15 voucherov. Takže 13 si môžete zakúpiť.

Mirka

Dobrý deň,
potrebovala by som 13 ks kupónov na 13 ks fotokníh. Štandardne je možné 10 ks, je to možné nejako zmeniť, aby som neplatila poštovné 2×?

FotoMagica

Dobrý deň . Poštovné je závislé od váhy expedovanej zásielky – http://www.fotomagica.sk/cennik/postovne-a-doba-dodania/ .

Dana Kocúrová

Dnes mi bola doručená fotokniha, ale som maximálne rozčúlená, že kuriér chcel odo mňa nie 4,50 za doručenie ako tu uvádzate, ale sumu 10,50 (??????) vôbec tomu nerozumiem. Prosím prečo firma „fotomagica“ nemá uvedený žiadny telefonický kontakt, len e-mail na ktorý odpovedia po týždni??

FotoMagica

Dobrý deň. Máte doplatok za iný typ produktu , na aký ste si kúpila voucher. Telefonickú podporu neposkytujeme žiaľ. Váš neodovedaný emailový dotaz ste poslala pred. cca. 2. hod – 10:04 .

Dana Kocúrová

Prosím Vás ako dlho trvá dodanie fotoknihy od objednávky?

Zlavomat.sk

Pekný deň pani Kocúrová,

štandardne 10 pracovných dní, môže sa však predĺžiť v závislosti od počtu objednávok prijatých v daný čas.

Zuzana

Dobrý deň, cez zlavomat.sk som si ešte nič neobjednávala, tak by som sa chcela spýtať ako sa dostanem k tomu zľavovému kupónu, ktorý potrebujem k vytvoreniu objednávky tejto fotoknihy, pretože to nikde neviem nájsť. Ďakujem za odpoveď.

Zlavomat.sk

Pekné ráno Zuzana,

stačí kliknúť na políčko kúpiť za. Následne budete postupovaať podľa napísaných krokov. Bude potrebné zadať emailovú adresu, spôsob platby bankovým prevodom alebo online kartou. Po zaplatení Vám príde kupón na zľavu do emailu.

Zdenka Brestovanská

Ak si objednám viac kupónov a spolu objednám viac fotokníh, konkrétne 10ks, platím jedno poštovné ako je uvedené? Teda 4,50€? Ďakujem

FotoMagica

Dobrý deň. Poštovné je kalkulované podľa váhy – cenník nájdete na http://www.fotomagica.sk/cennik/postovne-a-doba-dodania/ .

Viera

Dobry den,
je mozne dodatocne dokupit aj urcity pocet stran, pokial mi nebude stacit zakupeny pocet? Ak ano, ake su ceny dokupovanych stran?
Dakujem

FotoMagica

Dobý deň. Pri stranách navyše je účtované 4,0 € za 8 stán – fotokniha veľká A4 a pri fotoknihe XL 30×30 cm 5,5 € za 8 strán .

Peťa

Dobry den, je mozne aj osobne vyzdvihnutie?

FotoMagica

Dobrý deň. Áno, je možné – miesto osobného odberu nájdete na http://www.fotomagica.sk/kontakt/

Ailla Sellin

Dobrý deň,
chcela by som sa informovať ak by som potrebovala knihu s viac ako 96 stranami, bolo by to možné? Zaplatiť si napr. dva kupóny pre 96 stranovú knihu a vedeli by ste mi to spracovať do jednej?

FotoMagica

Dobrý deň
Maximálny počet strán je 128. Pri tejto variante môžete použiť teda 1 x kupón na 48 stranovú variantu a 1 x kupón na 80stanovú variantu.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore