Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Najkrajší pohľad na Bratislavu z exkluzívnej vyhliadkovej veže UFO watch.taste.groove.

4,7 / 5 UFO watch.taste.groove. Bratislava - Staré Mesto  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Storno podmienky
Benefity
Janka

Dobry den chcela by som sa informovat ci neviete nahodou ci sa nekona sobotu 15.augsta akesi podujatie.dakujem

Zuzana

Dobrý deň, dňa 15.8. sa u nás nekoná žiadna uzavretá spoločnosť, a teda vyhliadka bude plne prístupná pre verejnosť. Tešíme sa na Vašu návštevu a prajeme príjemný deň!

Misa

Dobry den, prosim, je na 15.7. naplanovana nejaka privatni akce, tak ze nebude umoznen vstup na vyhlidku? Dekuji.

Zuzana

Dobrý deň, dňa 15.8. sa u nás nekoná žiadna uzavretá spoločnosť, a teda vyhliadka bude plne prístupná pre verejnosť. Tešíme sa na Vašu návštevu a prajeme príjemný deň!

Lukáš Jurík

zdravim, dufam ze staci kod voucheru a netreba to mat vytlacene na papieri

Beáta

Dobrý deň pán Jurík,
nie je potrebné mať vytlačený voucher.
Stačí, ak budete vedieť jeho číslo.
Tešíme sa na Vašu návštevu.

Peter B

Dobrý deň! Mal by som záujem využiť tento voucher buď v piatok podvečer (14.8.2015) . Máte prosím Vás nejaké informácie či sa koná privátna akcia? Za odpoveď Vám vopred ďakujem. Pekný deň!

Beáta

Dobrý deň,
momentálne Vám s určitosťou nevieme povedať, či sa 14.8.2015 bude konať privátny event. Odporúčame Vám kontaktovať nás na telefónnom čísle – 00421262520300, v daný deň. Prajem krásny deň.

martin

dobry vecer, chcem sa spytat kde sa da blizko bezpecne zaparkovat auto,alebo mate niekde vlastne parkovisko pre zakaznikov?

Beáta

Dobrý deň Martin,
priamo pod UFOM sa nachádza parkovisko pre našich zákazníkov.
Prajem príjemný deň.

Kika

Dobrý deň! Mala by som záujem využiť tento voucher buď v piatok (7.8.2015) alebo v sobotu (8.8.2015). Máte prosím Vás nejaké informácie či sa koná privátna akcia? Za odpoveď Vám vopred ďakujem. Pekný deň!

Zuzana

Dobrý deň Kika, v oba spomínané termíny sa u nás nebude konať privátna akcia a teda môžete prísť v otváracích hodinách od 10 – 23:00. Tešíme sa na vašu návštevu!

Sisuš

zdravim svojej 6 rocnej dcere som zakupila tak isto kupon ako pre nas za 4.75 vratane drinku. je to problem? vdaka

Zuzana

Dobrý deň, nieje to žiaden problém. :-)
Tešíme sa na vašu návštevu!

Kucka Foto

Dobry den staci voucher pripadne ukazat iba v mobile ak nemam moznost ho vytlacit ? Dakujem

Zuzana

Dobrý deň, voucher by mal byť vytlačený avšak ak túto možnosť nemáte, nieje problém sa ním prukázať v elektronickej for­me.

Lydka

Dobrý deň. Chcela by som sa spýtať na parkovanie. Je niekde v blízkosti?

Zuzana

Dobrý deň Lydka, máme svoje vlastné parkovisko situované priamo pod ufom hneď pri vchode. Prajeme príjemný deň!

Martin

Dobrý deň, chcel by som sa spýtať, či v dňoch 26.7. alebo 27.7. sa u vás koná akcia a či je výstup na výhliadku zrušený v prípade dažďa. Ďakujem pekne.

Zuzana

Dobrý deň pán Martin, v oboch daných termínoch sa u nás nebude konať žiadna privátna akcia a teda návšteva vyhliadky bude možná za akéhokoľvek počasia v klasických otváracích hodinách od 10:00 – 23:00.

Martina

Dobrý deň, mali by sme záujem využit tento voucher v sobotu 25.7. Máte prosím vás nejaké informácie či sa nekoná privátna akcia ?
Vopred ďakujem.

Beáta

Dobrý deň Martina,
v sobotu 25.7.2015 nás môžete navštíviť, nakoľko sa nekoná privátny event.

kika

chcem sa spytat ako kupim detsku vstupenku za ked sa da zakupit len pre dospelych? dcera ma 120cm…mam teda kupit dva listky a ten detsky mi automaticky preaju na UFO za 3,25e? nebude s tym problem? dakujem za info

Beáta

Dobrý deň Kika, vstupenku pre dieťa za 3,25 eur si môžete zakúpiť na recepcii UFA. Avšak vstupenka nezahŕňa drink na pláži pod UFOM. Ten si môžete tiež zakúpiť na mieste.

Ružena

Prídem s 2 deťmi, 7. a 10. ročnými. Ako mám postupovať, aby sme mali zážitok a nie zmätky?

Zuzana

Dobrý deň pani Ružena, pri príchode sa preukážete Vami vopred zakúpeným a vytlačeným voucherom a zakúpite detské lístky v hodnote 3,25 eura pre každé Vaše dieťa, vyššie než 111cm a nie staršie ako 15 rokov. Deti do 111 cm majú vstup zadarmo. Vyveziete sa do našich priestorov a potom si už iba vychutnáte krásny výhľad na Bratislavu a jej okolie. :-) Prajeme príjemný zvyšok dňa.

