Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily alebo objavte ďalšiu.

Nobeli káva pre vaše zdravie a pôžitok z dobrej chuti

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako objednať tovar
Storno podmienky
Marek Kubran

Dobrý deň prajem,
môžete mi prosím povedať viac o tom, ako je káva pražená (spôsob, intenzita, sila,…)?
Ďakujem.

Coffee Nobeli

Dobrý deń pán Kurban!

Praženie prebieha v obrovských valcoch a teplota praženia nepresahuje 230 °C. Každá kávová odroda je pražená zvlášť, pri inej teplote, inej dĺžke praženia, čomu prislúcha i chuť jednotlivých káv.
Našim cieľom je vybudovať skvelú a jedinečnú chuť, ktorá však nikdy nemôže ísť na úkor zdravia, väčšinou obsiahnutého v kvalite produktu.
Počas praženia sa káva pravidelne kontroluje, aby sa zachovala jej chuť a kvalita zrna kávy.
Našou snahou pri pražení je práve trafenie času, keď sa naše zrnká nachádzajú v strednej intenzite praženia. Takto sa dostávame na hranicu, ktorá je podľa nás na optimálne espresso.

S pozdravom a prianím príjemného dňa


Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore