Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Wellness pobyt v Hoteli Hubert**** + dieťa do 12 rokov úplne zadarmo!

4,1 / 5 Vila Horec*** Hotel Hubert**** Vital Resort Tatry (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Deti
Príplatky
Storno podmienky
Benefity
JANA

VAZENA PANI LUCKOVA, KEDZE STE NAM ODPOVEDALI AZ DEN PRED NASTUPOM, JE NAM VELMI LUTO, NO SIAHLI SME PO FLEXIBILNEJSEJ PONUKE.
MOZNO NABUDUCE......

Janka

DOBRY VECER, RADI BY SME STRAVILI PAR DNI VO VASOM HOTELI. MAME ZAUJEM OD 18.8. NA 5.DNI, VARIABILNE OD 19.,20.8.2015­. JEDNA SA O POBYT PRE 2 DOSPELE OSOBY A 1 DIETA DO 12 ROKOV. PROSIM O CENOVU KALKULACIU POBYTU A TIEZ INFORMACIU O DOSTUPNOSTI VASHO HOTELA ZELEZNICNOU A AUTOBUSOVOU DOPRAVOU. DAKUJEM

Silvia Lučková

Dobrý deň Janka, v termíne od 19.08. do 24.08. máme ešte voľné ubytovanie.
Do hotela sa dá najjednoduchšie dostať električkou do Tatranskej Polianky z Popradu, v Polianke by Vás čakal hotelový mikrobus.
Dieťa do 12 rokov je grátis.
S pozdravom

Petra Pšenčíková

Dobry den prajem, rada by som sa informovala ked jedno dieta do 12 rokov je zdarma druhe plati od 4 rokov ako by to bolo ked jedna dcerka ma 5 a druha 3 roky? Boli by zdarma obydve? Dakujem

Zlavomat.sk

Pekný deň Petra,

v tomto prípade sú obe deti zdarma.

Dáša Gavláková Kobolková

Dobry den,mala by som zaujem o 3 dnovy pobyt pre 2osoby od 4.8 do 6.8 za cenu 221 eur,chcela by som vediet ci tento termin mate volny?

Zlavomat.sk

Pekný deň pani Gavláková,

tento termín je ešte voľný.

Zuzana

Dobrý večer, chcem sa opýtať, či by bol možný pobyt na 7 dní pre dve dospelé osoby a koľko by to stálo. ďakujem

Zlavomat.sk

Pekný deň Zuzana,

je možné zakúpiť si viac voucherov a tak si predĺžiť pobyt. Bude potrebný jeden voucher na 3 noci a jeden na 4 noci.

Janulka Kramarová

Dobry den mate este volny termin od 17–19.7?Sme 2dospely a 10 rokov a druhe 10 mesiacov

Zlavomat.sk

Pekný deň Janulka,

o voľných termínoch sa prosím informujte priamo na: recepcia@hotel-hubert.sk
+421 524 780 811.

Mirka

Dobrý deň, chcela by som sa spýtať koľko by vyšiel pobyt na 4 dni/3 noci cez víkend pre dve dospelé osoby a 2 deti vo veku 1 a 3 roky s polpenziou. bola by v cene zahrnutá aj prístelka pre staršieho syna? máte uvedené že dieťa do 3,99 grátis len neviem či to zahrňuje aj prístelku :-) máte k dispozícii aj detskú postieľku? ďakujem :-)

Silvia Lučková

Dobrý deň Mirka,
dieťa grátis má všetky služby – posteľ aj stravu samozrejme.

Viktória

Dobrý deň, chcela som sa spýtať na presnú sumu pre 2 dospelých a 2 deti vo veku 10 a 6 rokov na 3 dni. Termín by mohol byť okolo 11.7 alebo aj neskor. Dakujem

Zlavomat.sk

Pekný deň Viktória,

cena kupónu je 249 €. Dieťa od 4 do 7 rokov doplatok 12 € na noc s polpenziou. Dieťa od 7 do 12 rokov doplatok 16 € na noc s polpenziou. Miestny poplatok: 0,50 €/noc za osobu staršiu ako 12 rokov.

Erika

Dobrý deň. Do vášho hotela chodíme už tradične každý rok, minulý rok sme zakúpili pobyt aj pre rodičov, len som veľmi sklamaná, že ešte minulé leto bol 4 dňový pobyt za 186 € pre dve osoby. A tento rok je to až 318 €. Neskutočne ste zdraželi (aj keď je to v zľave), čo je veľká škoda :-(

Silvia Lučková

Dobrý deň pani Erika,
je nám ľúto, že ste sklamaná – že sme zdraželi je pravda, ale v hoteli bolo nutné urobiť určité rekonštrukcie, ktoré sú tiež nákladné. Ak by sa do hotela neinvestovalo, hostia by boli tiež nespokojní, pretože každá vec sa opotrebuje.
Momentálne chystáme akciu formou ďalších zľavnených pobytov, budú lacnejšie ako tie, čo sú teraz na stránke – snáď to bude pre klientov prijateľnejšie.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore