Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Najkrajší pohľad na Bratislavu z exkluzívnej vyhliadkovej veže UFO watch.taste.groove.

4,7 / 5 UFO watch.taste.groove. Bratislava - Staré Mesto  (mapa)

Prehľad ponuky

5,0

Výhodná ponuka na prehliadku UFO, drink k tomu. Odporúčam!

Boris
Varianty (1)

Pripadali ste si už niekedy medzi ostatnými ľuďmi ako ufón? Alebo vám ako z inej planéty pripadajú ostatní? Niet sa čomu čudovať, je to preto, že ste sa na ostatných ešte nepozreli z tej správnej perspektívy.

Pozrite sa na ľudí z perspektívy UFA a pochopíte, že sú rovnakí ako vy, a že ich vlastne máte radi. A nebudeme zavádzať, dosť tomu pomôžu aj drinky, ktoré si dáte.

Váš kupón zahŕňa:

  • Výhľad z UFA (vrátane jazdy výťahom) a alkoholický alebo nealkoholický drink na Pláži pod UFOM pre 1 osobu

Na výber z drinkov: alko – Demänovka tonic, nealko – Čapovaný Zlatý Bažant Radler 0,0 (0,5 l) alebo džús podľa výberu (0,2 l).

Na vrchole Mosta SNP sedí vo výške 85 metrov najznámejšie slovenské UFO. Nie je to však žiadna zákerná materská loď nejakej nebezpečnej galaktickej flotily, ale úžasná turistická atrakcia s dokonalým výhľadom.

Nájdete v ňom vyhliadkovú terasu, špičkové bary a reštauráciu. Na jeho vyhliadke uvidíte za jasného počasia panorámu vzdialenú od vás na viac ako 100 km.

UFO je mimoriadne obľúbená turistická atrakcia, počas roka sa strach z výšok kvôli nej rozhodne prekonať viac ako 200 tisíc turistov. Spolu s vežami ako Eiffel Tower alebo Empire state building je UFO hrdým členom World Federation of Great Tower.

Cesta výťahom až nahor vám zaberie 45 sekúnd. Pohľad na Bratislavu, ktorý sa vám hore naskytne, vám vyrazí dych. Pre lepšiu orientáciu si môžete prezrieť farebnú grafiku, ktorá sa nachádza na vyhliadke.

Most SNP je najväčší bratislavský most a v roku 2001 bol vyhlásený za stavbu storočia v kategórii mostné stavby.

Na Pláži pod UFOM sa osviežite skvelými drinkami a tunajšie jedlo vás priam nadchne.

Hore