Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Wellness pobyt v luxusnom Hoteli SERGIJO**** v kúpeľnom meste Piešťany

4,2 / 5 GRAND BOUTIQUE HOTEL SERGIJO**** Piešťany (mapa)

Hodnotenie podniku GRAND BOUTIQUE HOTEL SERGIJO****

4,2 256×
Iba overené hodnotenia 
Všetky hodnotenia pochádzajú od zákazníkov, ktorí zakúpili a využili službu podniku na Zlavomat.sk
Iba overené hodnotenia 
Všetky hodnotenia pochádzajú od zákazníkov, ktorí zakúpili a využili službu podniku na Zlavomat.sk

Filtre
Recenzia zákazníkov
Paraski
november 2015
 5,0/5

Prostredie, strava, personál-služby👍

Hodnotené: 19. novembra 2015
Hodnotená ponuka: Wellness pobyt v Hoteli SERGIJO****
Terézia
október 2015
 4,0/5

Hotel síce trošku ďalej, ale autom sme sa dostali bez problémov. Okolie samotného hotela nehodnotím, nakoľko si nemyslím, že jeho výzor je v moci hotela alebo jeho majiteľa, napriek tomu nám nevadil. Hotel ako taký bol krásny. Či už parkovaním a trávnikom s fontánou alebo samotným zariadením. Takýto štýl máme radi a pôsobil veľmi luxusne. Apartmán bol tak isto pekný, čistý, jedine čo by nám možno v lete prekážalo viac, že keď sme si sadli na balkón, tak pred očami sme mali muškáty a nie dvor s fontánou.
Personál milý, šikovný, slušný a hlavne ochotný! Nechodili sme za nimi s nejakými extra požiadavkami, ale ani raz nám nepovedali nie, vždy sa usmievali, profesionáli. Páčilo sa nám aj to, že boli na smene len 3 (kuchárov nerátam, tých sme nevideli), pôsobilo to veľmi útulne až domácky. Ich počet by ale samozrejme mohol vadiť pri plnom hoteli, nás však bolo v reštaurácii naraz aj viac a ani raz sme nemali pocit, že by na niekoho zabudli alebo mu doniesli jedlo prineskoro. Jedlo tak isto chutné.
Tak isto by sme chceli pochváliť nočné smeny, kedy slečna/pani bola stále usmiata, stále sa vypytovala, poukazovala nám všetky miestnosti, do ktorých sme mali možnosť ísť, povedala nám niekoľko zaujímavostí a hlavne tam bola pre nás.
Personál, ubytovanie, jedlo na jednotku :)

K nedostatkom by sme asi zaradili wellness. Hotel sa obraňoval, že na počet 25 izieb je adekvátny. Žiaľ, 1 sauna už údajne dlhšie nefunguje a druhá je tak max. 8–10 ľudí, aj to je niekomu už nepríjemné. Jacuzzi je pre max. 2 osoby… Išli sme tam hneď po raňajkách, aby sa nestalo, že ho ani neokúsime. Takže my sme tam síce boli sami, ale „byť tolerantný“, pretože ak by chcel ísť aj niekto iný, keď si zakupujem „wellness pobyt“, je myslím nie práve ideálne.
Zároveň by sme chceli podotknúť, že pri masáži v cene sme si to ani jeden celkom neužili. Masáž samotná bola príjemná, avšak chýbala potrebná atmosféra. Pustené rádio a rozjímanie o počasí nemusí každému vyhovovať. Určite môže každý zákazník podotknúť svoju prípadnú nespokojnosť počas masáže, avšak si myslím, že masér, ktorý poskytuje službu by mal byť prvý, ktorý sa zaujíma o komfort zákazníka. My sme si objednali aj platené masáže a tam to bolo po týchto stránkach oveľa profesionálnejšie, masáž bola skvelo prevedená.
A ešte taká drobnosť, pri polpenzii nebolo zahrnuté v cene nealko. Stačil by automaticky aspoň krčah obyčajnej vody s citrónom (alebo aj bez) na stôl. Pravdepodobne by ho po požiadaní priniesli, ale viac by sme ocenili tú automatiku, aj napriek tomu, že by hrozilo, že si niektorí už iné nealko neobjednajú.

Hodnotené: 19. októbra 2015
Hodnotená ponuka: Wellness pobyt v Hoteli SERGIJO****
katarína
september 2015
 2,0/5

pekné izby, prostredie, celkovo veľmi pekný a luxusne zariadený hotel, , zapisovanie všetkej "réžie"na č.izby, veľmi dobrá a praktická vec, ,

slabá, síce milá ale pomalá obsluha, , , , raňajky slabo zabezpečené a slabý výber, , , problémy pri uplatňovaní kuponu, , , najskôr problémy s termínom, ktorý bol najskôr sľúbený a potom zrušený, zlá komunikácia prostredníctvom emailu, , , a na mieste pri príchode nás chceli presvedčiť, že kupón neobsahuje to čo bolo napísané tu v ponuke, až sme sa napokon preukázali emailom s recepciou, kde to bolo našťastie potvrdené a všetky ponúkané služby rozpísané, , , parkovanie v areáli platené,

Hodnotené: 21. septembra 2015
Hodnotená ponuka: Wellness pobyt v Hoteli SERGIJO****
Pavol
september 2015
 3,0/5

Prostredie, zariadenie

Personál pomalý, nevšímavý

Hodnotené: 11. septembra 2015
Hodnotená ponuka: Wellness pobyt v Hoteli SERGIJO****
Milano
august 2015
 2,0/5

Zariadenie hotela. Recepcna mila a ochotna, virivka vonku

RAnajky velmi slabe. Vecera v kupone „Luxusna romanticka noc“ V ziadnom pripade nebola luxusna, ale priemerna. V Hoteli vladol chaos, Skoro nic nebolo ako slubene v kupone.

 Vyjadrenie podniku
Pred 9 rokmi
Hodnotené: 5. augusta 2015
Hodnotená ponuka: Wellness pobyt v Hoteli SERGIJO****
Niektoré hodnotenia sme vynechali, pretože neobsahujú slovný popis.
Hore