Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Profesionálna starostlivosť o vaše vlasy: farbenie, melír, strih, regenerácia

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Storno podmienky
grenies

Dobrý deň! Chcela by som farebný melír a nie klasický blond. Dá sa aj toto?

Natural & Beauty

Dobry den .Samozrejme da sa aj farebny .

Ivka Rigasová

Dobrý deň,
mám trvalú a zaujímalo by ma, či by mi po vlasovej kúre neostali vlasy rovné (lebo to by som nechcela), či sa mi po umytí znova zvlnia. Ďakujem :-)

Natural & Beauty

Dobry den prajem .nie vlasky neostanu rovne urcite kludne mozte prist na rekonstrukciu.

Jana

Dobrý deň, približne pred dvomi týždňami som si dala trvalú a zároveň som si vlasy farbila. Kaderníčka ma presvedčila, že to bude v poriadku, ale vlasy mám veľmi poškodené-spálené. Mám záujem o regeneráciu. Je dobré keď si nechám vlasy pred zákrokom u Vás podstrihnúť? Ďakujem

Natural & Beauty

Dobry den.

Regeneracia Vam urcite pomoze uz po prvej aplikacii na dotyk bude vlasky zdravsie a ci bude treba pristrihnut sa poradite s kadernickiu je to odbornicka s 16 rocnou praxou takze Vam urcite velmi pomoze pripadne aj so strihou ci ozdravovacom prestrihu .

Zuzana

Prosim vas je nejaky priplatok pre extra dlhe vlasy?? Dakujem

Natural & Beauty

Priplatok za dlhe alebo huste vlasy mame 5e. Najlepsie je sa zastavit v salone aby sme to prebrali osobne ake su dlhe tie vlasky a co sa bude konkretne robit s vlaskami zaroven sa viete aj objednat .

Lenka

Zdravím.
Chcela by som sa opýtať, mám naozaj dlhšie (pod lopatkami) a husté vlasy. Bude mi stačiť 5eurový doplatok ak si budem chcieť zakúpiť kupón, alebo je potrebný ešte ďalší doplatok?

Zároveň by som rada zmenila farbu, resp. prešla z tmavohnedej na svetlejšiu-až blond. Vedeli by ste mi podariť pri výbere farby a prípadne bol by takýto prechod možný?

Natural & Beauty

Dobry den:) samozrejme, velmi radi Vam poradime ako najlepsie docielit zelany vysledok.Bohuzial tym, ze vlasky nevidime nevieme presne urcit, ci bude potrebne zosvetlovanie a nasledne farbenie alebo sa nam to podari namixovanim urcitych farieb.V pripade, ze chcete prejst na blond je urcite potrebne zosvetlit.Keby ste nahodou mali cestu okolo nasho salonu tak pridte a my Vam zodpovieme na vsetky Vase otazky a Vy sa uz podla toho rozhodnete, ci nase sluzby vyuzijete.Zatial Vam prajeme pekny den:)

Laborecký Peter

Hena je cisto prirodna farba,pytal som sa ci farbite aj henou alebo affinage je cisto prirodna farba ? Mozete mi napisat zlozenie ?

Natural & Beauty – Kadernícky salón

Nie. Farbime znackou Affinage .. zlozenie 2% amoniak a viac ako 90% prirodnych latok.

Laborecký Peter

Manzelka ma alergiu na obycajne farby,pre to sa chcem spytat ci farbite aj henou a ci si teda mozem zakupit voucher

Natural & Beauty – Kadernícky salón

Dobry den . Farbime profesionalnou znackou affinage. Mozte si samozrejme zakupit kupon.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore