Nobeli káva pre vaše zdravie a pôžitok z dobrej chuti
Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke
Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.
Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.
Dobrý deň prajem,
môžete mi prosím povedať viac o tom, ako je káva pražená (spôsob, intenzita, sila,…)?
Ďakujem.
Dobrý deń pán Kurban!
Praženie prebieha v obrovských valcoch a teplota praženia nepresahuje 230 °C. Každá kávová odroda je pražená zvlášť, pri inej teplote, inej dĺžke praženia, čomu prislúcha i chuť jednotlivých káv.
Našim cieľom je vybudovať skvelú a jedinečnú chuť, ktorá však nikdy nemôže ísť na úkor zdravia, väčšinou obsiahnutého v kvalite produktu.
Počas praženia sa káva pravidelne kontroluje, aby sa zachovala jej chuť a kvalita zrna kávy.
Našou snahou pri pražení je práve trafenie času, keď sa naše zrnká nachádzajú v strednej intenzite praženia. Takto sa dostávame na hranicu, ktorá je podľa nás na optimálne espresso.
S pozdravom a prianím príjemného dňa