Katarína

Dobrý deň, chcela by som sa spýtať, či evidujete nejakú akciu na deň 23.júla, alebo je možné tento deň absolvovať vyhliadku. Ďakujem za odpoveď.

Zuzana

Dobrý deň, 23.júla neevidujeme žiadnu privátnu akciu. Vyhliadka bude otvorená pre verejnosť počas celého dňa od 10:00 – 23:00. Budeme sa tešiť na Vašu návštevu!

Radka

Dobrý deň, chcem sa len informovať, či v nedeľu 19.07.2015 evi­dujete u Vás nejakú súkromnú akciu, alebo sa môžeme prísť pokochať výhľadom :) Dá sa ísť najskôr na pláž na drink a až potom na vyhliadku, však? Ďakujem za odpoveď!

Zuzana

Dobrý deň, dňa 19.7. tj. túto nedeľu, bude vyhliadka prístupná pre verejnosť v štandardných otváracích hodinách od 10:00 – 23:00. Najprv sa absolvuje vyhliadka a na základe dokladu ktorý od nás dostanete, môžete ísť na pláž pod ufom na drink. Budeme sa tešiť na Vašu návštevu!

Sona

Dobry den, je mozne ist na vyhliadku aj s malym psikom, ktory by bol umiestneny v taske? Dakujem.

Zuzana

Dobrý deň, áno vstup na vyhliadku a aj do našich barových a reštauračných priestorov je so psom povolený. Prajeme príjemný deň.

Sona

Dobry den, je mozne ist na vyhliadku aj s malym psikom, ktory by bol umiestneny v taske? Dakujem.

Zuzana

Dobrý deň, áno vstup na vyhliadku a aj do našich barových a reštauračných priestorov je so psom povolený. Prajeme príjemný deň.

Maros

Dobry den da sa ist na vyhladku aj s kocijom pripadne s dietatom do jedneho roka na rukach alebo v nosici?

Beáta

Dobrý deň Maroš, s kočíkom sa dostanete výťahom do našej reštaurácie, kde si ho môžete nechať a na výhliadku je ešte potrebné vyjsť schodmi, ktoré môžete absolvovať s dieťaťom buď v nosiči alebo na rukách.

Ľubomír Vince

Dobrý večer ten voucher platí len pre 1 osobu? Ďakujem

Beáta

Dobrý večer pán Ľubomír, voucher je určený len pre jednu osobu.

Matúš Hudec

Pokial si zakúpim kupon je možne si posedieť v reštike na kave poprípade pri inom nápoji?

Zuzana

Dobrý deň pán Hudec, áno je aj takáto možnosť posedieť u nás v bare na drink či kávu, avšak na túto službu sa kupón nevzťahuje, v tomto prípade je teda potrebné doplatiť cenu nápojov objednaných u nás v bare. Prajeme pekný deň!

Aurel

Dobrý deň,
podľa všetkého sú otváracie hodiny pláže až do polnoci.
Naozaj nie je možné ísť na vyhliadku po západe slnka a v ten istý deň ísť aj na drink? Ďakujem.

Beáta

Dobrý deň Aurel, drink na pláži pod UFOM si môžete uplatniť len do 20:00, tak ako je to uvedené.

iva

Dobrý deň, chcela by som sa spýtať,či je možné sa v rámci tohoto voucheru aj najesť v reštaurácii ďakujem :)

Beáta

Dobrý večer Iva, v prípade konzumácie akéhokoľvek jedla z nášho jedálneho lístka máte 100 percentnú zľavu na vstupné. Čiže, ak by ste mali záujem konzumovať v našej reštaurácii, voucher si nie je potrebné zakúpiť.

Katarína Urbániková

Dobrý večer,
mali by sme záujem o tento voucher, no kedže sme z východu – budeme toto leto v Bratislave iba 20.7.
Asi je veľmi skoro zisťovať, či tam práve 20.7. bude nejaké privátne posedenie a vyhliadka zavretá?!?…

Beáta

Dobrý večer Katarína, momentálne neevidujeme na daný deň t.j. 20.7.2015 privátny event. Odporúčam Vám však kontaktovať nás pár dní pred Vaším plánovaným príchodom na uvádzanom telefónnom čísle.

Miriam

Zdravím, otváracie hodiny pláže sú iba do 20:00 a ufo do 23:00, dá sa ísť aj po 20:00 na vyhliadku a drink si dať v iný deň, či je nutné stihnúť výhľad pred záverečnou pláže?
 Vďaka

Daniela

Dobry den Miriam,
drink na Plazi pod Ufom si je mozne uplatnit aj den po navsteve UFO vyhliadky. Prosime len aby ste na recepcii oznamili, ze Plaz navstivite az na druhy den.
Dakujeme.

julia

Dobry den.
Ak mam 8 rocnu dcerku a chcem jej kupit listok za 3,25 eur, ten sa kupuje priamo na mieste? Alebo ako? A vztahuje sa k tomu aj ten drink na plazi?
dakujem

Daniela

Dobry den Julia,

detske vstupne na Vyhliadkovu vezu UFO si mozete zakupit dole na recepcii. Vstupne nezahrna drink na Plazi pod UFOM, ten mate iba v pripade ak si zakupite zlavovy kupon alebo potom priamo dole na plazi samostatne drink.
Budeme sa tesit na Vasu skoru navstevu!
Dakujeme za zaujem.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore