Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Nádherný pobyt v hoteli PIERIS*** s raňajkami alebo polpenziou + vstup do luxusného wellness v Grandhoteli Permon****!

Populárne
Ponuka, ktorá má veľmi vysoké hodnotenie od našich zákazníkov a dostatočný počet recenzií.
4,8 / 5
Hotel PIERIS*** Tatry (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Deti
Príplatky
Storno podmienky
Benefity
Daniela

Dobrý deň, rada by som využila Vašu ponuku na 2 noci pre 1 dospelého a 2 deti /14 a 7 rokov/ aj s polpenziou, aká varianta by bola najlepšia? Ďakujem pekne za ochotu.

Daniela

Hotel Pieris***

Dobrý deň pani Daniela, najlepšie je zakúpiť si voucher v cene 82 €, nakoľko tento je na apartmán suite „mini“ standard/superior, kde je aj možnosť prístelky. V iných typoch izby možnosť prístelky nie je. Príjemný deň.

Kiara Lohan

Dobrý deň, som matka s dvomi deťmi vo veku 5 a 7 rokov. Chcem sa spýtať či by sa dal použiť tento kupón a mna a deti. Ak áno tak akou formou? Dieťa do 6 rokov zadarmo?

Hotel Pieris***

Dobrý deň pani Lohan, kupón je možné uplatniť aj pre 1 dospelú osobu a 2 deti. Jedno dieťa v tom prípade bude považované za dospelú osobu. Dieťa vo veku do 6 rokov má ubytovanie zdarma. Pre 3 osoby by sme Vám odporučili si zakúpiť voucher za 82€ na apartmán suite „mini“, v ktorom je možné pripraviť prístelku.
Prajeme pekný deň.

Jana Gašparovičová

dobrý deň ja by som mala záujem o tri noci s polpenziou a wellnesom pre dve osoby v dvôjložkovej izbe celková cena by bola??

Hotel Pieris***

Dobrý deň pani Jana, na 3 noci v 2-lôžkovej izbe je potrebné si zakúpiť 3 vouchery v cene 72€, spolu za 216€. Večere je možné doobjednať za 11€/dospelá osoba/noc, spolu 66€. Doplatok za večere je potrebné uhradiť na recepcii. Prajeme pekný deň.

Mária Šišková

Dobry vecer,chcem sa spytat ci su v Pierise aj sauny dakujem

Hotel Pieris***

Dobrý deň pani Šišková, vo wellnes hotela Pieris*** sa nachádzajú aj sauny (infrasauna, eukalyptová parná sauna a klasická fínska sauna). Prajeme pekný deň.

Erika

Dobrý večer,je možné si pri objednaní druhého variantu doplatiť za izbu superior,nakoľko je tento variant už vypredaný?Ďakujem

Hotel Pieris***

Dobrý deň pani Erika, ľutujeme ale doplatok k voucheru na iný typ izby možný nie je. Prajeme pekný deň.

Lucia

Dobrý deň ,chcem sa spýtať,či musím mať voucher vytlačený pri uplatnení ho v Hoteli Pieris,alebo stačí ak mám stiahnutú aplikáciu Zlavomat a tam im ukážem voucher?!dakujem

Hotel Pieris***

Dobrý deň pani Lucia, najdôležitejšie je nahlásiť číslo voucheru, voucher vytlačený nemusíte mať. Pekný deň prajeme

Erik Bán

Dobry vecer .Na zlavomate je mozna varianta :
LAST MINUTE: 2 noci pre 2 osoby s raňajkami alebo polpenziou – ubytovanie v Suite Standard/Suite Superior (konkrétny víkendový termín od piatka do nedele)

na aky termin je ? cena ?
Dakujem

Zlavomat.sk

Pekné ráno pán Bán,

tento variant je už vypredaný. Keď si kliknete na šípku nad vetou ,,kúpiť za", uvidíte ktoré varianty sú ešte v predaji a aj ich ceny.

pato

dobry vecer chcel by som sa spytat boly sme uvas uz ubytovani bolo super neda sa to slovami ani opysat chceme sa spytat pri dalsiom pobyte mame narok na niejaku zlavu? s pozdravom janec

Hotel Pieris***

Dobrý deň pán Janec, žiaľ, pri ďalšom pobyte nevieme poskytnúť zľavu. Využiť môžete pobyt cez zľavomat alebo si môžete vybrať niektorý z našich akciových pobytoch už za zvýhodnenú cenu. Ďakujeme

JUDr. Stanislav ĎURICA

Dobrý podvečer. Chcem sa info, či je možné zakúpiť si voucher pri súčasnej rezervácii pobytu na víkendový pobyt // 2 noci / 2 osoby / izba suite – superior teda s balkónom v termíne 11 – 13. december '15. Ďakujem za odpoveď. A tiež poprosím o kalkuláciu ceny.

Hotel Pieris***

Dobrý deň, v prípade, že na daný termín už máte rezerváciu a chcete si zakúpiť voucher cez zľavomat, je potrebné informovať o tom aj naše rezervačné oddelenie mailom na rezervacie@hotelpermon.sk. Voucher na 1 noc pre dve osoby je v cene 82 €.

Zuzana L.

Dobrý deň, je víkend 17.-18. Október voľný??

Hotel Pieris***

Dobrý deň pani Zuzana, žiaľ, termín 17.10.-18.10.2015 je už plne obsadený. V prípade záujmu o preverenie iného termínu kontaktujte prosím naše rezervačné oddelenie rezervacie@hotelpieris.sk. Ďakujeme.

Zuzana

Dobry den, mala by som zaujem o tento druh pobytu, ktory je momentalne vypredany.
2 osoby 2 dni (1 noc)
Ubytovanie v Suite Standard/Suite Superior – 1 noc pre 2 osoby s raňajkami
Chcela by som sa opytat ci bude tato ponuka este opat aktivovana?
Dakujem pekne

Zlavomat.sk

Pekný deň Zuzana,

sledujte ponuku priebežne. Je možné že niekto to zadal bankový prevod nezaplatí, objednávka sa tým stornuje a variant bude opäť v ponuke.

Lucia

Dobrý deň,

sme 3 dievčatá , ktorú variantu by ste nám doporučili? vačšinou su vouchery len pre 2osoby, tak kolko by nas stal pripadny priplatok?

Hotel Pieris***

Dobrý deň pani Lucia, odporúčam Vám zakúpiť si voucher v cene 82 €/2 osoby/noc, ktorý je pre izbu typu Suite Mini, kde je možnosť aj prístelky. Cena prístelky s raňajkami pre dospelú osobu je 25 €/osoba/noc. Cena jedného celodenného vstupu do wellness komplexu v Grand hoteli Permon je 20 €/osoba. Prajeme príjemný deň.

Ivana

Dobry den,
su este volne 2 izby pre 2osoby (cize dokopy 4 osoby)na tento vikend 17.-18.10.2015?
dakujem

Hotel Pieris***

Dobrý deň pani Ivana, v termíne 17.10.-18.10.2015 je aktuálne voľný len jeden Suite Mini Standard. Pre preverenie aj iných termínov kontaktujte prosím naše rezervačné oddelenie rezervacie@hotelpieris.sk. Ďakujeme a prajeme príjemný deň.

Ivana

Dobry den,
je v cene voucheru aj welness v hoteli Pieris?
Je mozne dostat na izbu detsku postielku?
Vopred Dakujem

Hotel Pieris***

Dobrý deň pani Ivana, áno v cene voucheru je aj wellness v hoteli Pieris. Záujem o detskú postieľku je potrebné nahlásiť pri rezervácií pobytu. Pobyt je možné rezervovať mailom na rezervacie@hotelpieris.sk. Pekný deň.

Ninka Klinovská

Dobry den,

chcela by som sa spytat, ktore terminy su volne v mesiaci december na jednolozkovu izbu s rozkladacou postelou v mesiaci december a november.

 Vdaka

Hotel Pieris***

Dobrý deň pani Klinovská, v mesiaci november a december sú jednolôžkové izby s rozkladacou posteľou voľné k dnešnému dňu počas všetkých víkendov. Prajeme príjemný deň.

Zuzana Richnáková Možuchová

Dobrý deň, chcela by som sa opýtať, ktoré víkendy sú v mesiaci oktober a november voľné.
Ďakujem za informáciu.
Pekný deň

Hotel Pieris***

Dobrý deň pani Zuzana, na dve noci sú k dnešnému dňu voľné tieto víkendy: 06.11.-08.11.2015, 20.11.-22.11.2015 a 27.11.-29.11.2015. Pre prípadnú rezerváciu alebo preverenie termínu aj na jednu noc kontaktujte prosím naše rezervačné oddelenie rezervacie@hotelpieris.sk. Príjemný deň

Juraj

Dobrý deň, chcem sa opýtať aký typ vouchera si máme zakúpiť, ak sme 2 dospelý a 3 deti vo veku 14,8,8?

Hotel Pieris***

Dobrý deň pán Juraj, ak si zakúpite voucher v cene 82 €/izba/noc (cena je pre dve dospelé osoby) je to do izby Suite Mini, kde je možná aj prístelka. Na tejto prístelke sa vyspia dve deti, tretie by muselo spať s Vami na manželskej posteli. Pre väčší komfort odporúčame zakúpiť dva vouchery. V dvojlôžkovej a jednolôžkovej izbe nie je možnosť prístelky. Pred zakúpením voucheru si prosím preverte dostupnosť termínu, o ktorý máte záujem mailom na rezervacie@hotelpieris.sk. Príjemný deň.

Helena

Mali by sme zaujem o pobyt v termine 23–25.10 …
2dospeli a 2deti /2 a 4rocne/…
su volne miesta a aka by bola cena aj s detmi?

Hotel Pieris***

Dobrý deň pani Helena, v termíne 23.10.-25.10.2015 už žiaľ nemáme voľné ubytovacie kapacity. Pre preverenie dostupnosti iného termínu kontaktujte prosím naše rezervačné oddelenie rezervacie@hotelpermon.sk. Za detičky do 6 rokov sa hradí len daň z ubytovania a to 0,40 €/osoba/noc. Prajeme príjemný deň.

Maca

Dobry den, mali by sme zaujem o 2noci (cize 2× zakupeny kupon) v type izby Suite Superior (izba s balkonom). Mali by ste este v termine 29.10. – 31.10., prip. 30.10. – 1.11. volne izby?

Hotel Pieris***

Dobrý deň pani Maca, vo Vami vybranom termíne už žiaľ nie sú voľné izby typu Suite Superior. V prípade záujmu o preverenie iného termínu alebo iného typu izby kontaktujte prosím naše rezervačné oddelenie mailom rezervacie@hotelpieris.sk. Pekný deň

Diana

Dobrý deň,chcem sa opýtať na teplotu vody v bazénoch.Ďakujem.

Hotel Pieris***

Dobrý deň pani Diana, v Grand hoteli Permon je teplota vody v plaveckom bazéne 30 °C, v detskom bazéne je teplota vody 33 °C. V oddychovom relaxačnom bazéne v hoteli Pieris je teplota vody 33 °C.

Jana

Dobrý večer,mame zaujem o kupu pobytu ale s izbou 2 postelovou s francuzkym balkonom je tam potom doplatok ?prosim infor. kupila by som si 2 kupony na 2 noci za cenu 124 eur ? Dakujem Jana

Hotel Pieris***

Dobrý deň pani Jana, voucher v cene 62 €/noc/2 osoby je len pre typ izby: jednoposteľová (táto posteľ po rozložení je vhodná aj pre 2 osoby). V prípade záujmu o dvojlôžkovú izbu je potrebné zakúpiť si voucher v cene 72 €/noc/2 osoby – dvojlôžková izba alebo si môžete zakúpiť voucher v cene 82 €/noc/2 osoby a tento je platný pre ty izby: Suite Standard/Superior. Špeciálny príplatok za francúzske okno a balkón nie je, túto požiadavku je však potrebné uviesť pri rezervácií pobytu.

Ivana

Dobry den, mam este jednu otazocku, na ktoru som nenasla odpoved pri tomto pobyte … Mame velky zaujem o kupu a pobyt, aj sme volali do hotela, ale nevedeli mi dat presnu odpoved ohladom volneho terminu, vraj to budu vediet az v pondelok potom ako sa potvrdi alebo zrusi dana akcia na nami vybrany termin … Preto by som potrebovala vediet, ze ak si zakupim pobyt a termin nebude volny, ci mozem pobyt stornovat a ci mi budu vratene peniazky … Vopred dakujem za odpoved … :)

Hotel Pieris***

Dobrý deň pani Ivana, pred zakúpením voucheru je potrebné overiť si dostupnosť termínu na rezervačnom oddelení mailom rezervacie@hotelpermon.sk kde si zároveň daný termín môžete aj rezervovať. Voucher odporúčame zakúpiť až po preverení voľných kapacít.

Erika Sujanova

Dobry den, chcem sa opytat kolko by vysiel pobyt na 1 noc pre 2 dosp. osoby a dve deti ( 5r a 1r). Celkova cena aj s polpenziou. Dakujem

Hotel Pieris***

Dobrý deň pani Erika, odporúčame zakúpiť voucher na typ izby Suite Standard/Superior, ktoré sú aj s možnosťou prístelky. Cena voucheru na 1 noc je 82 €/2 dospelé osoby. Za deti do 6 rokov sa platí len daň z ubytovania (0,40 €/noc/osoba). Cena večere je v cene 11 €/1 osoba, pre deti do 6 rokov je večera grátis v sprievode plne platiacej osoby.

IvetaO

Dobrý deň, hľadáme možnosť ubytovania pre rodinu – 5 osob (3 dospelí + 14 +14) z 26. do 28.9. Predpokladám, že je potrebné kúpiť 2 vouchery a koľko budem doplácať za 14 – ročné dieťa?

Ivana

Dobry den, chcem sa spytat, ak si zakupim pobyt pre dve dospele osoby a dve deti, tak okrem wellnessu v Permone mozme vyuzivat bezplatne aj detsky kutik ktory sa tam nachadza? Dakujem za odpoved, Ivana.

Hotel Pieris***

Dobrý deň pani Ivana, detský kútik v Grand hoteli Permon môžete bezplatne využívať, je potrebné sa len preukázať hotelovým preukazom, ktorý dostanete pri ubytovaní v hoteli Pieris. Príjemný večer

Lubica

Dobry den,chcem sa spytat ze ak si zakupim pobyt pre 2 osoby na jednu noc dva krat,dostanem dve noci za sebou? Napr.od piatka do nedele…

Zlavomat.sk

Pekný deň Lubica,

presne tak. Len sa prosím o voľnom termíne informujte vopred.

Hotel Pieris***

Dobrý deň pani Lubica, pokiaľ si kúpite 2 vouchery, tak sa môžete ubytovať na dve noci. Pri rezervácii, aj predbežnej je ale potrebné informovať rezervačné oddelenie, že máte 2 vouchery a záujem o ubytovanie na 2 noci. Pekný deň

Iveta Petrašová

dobrý deň, ako ďaleko je pešou chôdzou do hotela Permon

Hotel Pieris***

Dobrý deň pani Iveta, Grand hotel Permon je od hotela Pieris vzdialený cca 1 200 m. Pekný večer prajeme

Romanka Skalova

Dobry den,
ak si zakupim pobyt na 1 noc, mozem wellnes v hoteli Permon vyuzit v den odchodu ak ho nevyuzijem v den prichodu?
Dakujem za odpoved

Hotel Pieris***

Dobrý deň pani Romanka, celodenný vstup do wellness komplexu v rámci otváracích hodín môžete využiť buď v deň príchodu alebo v deň odchodu. Príjemný deň

Perla

Dobry den.Chcem sa opytat,ked ideme dve dosp.osoby a jedno dieta 6 rokov,kt. variantu izby treba kupit?

Hotel Pieris***

Dobrý deň pani Perla, izby typu Suite Standard/Suite Superior sú aj s možnosťou prístelky. Dvojlôžkové izby sú bez možnosti prístelky. Prajeme pekný deň

Iveta

Dobry den prajem,v ramci pobytu sa da vyuzit wellnes aj v hoteli Pieris?

Hotel Pieris***

Dobrý deň pani Iveta, áno, v rámci pobytu máte aj neobmedzený vstup v rámci otváracích hodín do wellness centra v Hoteli Pieris***. Prajeme pekný deň.

Katarína

Dobrý deň, mala by som záujem o jednoposteľovú izbu aj pobyt pre jednu osobu – 2dni/1 noc. Bol by nejaký rozdiel v cene alebo ostáva 62€? Ďakujem za odpoveď.

Hotel Pieris***

Dobrý deň pani Katarína, voucher je platný pre 2 osoby. Cenu voucheru pri príchode jednej osoby nie je možné upraviť. Ďakujeme za pochopenie a prajeme príjemný deň.

Lubica

Dobry den, v pripade zakupenia voucheru pre 2 dospele osoby na dve noci s ranajakami, aka by bola cena doplatku za vecere + za dve deti (5 a 8 rocne), tak isto aj s vecerami. Dakujem.

Hotel Pieris***

Dobrý deň pani Lubica, cena za večeru pre osobu nad 12 rokov je 11 €/večera. Za dieťa do 6 rokov sa platí len daň z ubytovania a to 0,40 €/osoba/noc. Pre dieťa od 6 do 12 rokov je cena večere 5,50 €/dieťa/1 večera. Pre osobu vo veku od 6 do 18 rokov je cena ubytovania 13 €/osoba/noc (v cene sú raňajky aj celodenný wellness). Pekný deň prajem.

Pavol

Dobrý deň, nie je možne využiť Voucher v čase 22.9.2015–24.9.2015

Hotel Pieris***

Dobrý deň pán Pavol, voucher je platný v termíne 1. 10. 2015 — 20. 12. 2015, takže v septembri daný voucher nie je možné využiť. Ďakujeme za pochopenie a prajeme príjemný deň.

Marcela Magušinova

Dobrý deň,v akej cene sa pohybujú obedy a večere?Ďakujem

Hotel Pieris***

Dobrý deň pan Marcela, možnosť doplatiť večeru je za špeciálnu zvýhodnenú cenu 11 €/1 večera pre 1 osobu. Cena obedu je 11 €/1 obed pre 1 osobu. Príjemný večer prajeme.

Alex

Dobrý deň,

chcem sa spýtať či je možné raňajky absolvovať v hoteli Permon.

Hotel Pieris***

Dobrý deň pán Alex, voucher zahŕňa ubytovanie v hoteli Pieris a tiež raňajky formou bufetu v tomto hoteli. Žiaľ, raňajky nie je možné absolvovať v hoteli Permon. Ďakujeme za pochopenie a prajeme pekný zvyšok dňa.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore